Connect with us

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Έρχεται τριήμερο γεμάτο «χρυσάφι»! 5 ζώδια τρέχουν στα… ΑΤΜ!

Published

on

Advertisement

Τι μας περιμένει σήμερα εν όψει Σαββατοκύριακου σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα!

Advertisement

Η έμπειρη αστρολόγος συνεχίζει να μας ενημερώνει μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram για τις αστρολογικές εξελίξεις και αναλύει τα άστρα και για τα 12 ζώδια!

Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τα οικονομικά τους να απογειώνονται μέσα στο τριήμερο; Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά; Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις όψεις για τα 12 ζώδια και εσείς μπορείτε να δείτε τα πάντα στα παρακάτω βίντεο:

Ζώδια σήμερα Λίτσα Πατέρα: Κριός – Ταύρος

Ζώδια σήμερα Λίτσα Πατέρα: Δίδυμοι – Καρκίνοι

Ζώδια σήμερα Λίτσα Πατέρα: Λέων – Παρθένοι

Ζώδια σήμερα Λίτσα Πατέρα: Ζυγός – Σκορπιός

Ζώδια σήμερα: Τοξότης – Αιγόκερως

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος – Ιχθύς

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα πιο ευσυγκίνητα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα νιώθεις έντονο το αίσθημα της κούρασης και της ανασφάλειας και αυτός είναι ο λόγος που θέλεις να απομονωθείς και να αφουγκραστείς τις εσωτερικές σου ανάγκες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε ωθεί σε ξεκούραση και χαλάρωση. Δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα καινούργιο και προτιμάς να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε σου ρουφά την ενέργεια. Η μέρα είναι ιδανική για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ηρεμήσεις μετά από την δύσκολη μέρα που πέρασες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η μέρα σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή με την διάθεση για εξωστρέφεια. Η Παρασκευή προσφέρεται για έξοδο με φιλική παρέα, όπου προβλέπεται να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Επιθυμείς να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς γνωρίζοντας καινούργια άτομα. Θέλεις να ασχοληθείς με άλλα πράγματα από αυτά που συνηθίζεις. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για να κάνεις σχέδια που αφορούν το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αγαπημένε, είναι Παρασκευή και ασχολείσαι με τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρόνο το Σαββατοκύριακο. Η υπέρμετρη φιλοδοξία σου σε ωθεί να δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο, όταν οι υπόλοιποι απλά θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους. Η επιθυμία σου να κατακτήσεις μια καλύτερη και ανώτερη θέση, τόσο στην δουλειά. όσο και στην κοινωνία, σε κάνει να παλεύεις όλο και πιο πολύ. Στόχος σου είναι να αναρριχηθείς στην ιεραρχία!

Διαβάστε ακόμα:   Κανένας Κριός και Λέων για τη Λίτσα Πατέρα: Τα 4 ζώδια που «χρυσώνει» άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε ευνοεί ανεβάζοντας την διάθεση σου για περιπέτειες και ταξίδια. Ενδεχομένως να προγραμματίζεις διήμερη απόδραση και δεν βλέπεις την ώρα να σχολάσεις για να φύγεις. Αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά και βλέπεις με άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και τις καταστάσεις. Είσαι γεμάτος αισιοδοξία και κάνεις όνειρα για προσωπική ανάπτυξη επεκτείνοντας τους ορίζοντες σου και εκτός συνόρων.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, Παρασκευή σήμερα και δεν βλέπεις την ώρα να πας στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Είσαι εσωστρεφής και η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς και να συνδεθείς με τον εαυτό σου. Έχεις πολλά να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις, οπότε τι καλύτερο από το να μείνεις μέσα και να μην επηρεαστείς από τους άλλους. Μέσα σε όλα δεν θα αποφύγεις το άγχος που έχει δημιουργηθεί από μια οικονομική οφειλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται ακριβώς απέναντι στο ζώδιο του Ιχθύ εστιάζοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επαφή που έχεις με τους άλλους ανθρώπους. Είσαι δεκτικός και πρόθυμος να εξυπηρετήσεις τον οποιονδήποτε σε έχει ανάγκη. Δείχνεις συμπόνοια, ενσυναίσθηση και ευαισθησία. Μπορείς να συμβιβαστείς στις επιταγές τους και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Προτιμάς τον συμβιβασμό από την αντιπαράθεση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η μέρα είναι γεμάτη άγχος από τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει και σε καθυστερούν. Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, στην ρουτίνα και δεν σηκώνεις κεφάλι στην δουλειά. Φροντίζεις να βάλεις μια σειρά, αλλά όλο και κάτι καινούργιο προκύπτει. Η κατάσταση ξεφεύγει, παρόλα αυτά η συνεχής προσπάθεια θα σε κάνει να τα καταφέρεις. Μαζί με τις αγγαρείες της δουλειάς έχεις και τόσα άλλα πράγματα να ασχοληθείς που αφορούν τα προσωπικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ είναι εξαιρετική για σένα και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Αυξάνεται η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια και η βασική σου επιθυμία είναι να βγεις και να συναντήσεις κόσμο. Η εκφραστικότητα, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία σου φέρνουν δίπλα σου άτομα που αποζητούν λίγη από την αισιοδοξία σου. Σήμερα μεταμορφώνεσαι σε παίκτη που τα ρισκάρει όλα στο όνομα της χαράς και της διάθεσης για ζωή.

Διαβάστε ακόμα:   «Καμπανάκι» για 3 ζώδια: Οι άτυχοι του Μαΐου που θα τα βρουν σκούρα προς το τέλος του μήνα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και η μέρα φέρνει μειωμένη διάθεση και εσωστρέφεια. Δίνεις προτεραιότητα στους οικείους σου και στο σπίτι. Όλοι κάτι θέλουν από σένα και προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις με τον καλύτερο τρόπο, παραμερίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Μέσα σε όλα αυτά κι εσύ αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή και την ηρεμία που προσφέρει το σπίτι. Η αγάπη που παίρνεις από τους αγαπημένους σε γεμίζει ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, η Παρασκευή για σένα σημαίνει επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις, νέα και ειδήσεις. Φουλ στην επικοινωνία λοιπόν σήμερα σε βαθμό που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Μπορείς να γίνεις χίλια κομμάτια για να ανταπεξέλθεις στα καλέσματα όλων και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Έρχεσαι σε επαφή με το στενό περιβάλλον, με φίλους. κοντινούς συγγενείς, αδέρφια, γείτονες, κτλ. Μετακινήσεις και μικρά ταξιδάκια ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και εσύ επικεντρώνεσαι στα ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα, τα αποκτήματα και ότι θεωρείς κεκτημένο. Πιστεύεις ότι όσα περισσότερα έχεις τόσο καλύτερα περνάς στην ζωή σου. Ασχολείσαι με τα περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχει μια λεπτή κλωστή ανάμεσα στην οικονομία και την πλεονεξία. Σίγουρα σε ενδιαφέρει η οικονομική άνεση, αλλά μην το παρακάνεις και μην τα θέλεις όλα δικά σου. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας σε το πρόσωπο της ημέρας. Το συναίσθημα που έτσι κι αλλιώς το έχεις τονισμένο σήμερα υπερτονίζεται. Διαισθάνεσαι την ενέργεια του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν. Εκφράζεις τα αισθήματα που νιώθεις για ένα αγαπημένο σου άτομο. Είσαι δεκτικός, αλλά τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Παρόλα αυτά εκπέμπεις ρομαντισμό, γλυκύτητα και ερωτισμό.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.