Connect with us

Ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς φέρνει «μαύρα» μαντάτα για 3 ζώδια!

Published

on

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα 03 Αυγούστου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Advertisement

Είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς – Συναισθηματικές συζητήσεις
Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, συμπόνια, συγκατάβαση, ενσυναίσθηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για κατανόηση και αποδοχή. Συμπαράσταση θα δοθεί σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια ψυχολογική ή πρακτική, θα υπάρξει διάθεση για υποστήριξη.

Σωστή θα είναι η διαίσθηση, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Έκταση θα έχει η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί...»

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, συντονισμένες και μεθοδικές. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί κόπο και οργανωμένες προσπάθειες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι επιπόλαιες ενέργειες και τα βιαστικά συμπεράσματα.

Advertisement

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις τα λόγια αν δεν έχουν σαφήνεια ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως να δοθούν λάθος ερμηνείες στις κουβέντες που θα ακουστούν. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να συζητήσουν σε κλίμα χαλαρό, η πίεση και η δυσανασχέτηση θα κάνει τις αντιδράσεις αρνητικές, θα είναι δύσκολη η αποδοχή και η κατανόηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.