Connect with us

Ζώδια

Δύο «χρυσοί» μήνες: Ιούλιος και Αύγουστος θα «πνίξουν» στο χρήμα Ταύρους και άλλα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Δύο «χρυσούς» μήνες αναμένεται να περάσουν Ταύροι και άλλα 5 ζώδια, καθώς ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα τους «πνίξουν στο χρήμα».

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η τύχη φαίνεται πως χαμογελά σε 6 ζώδια, τα οποία θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλό. Δεν θα έχουν μόνο μια οικονομική ενίσχυση από το πουθενά, αλλά και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις θα είναι στα καλύτερά τους.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Στη 01/07 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δυο όψεις σούπερ τυχερές τόσο για προσωπικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, αγορών, ταξιδιών.

Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 7 μέχρι τις 12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος, εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικά διαστήματα.

Παρόλα αυτά, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία την 1η Αυγούστου που ευνοεί τη δράση και τον Ερμή και τον Δία στις 09/08 που μπορεί να είναι βοηθητικό σε επαφές, γνωριμίες, σε ευχάριστες συναντήσεις και διακοπές. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με γενέθλια αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 11 μέχρι τις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε ακόμα:   Κανένας Κριός και Λέων για τη Λίτσα Πατέρα: Τα 4 ζώδια που «χρυσώνει» άμεσα!

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

Διαβάστε ακόμα:   Ευχάριστα νέα στον ερωτικό τομέα για 2 ζώδια: «Ο Κρόνος στους Ιχθύς...» - Οι υπόλοιποι θα περάσουν δύσκολα

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Advertisement

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

ΠΗΓΗ

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.