Connect with us

Ζώδια

“Συναγερμός” από τον Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια – «Κάποια ξαφνικά προβλήματα θα σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση»

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης προκαλεί ένα πισωγύρισμα στα ζώδια, φέρνοντάς τα σε δεινή θέση και υψώνοντας σήμα κινδύνου, ειδικά για τα οικονομικά τους.

Advertisement

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ερμής είναι σε όψη με την Αφροδίτη, που σημαίνει πως η φαντασία, η έμπνευση και ο έξυπνος λόγος συμβάλλουν πολύ στις ερωτικές σχέσεις, με τη Λίτσα Πατέρα να προβλέπει κρίσιμες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια χρηματοοικονομικά σας προβλήματα εντείνουν τα άγχη και τις ανησυχίες σας, αλλά είναι προσωρινά. Αποφύγετε να κάνετε επισφαλείς οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε πάση θυσία να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και να αποδράσετε με το έτερον ήμισυ. Μην αμελήσετε όμως σοβαρές υποθέσεις σας, αν υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας, και φροντίστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ίσως κάποιες αποκαλύψεις να σας σοκάρουν, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν δεχτείτε ξαφνικά κάποιες ερωτικές προτάσεις από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Τύχη στα τυχερά παιγνίδια, και στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τρέχουν για το Τζόκερ Λέοντες και άλλο 1 ζώδιο!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται ολοκληρωτικά στην εργασία σας. Μην ρισκάρετε οικονομικά όμως σήμερα, αλλά προσπαθήστε να κάνετε μακροχρόνια και σίγουρα σχέδια για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ευκαιρίες μπορεί να σας παρουσιαστούν στην επαγγελματική σας ζωή. Βασιστείτε στην δική σας κρίση και αποφύγετε να πάρετε συμβουλές από φιλικά άτομα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιείστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για να λύσετε κάποιο σοβαρό οικονομικό σας πρόβλημα. Σήμερα μπορεί να δεχτείτε ξαφνικά μια σημαντική οικονομική πρόταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Κάντε προσπάθειες να σταθεροποιήσετε μια κλονισμένη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή και την προώθηση κάποιων δημιουργικών σας ιδεών. Επιλύστε νομικές σας υποθέσεις .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε σοβαρές επαφές και συζητήσεις. Αναζητείστε ακόμα τα ιδανικά άτομα για την παρέα σας και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτείτε ελεύθερα.

Διαβάστε ακόμα:   “Τρελάθηκε” η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται: «Αυτά τα 3 ζώδια θα πνιγούν στο χρυσάφι, αλλάζει η τύχη τους σύντομα»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολες διαπραγματεύσεις σχετικά με οικονομικά θέματα αναμένονται σήμερα. Μην κάνετε επενδύσεις σήμερα, αλλά φροντίστε να στηρίξετε μια καλή συνεργασία.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποια ξαφνικά προβλήματα θα σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Λανθασμένες οικονομικές συναλλαγές θα σας κοστίσουν ακριβά. Μην εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.