Connect with us

Ζώδια

«Γροθιά στο στομάχι» από τη Λίτσα Πατέρα: Κρίσιμες καταστάσεις για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει αρκετά κρίσιμες καταστάσεις προσεχώς για τα ζώδια, τονίζοντας πως μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με απρόβλεπτα γεγονότα στις ζωές μας, αν και η Άση Μπήλιου βλέπει έναν εξαιρετικό Μάιο.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος, αναλύοντας την τάση των επόμενων ωρών, επεσήμανε πως παρότι ο Δίας στον Κριό και η Αφροδίτη στους Διδύμους ενέτειναν τη διάθεσή μας να διασκεδάσουμε, εντούτοις η όψη της Σελήνης και τον Ουρανό θα φέρει περίεργες καταστάσεις για όσους επηρεάζονται από τον τελευταίο.

Αξίζουν μια ευκαιρία: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σχέση

Αν βρίσκεστε στο ψάξιμο για τον ιδανικό σύντροφο, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα παρακάτω ζώδια, τα οποία αξίζουν μια ευκαιρία, καθώς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια σχέση.

Καρκίνος

Advertisement

Θα έπρεπε να το είχες ήδη φανταστεί πως ο Καρκίνος δεν πρόκειται να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Ο έρωτας για έναν Καρκίνο, είναι όπως το οξυγόνο για τη ζωή. Οι σχέσεις του είναι τόσο σημαντικές, και τα συναισθήματα του τόσο έντονα, που θα αφοσιωθεί ολότελα στο να κάνει τη σχέση του όσο καλύτερη γίνεται.

Διαβάστε ακόμα:   «Καμπανάκι» για 3 ζώδια: Οι άτυχοι του Μαΐου που θα τα βρουν σκούρα προς το τέλος του μήνα

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή. Γιατί συνήθως τους αρέσει να δείχνουν στους άλλους πως είναι οι ιδανικοί σύντροφοι, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, είναι ικανοί να σου προσφέρουν πραγματικά τα πάντα και να είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας διαρκώς να σε εντυπωσιάζουν- αρκεί όμως, να τους δείχνεις και εσύ το αμοιβαίο ενδιαφέρον. Μόλις καταλάβουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε δεν θα σταματήσουν να σε ικανοποιούν.

ζώδια καλύτεροι σύντροφοι

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν προσπαθεί μόνο για τις σχέσεις του, αλλά για όλες τις πτυχές της ζωής του. Θέλει τόσο πολύ να τα πηγαίνει καλά σε όλα, που στην τελική οι έρωτες του, είναι κάτι σαν διαφυγή για εκείνον. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σου δείξουν τα συναισθήματα τους, να σου εκφραστούν και να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, θα το καταφέρουν και αυτό.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.