Connect with us

Ζώδια

Όλα θα πάνε τέλεια: Έρχεται ο καλύτερος μήνας στα τελευταία 2 χρόνια και αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Απριλίου

Published

on

Advertisement

Ο Απρίλιος και η Άνοιξη μπαίνουν δυναμικά και με νέους έρωτες στις ζωές τριών ζωδίων. Τα αυτά θα δουν την τύχη τους να αλλάζει στον συναισθηματικό και στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό και θεωρούνται τα τρία τυχερά ζώδια του μήνα.

Advertisement

Σύμφωνα με το oroskopos.gr, έρωτας χτυπά για τα καλά την πόρτα τριών εκπροσώπων του ζωδιακού, οι οποία θα βιώσουν τον καλύτερο μήνα της χρονιάς

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο έως και τις 11/4, δεν λείπουν λοιπόν τα «τυχερά» στα αισθηματικά, αφού και τις κατακτήσεις σου τις έχεις και μαγνητίζεις το πρόσωπο που θες αλλά και ανανεώνεσαι σημαντικά. Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανή αυτό το μήνα και μία επικοινωνία, μία συνάντηση που θα φέρει στο μυαλό θύμησες του χτες , μία επανασύνδεση είναι εφικτή.

Εσύ που είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, ρομαντζάρεις, απολαμβάνεις στιγμές ενώ αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία από την παρέα, ή από κάποια έξοδο για διασκέδαση είναι πολύ πιθανή! Τι γίνεται με τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου; Λένε πως έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα και ναι μπορώ να πω ότι βιώνεις το πάθος, το παρασκήνιο, την ίντριγκα, μπλοκάρεσαι για το τί θα αποφασίσεις και έστω και αν στα αισθηματικά φλέγεσαι από πάθος … δεν μπορώ να πω ότι χαλαρώνεις, ηρεμείς και νιώθεις σιγουριά αυτό το μήνα!

Διαβάστε ακόμα:   Ξαφνικός πλούτος από τη Λίτσα Πατέρα: Πάρτε λαχείο τώρα αν είστε Ζυγοί, Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος έρχεται γεμάτος υποσχέσεις στα ερωτικά, αρκεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, να αφεθείς στα καλέσματά του και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και φοβίες να σε πάνε πίσω … Είναι ο μήνας που για πολλούς Υδροχόους , μπορεί και για σένα, κάτι τελειώνει και κάτι νέο ξεκινά γεμάτο πάθος και υποσχέσεις.

Το πιο τυχερό διάστημα για τα ερωτικά σου ξεκινά την περίοδο από τις 11 Απριλίου έως και το τέλος του μήνα, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, επαναφέροντας την διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 Απριλίου. Αν έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος στα αισθηματικά, στο τέλος του μήνα λοιπόν θα κριθούν πολλά για έναν έρωτα που άγγιξε την ψυχή σου σε παρελθόντα χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Εσύ μπορεί να θέλεις να αφοσιωθείς αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου αλλά και στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όμως το αστρολογικό σκηνικό σε παρασύρει, σε ξεμυαλίζει και σε φουντώνει ερωτικά.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Βήματα προς την «εκτόξευση» για Λέοντες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ο Άρης μπορεί να είναι στον Καρκίνο και να υπάρχουν και τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, ίσως γιατί το ταίρι σου σε προκαλεί λίγο παραπάνω , αλλά ως τις 11/4 το μόνο βέβαιο είναι ότι η οποία ένταση θα σε παθιάζει και θα εκτονώνεται με έρωτα.

Η πορεία του μήνα και με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στον Ταύρο, σε κάνει να αναθεωρείς για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος στα αισθηματικά, μπορεί να αναλογίζεσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης σου. Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και απλά … το τηλέφωνο να χτυπήσει από έναν παλιό έρωτα που θέλει να σε ακούσει ή και να σε δει, ζητώντας μία 2η ευκαιρία!

πηγη

Advertisement

Ζώδια

Tην Τετάρτη η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου και καθιστά τον τρόπο επικοινωνίας μας σταθερό, όπως και την πίστη στις προσωπικές μας αξίες.

Advertisement

Συνοδεύεται από μία έντονη πολυαστρία στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να προκαλεί έντονη προσκόλληση σε συγκεκριμένο τομέα της ζωής του κάθε ζωδίου. Βέβαια, αναμενόμενο είναι να είμαστε πιο επικεντρωμένοι στους στόχους μας και τελικά να τους επιτύχουμε. Παρακάτω αναλύονται σύμφωνα με το oroskopos.gr οι ευκαιρίες που θα έχει το κάθε ζώδιο με τη συγκεκριμένη διέλευση.

Κριός

Καθώς ο Ερμής κινείται μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 3 Ιουνίου, αναμένεται να δεις μια επίδραση στα οικονομικά σου. Αυτή η περίοδος ευνοεί την αναθεώρηση και την προσεκτική σχεδίαση των οικονομικών σου στρατηγικών. Πλέον είσαι πιο προσγειωμένος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις δαπάνες και τις επενδύσεις σου. Μπορείς να επανεξετάσεις τους προϋπολογισμούς σου και να κάνεις πιο συνετές αγορές. Επιπλέον, πρόκειται να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αναδεικνύοντας πρακτικές πτυχές της οικονομικής σου ασφάλειας.

 

 

Ταύρος

Αισθάνεσαι μια ανάγκη να επικοινωνήσεις πιο προσεκτικά και να σκεφτείς με πιο μεθοδικό τρόπο μέσα σε αυτό το διάστημα. Εκφράζεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και ρεαλισμό, κάτι που ενδεχομένως να σου χαρίσει καλύτερες συμφωνίες ή συμβόλαια, ειδικά σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία οι λεπτομέρειες μετρούν πολύ, οπότε αξιοποίησε την ικανότητά σου να αναλύεις και να σχεδιάζεις με προσοχή. Πρόσεχε τα έξοδά σου και προτίμησε να επενδύσεις σε κάτι που θα αυξήσει την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης στη ζωή σου.

Δίδυμος

Η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει πιο σκεπτικό από το συνηθισμένο, φίλε Δίδυμε. Εκτιμάται ότι ξεκινάς να αναλογίζεται περισσότερο τις εσωτερικές σου σκέψεις ή να αναζητάς βαθύτερες αλήθειες στη ζωή σου. Αυτή η περίοδος πρόκειται να μεγεθύνει την ανάγκη σου για ηρεμία και απομόνωση, ώστε να συλλογιστείς τις προσωπικές σου ανησυχίες ή τα μυστικά που δεν έχεις εκφράσει. Εμφανίζεται μια καλή ευκαιρία για να επανεκτιμήσεις τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή και πώς οι σκέψεις σου επηρεάζουν την ευεξία σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, ενισχύεις τις κοινωνικές σου επαφές και εστιάζεις σε στόχους που αφορούν την ομαδική συνεργασία. Αυτή η περίοδος σε καλεί να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με φίλους και συνεργάτες, με μία πιο σταθερή κι αξιόπιστη προσέγγιση. Μοιράζεσαι τις ιδέες σου, ενώ ενθαρρύνεις τη συνεργασία σε κάθε επίπεδο και ενισχύεις τις φιλίες σου ή κάνεις νέες. Ταυτόχρονα, σκέφτεσαι πιο πρακτικά αναφορικά με την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών ή προσωπικών στόχων σου, οπότε αυξάνεις τις πιθανότητες να επιτύχεις.

Διαβάστε ακόμα:   Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

 

 

Λέων

Advertisement

Καθώς ο Ερμής περνά από τον Ταύρο, φίλε Λέοντα, μπορείς να αναμένεις μια σταθεροποιητική επίδραση στην επαγγελματική σου ζωή, εφόσον αυτή η διέλευση ευνοεί την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και εντείνει τη συνέπεια που προβάλλεις. Θα παρατηρήσεις ότι οι επικοινωνίες σου είναι πιο στοχευμένες και παραγωγικές, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να βελτιώσεις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες. Επωφελήσου από αυτή τη φάση ώστε να τακτοποιήσεις θέματα που απαιτούν λεπτομερή εξέταση και μεθοδικότητα, καθώς η ικανότητά σου να επικεντρώνεσαι θα είναι αυξημένη.

Παρθένος

Με τον Ερμή σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, η περίοδος αυτή φέρνει σταθεροποίηση και ενθαρρύνει τη βαθιά σκέψη στη ζωή σου, Παρθένε. Θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών και πνευματικότητας ευνοούνται παραπάνω. Αυτό το διάστημα πρόκειται να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο να κατανοήσεις καλύτερα σύνθετες ιδέες και να τις εφαρμόσεις με πρακτικό τρόπο. Κάνεις για μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σπουδών, ταξιδιών ή μίας επαγγελματικής επέκτασης, κτίζοντας μια σταθερή βάση γνώσεων.

 

 

Ζυγός

Καθώς ο Ερμής διανύει τον Ταύρο μέχρι τις 3 Ιουνίου, εσύ, Ζυγέ, θα αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν κάποιες ανασφάλειές σου με μεγαλύτερη προσοχή και επιμονή. Είναι ιδανική περίοδος, επίσης, για να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα, ειδικά όσα αφορούν κοινά χρήματα ή επενδύσεις. Μπορείς να βρεις πρακτικές λύσεις σε αρκετά περίπλοκα ζητήματα και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε ασάφειες με τους άλλους. Η σκέψη σου είναι πιο αναλυτική, βοηθώντας σε να καταλάβεις καλύτερα τις δυναμικές που παίζονται γύρω σου και να κάνεις συνετές επιλογές.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να μετακινείται στον Ταύρο και να επηρεάζει άμεσα την ζωή σου έως τις 3 Ιουνίου, πρόκειται να δεις επικοινωνιακές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις στα προσωπικά και τα εργασιακά σου, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα του διαλόγου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις σταθερότητα και μεγαλύτερη σαφήνεια στις διαπραγματεύσεις, καθώς ο Ερμής ενθαρρύνει την οργάνωση. Είναι ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσεις ασάφειες και να βελτιώσεις τη δυναμική στις σχέσεις σου.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

Τοξότης

Η συγκεκριμένη διέλευση έως τις 3 Ιουνίου, Τοξότη, αυξάνει την ανάγκη σου για περισσότερη οργάνωση στην καθημερινότητά σου. Αυτή η περίοδος σε προτρέπει να επαναξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τις καθημερινές σου συνήθειες, κάτι που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγικός και οργανωμένος. Θα μπορέσεις επίσης να εστιάσεις στην ευεξία σου, ξεκινώντας νέες συνήθειες που σου κάνουν καλό. Ο λόγος σου γίνεται πιο δομημένος και η σκέψη σου πιο ρεαλιστική. Μαζί, επικοινωνείς καλύτερα στη δουλειά σου, με συναδέλφους ή πελάτες.

Αιγόκερως

Καθώς ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 3 Ιουνίου, δίνεις έμφαση σε θέματα δημιουργικότητας και προσωπικής έκφρασης. Η επικοινωνία σου με παιδιά ή στις ερωτικές σου σχέσεις θα είναι πιο ουσιαστική, ενώ είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσεις ή να εκκινήσεις νέα επιχειρηματικά έργα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναλύσεις και να επεξεργαστείς συναισθηματικά θέματα με μεγαλύτερη διαύγεια, οπότε λαμβάνεις και σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

 

 

Υδροχόος

Advertisement

Η ανάγκη για σταθερότητα σε κάθε τομέα γίνεται επιτακτική, κατά τη διάρκεια όπου ο Ερμής διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας από το δικό σου ζώδιο, Υδροχόε, με τις όψεις που θα σχηματίσει με την πολυαστρία στον Ταύρο, προκαλεί ένα παράδοξο, το οποίο πράγματι λειτουργεί: κατανοείς πως σε ορισμένες περιπτώσεις ο μόνος τρόπος να νιώσεις ασφαλής είναι να ξεκινήσεις από την αρχή, αφότου το ‘καταστρέψεις’ ολοκληρωτικά. Έτσι, αρχίζεις και αξιολογείς το ενδεχόμενο μίας νέας αρχής στα προσωπικά ή τα εργασιακά σου.

Ιχθύς

Η επικοινωνία σου ενδυναμώνεται και μαζί σκέφτεσαι είτε να πας ένα σύντομο ταξιδάκι, είτε να αλλάξεις σπίτι. Είναι μία καλή περίοδος να ζητήσεις από ένα συγγενικό σου πρόσωπο να σε φιλοξενήσει, αν θέλεις να ταξιδέψεις για να το επισκεφτείς. Θέματα σχετικά με συμβόλαια πρόκειται επίσης να σε απασχολήσουν, όπου διαπραγματεύεσαι προσεκτικά του όρους με στόχο κάθε πλευρά (και κυρίως εσύ) να βγείτε κερδισμένοι. Τέλος, αν η δουλειά σου βασίζεται στην επικοινωνία, πρόκειται να σημειώσεις πρόοδο.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Ξαφνικός πλούτος από τη Λίτσα Πατέρα: Πάρτε λαχείο τώρα αν είστε Ζυγοί, Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα νέα που μετέδωσε για τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα, το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Advertisement

Κριός: Προωθείστε οικονομικά θέματα

Ταύρος: Απρόβλεπτες εξελίξεις

Δίδυμος: Φιλικές επαφές (παρασκήνιο)

Καρκίνος: Ένταση αλλά και κοινωνικές επαφές

Λέων: Επαγγελαμτικές προσφορές (ή αλλαγές)

Παρθένος: Νέα σχέδια – αλλαγές

Ζυγός: Ένταση αλλά και οικονομικές συναλλαγές

Σκορπιός: Απρόσμενη πορεία σε σχέσεις ή συνεργασίες

Τοξότης: Συναισθηματικές (οικονομικές) εξελίξεις

Αιγόκερως: Αδράξτε ευκαιρίες

Υδροχόος: Οικογενειακές υποθέσεις

Ιχθύς: Σοβαρές αποφάσεις

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 13 Μαΐου.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Advertisement

Κριός: Δυο ιδιαίτερα παραγωγικές μέρες. Συνδυασμοί

Ταύρος: Μια και άλλη μια που ευθύνες και υποχρεώσεις πιέζουν

Δίδυμος: Βάλτε στόχους και χτυπήστε. Υπάρχει εύνοια

Καρκίνος: Λίγη υπομονή ακόμα. Ένα μέρος της πίεσης θα μειωθεί

Λέων: Η προσπάθεια αποδίδει και σήμερα, υπάρχει «κέρδος»

Παρθένος: Ασφαλώς συμφέρει να κυνηγήσετε σήμερα τα σημαντικά

Ζυγός: Φίλοι και άτομα που σας πιστεύουν στο πλευρό σας

Σκορπιός: Έστω και υπό πίεση σήμερα και αύριο συμφέρει να ασχοληθείτε με…

Τοξότης: Μη χάσετε με τίποτα αυτές τις δύο ημέρες

Αιγόκερως: Οι «πονοκέφαλοι» έχουν όνομα και σήμερα

Υδροχόος: Κάνετε τώρα τις απαραίτητες υποχωρήσεις όπου χρειάζεται

Ιχθύς: Οι συνδυασμοί τώρα αποδίδουν περισσότερο παντού

Advertisement

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.