Connect with us

Ζώδια

“Η είσοδος του Μάρτη γίνεται επεισοδιακά…” – Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Πως κλείνει ο Φλεβάρης και πως ξεκινάει ο Μάρτης… Γδάρτης;

Advertisement

Κριός

Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα. Προσωπικές υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια, πιέζοντάς σας να τις διευθετήσετε. Παρασκηνιακές δραστηριότητες τρίτων δεν θα λείψουν και καλό θα ήταν να τις προσέξετε. Κάποιος άνθρωπος θα χρειαστεί την συμπαράστασή σας και δεν μπορείτε να την αρνηθείτε. Μέσα σε όλα θα σας απασχολήσει ένα ερωτικό θέμα που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε, ή να κοπιάσετε για λογαριασμό του. Η είσοδος του Μάρτη γίνεται επεισοδιακά και οι πρώτες μέρες του σας δίνουν προειδοποιητικά μηνύματα για το τι θα επακολουθήσει.

Ταύρος

Οι μεταβολές και οι αιφνίδιες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας συνεχίζονται. Χωρίς να κάνετε τίποτα, είτε καλό, είτε κακό, θα δείτε πράγματα και θα βιώσετε εμπειρίες για τις οποίες δεν θα ευθύνεστε καθόλου. Επειδή πιστεύω ότι ο Μάρτης πάντα μας προειδοποιεί, δείτε οτιδήποτε προκύψει στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σαν μια χρήσιμη πληροφορία για το εγγύς μέλλον και πάρτε ανάλογες θέσεις για να το αντιμετωπίσετε. Το πρόβλημα της υγείας ενός δικού σας ανθρώπου θα σας αγχώσει. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προκαλώντας μερικά ερωτηματικά για το μέλλον τους.

Δίδυμοι

Ο Μάρτης ξεκινά με ένα κλίμα έντασης και πολλών διαφορετικών υποχρεώσεων που αναπτύσσονται με ταχύτητα. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και οργανώστε αυστηρά το χρόνο σας για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Οι καλές όψεις Άρη – Αφροδίτης και Δία μεταξύ τους, απαρτίζουν τον ουράνιο σύμμαχο που έχετε αυτήν την περίοδο, για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας αυτά που έχετε αναλάβει. Κοινωνικά και ερωτικά ενδιαφέροντα γίνονται ιδιαίτερα φλέγοντα ζητήματα. Ο Ερμής θα σας μπερδέψει λίγο στο ξεκίνημα του Μάρτη, αλλά ευτυχώς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας, ένα στοιχείο που αποτελεί την πυξίδα στους προσανατολισμούς σας προκειμένου να φτάσετε στο σωστό προορισμό.

Καρκίνος

Το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, ανοίγει ένας νέος ορίζοντας για πολλούς από εσάς. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες. Σας δίνει επιτυχία στις κοινωνικές σας σχέσεις και κάνει πιο εμφανείς τις δημόσιες παρουσίες σας. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ο Δίας στον Κριό, θα συμβάλλει σε κάτι τέτοιο. Ο Άρης από τους Διδύμους σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στην ακαταστασία που προκάλεσαν οι άλλοι και ο Ερμής στους Ιχθύς ενισχύει την πειθώ σας σε διακανονισμούς, ή εμπορικές διευθετήσεις που έχετε να κάνετε. Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε για κάποιο σκοπό.

Διαβάστε ακόμα:   Όλα τα χρήματα πάνω τους: Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Λέων

Η μετάβαση στο Μάρτιο γίνεται περίπλοκα και επεισοδιακά. Τα ψυχολογικά σας βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση. Η διάθεσή σας εναλλάσσεται συχνά και οι ανησυχίες σας για το μέλλον πληθαίνουν. Βάλτε ένα φρένο σε όλα αυτά γιατί κάπου είστε υπερβολικοί και παρασύρεστε από φοβικές φαντασιώσεις. Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ειλικρινείς στις ερωτικές σας σχέσεις. Οργανωθείτε για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του Μάρτη, αλλά μείνετε ψύχραιμοι στους αναπόφευκτους αιφνιδιασμούς που θα έχετε.

Παρθένος

Σημαντικό το πέρασμα των επόμενων ημερών τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και για τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες, ή φιλοδοξίες. Ο Άρης, επιτέλους μπαίνει στην τελική ευθεία για να φύγει από τους Διδύμους στο τέλος του Μάρτη. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία που υποστήκατε πολλούς μήνες τώρα. Μη βιάζεστε όμως να κάνετε καινούρια πράγματα, ή νέα ξεκινήματα, πριν οργανωθείτε καλά για αυτά. Φανείτε ειλικρινείς στη σχέση με έναν άνθρωπο και αναπτύξτε την αλληλεγγύη και όχι τον ανταγωνισμό σε κάθε επαγγελματική σας συνεργασία.

Ζυγός

Σημαντικές για σας οι αισθηματικές και οι κοινωνικές σχέσεις αυτήν την περίοδο. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέα τάξη και άλλα τόσα που σας αφορούν ανασυγκροτούνται από μόνα τους, ή κάτω από την πίεση των εξωτερικών γεγονότων. Οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σας γίνουν καινούριες προτάσεις, ή θα σας δοθούν εναλλακτικές στη ρύθμιση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Όσοι είστε τυχεροί θα πετύχετε μια αγοραπωλησία που θα σας λυτρώσει, μια προαγωγή που θα σας εξευμενίσει, ή μια αλλαγή τόπου διαμονής που την χρειάζεστε από καιρό.

Σκορπιός

Ο Μάρτης παίρνει τη σκυτάλη του χρόνου από τον Φεβρουάριο μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντασης και σύγχυσης. Ο Κρόνος στο τέλος του Υδροχόου στέλνει τα τελευταία δύσκολα μαντάτα στον άξονα σπίτι – εργασία, κλείνοντας έναν κύκλο δύο και περισσότερων χρόνων. Σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς, αλλά προς το παρόν περνάτε τις τελευταίες αιωρούμενες γέφυρες, προκειμένου να φτάσετε σε πιο σταθερά εδάφη. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε επαφές και να έχετε θετικά αποτελέσματα σε συναλλαγές. Η Αφροδίτη θα σας εμπνεύσει έναν νέο έρωτα, ο οποίος προς το παρόν, είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

Τοξότης

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ένταση γύρω από την οικογένεια, ενδιαφέρον όμως στην κοινωνική δραστηριότητα. Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία φάση της τυραννίας του απέναντί σας, μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Ζήστε τις εμπειρίες που θα σας δώσει ο Μάρτης ψύχραιμα και αποφύγετε να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις στιγμές που η τύχη θα σας χαμογελά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του στενού περιβάλλοντος, αλλά διαχειριστείτε με προνοητικότητα τα χρήματά σας. Μη βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό που έχετε βάλει, μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων και μην κοινοποιείτε προς το παρόν τα προσωπικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν την κινητικότητα και φέρνουν μια σειρά από μεταβολές στα προγράμματα που είχατε καταστρώσει. Κάντε τον κόπο να αναπροσαρμόζετε κάθε φορά που πρέπει την θέση σας, εκεί που οι αλλαγές γίνονται αιφνίδια. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν με ταχύτητα το ένα το άλλο. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν ακόμα μια φορά, αλλά οι ευκαιρίες να βρείτε λύσεις θα αυξηθούν, αρκεί να τις εντοπίσετε έγκαιρα. Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται η κατάσταση και για τα αισθηματικά σας.

Υδροχόος

Αφήστε το χρόνο να τρέξει και αποχαιρετήστε τον Κρόνο που φεύγει από το ζώδιό σας οριστικά. Σας έδωσε σπουδαία μαθήματα και σας ωρίμασε την τελευταία διετία της παραμονής του στο ζώδιό σας. Έτσι από τώρα και μετά, η πορεία σας προβλέπεται περισσότερο συγκεκριμένη και συχνότερα επιτυχής. Στο μεταξύ κυριαρχείτε στο στενό περιβάλλον που κινείστε, κερδίζοντας νέους θαυμαστές και συμμάχους που σας είναι απαραίτητοι για το εγγύς μέλλον. Ερωτικά θα έχετε δυνατές συγκινήσεις, καλό όμως θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

Ιχθύες

Ο μήνας των γενεθλίων σας εξελίσσεται σημαντικός, ενδεχομένως και θεαματικός. Οι πλανητικές μεταβολές που πραγματοποιούνται φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για να αποχωρήσει, βοηθώντας σας τώρα να ενισχύσετε τα οικογενειακά σας, ή να ανακαινίσετε τα επαγγελματικά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό ορίζει την αρχή ενός κύκλου βελτίωσης για τα οικονομικά σας που μπορεί να μη φανεί αμέσως, αλλά θα λειτουργήσει σύντομα. Τέλος, οι επενδύσεις γοητείας που θα κάνετε αυτήν την περίοδο θα πετύχουν και η ερωτική σας ζωή φαίνεται να ξαναζωντανεύει. Προσπαθήστε να λάβετε υπόψη τα μηνύματα που θα πάρετε προκειμένου να ασφαλίσετε καλά το παρόν και το μέλλον σας.

oroskopos.gr

Advertisement

Ζώδια

Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοήσει ο Δία στους Διδύμους έως και τον Ιούνιο 2025

Published

on

Advertisement

Δεν απέμεινε πολύς καιρός μέχρι να αφήσει οριστικά ο Δίας τον Ταύρο και να εισέλθει στους Διδύμους! Ο πλανήτης της τύχης κι επέκτασης, επεκτείνει οτιδήποτε βρει μπροστά του, οπότε να έχετε κατά νου πως αν βρει τον ωροσκόπο σας, θα ‘επεκτείνει’ και το φυσικό σας σώμα το οποίο συμβολίζει.

Advertisement

Κοινώς, αρκετοί με ωροσκόπο Δίδυμο, είναι αρκετά πιθανό να βάλουν κιλάκια αν δεν προσέξουν αυτό το διάστημα, ενώ οι νέοι που είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι αρκετά πιθανό να ψηλώσουν παραπάνω από όσο περίμεναν έως ότου αποχωρήσει από αυτή τη θέση.

Από τις 26 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου του 2025 o Δίας διελαύνει από τους Διδύμους και θα βρίσκεται κατά τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2024 το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα σε ισχύ.

Πρόκειται για μία αρκετά ευεργετική όψη που βοηθά να γεμίσουμε όχι μόνο την τσέπη μας, αλλά και την ψυχή μας. Πάμε να δούμε ποιοι θα είναι οι πιο ευνοημένοι, παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:   «Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

Δίδυμος

Τα φώτα στρέφονται επάνω σου, Δίδυμε και πραγματικά το αξίζεις με όσα πέρασες κατά τη διέλευση του Κρόνου να πιέζει κυρίως στα επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα είναι να αποκτήσεις κάποιες πιο υγιεινές συνήθειες και να αποφασίζεις πιο συνετά, γιατί η αισιοδοξία σου θα αποτελέσει οδηγό πολλών από τις στρατηγικές σου κινήσεις, οπότε ίσως βγεις εκτός προγράμματος.

Πάντως, είσαι σε θέση να καταφέρεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, αμφότερα υλικούς και άυλους με την εύνοια αυτήν να σε επηρεάζει μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου παίρνουν φωτιά, αγαπητέ Παρθένε. Με τη θετική σου σκέψη και την ενεργή προσέγγιση στα εργασιακά σου, πρόκειται να αναγνωριστείς πιο εύκολα. Είναι, όμως, απολύτως λογικό να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου και να πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου σε μια σειρά – δε σε φοβάμαι, παίρνεις βραβείο σε αυτό!

Αν κάνεις μία δουλειά που δεν σε εκφράζει, να αναμένεις μία σημαντική αλλαγή ως και το καλοκαίρι του 2025, γιατί η συγκεκριμένη θέση του Δία στους Διδύμους θα βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοήσει ο Δία στους Διδύμους έως και τον Ιούνιο 2025

Τοξότης

Advertisement

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποκτούν άλλες διαστάσεις, γιατί επενδύεις περισσότερο στην ξεκάθαρη επικοινωνία, Τοξότη. Μάλιστα, θα έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο εργασιακό κομμάτι κατά τις αρχές του καλοκαιριού του 2024, όπου το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα μπορεί να επιλύσει γραφειοκρατικά θέματα ή να σου φέρει μία δυναμική συνεργασία.

Αν είσαι μόνος, μία σχέση βασισμένη στην αλληλοϋποστήριξη και τον ενθουσιασμό πρόκειται να εμφανιστεί, ενώ αν έχεις δεσμό με γερά θεμέλια, εξυγιαίνεται ακόμη περισσότερο.

Ιχθύς

Θέματα σπιτιού, κληρονομικών, όπως αντίστοιχα και ψυχολογικής φύσεως, όπως ανασφάλειες και περίεργα μοτίβα, επιλύονται, αγαπητέ Ιχθύ. Μην ξεχνάς, όμως, πως επεκτείνει ο Δίας οτιδήποτε βρίσκει στο πέρασμά του, οπότε φρόντισε να δημιουργήσεις πιο υγιείς δεσμούς με την οικογένειά σου, με στόχο να καλλιεργήσεις ένα γλυκό περιβάλλον μέσα στο σπίτι.

Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr κι αντιμετωπίζεις τα εσωτερικά σου ερωτηματικά με θάρρος κι αισιοδοξία, χαράσσοντας ένα νέο μονοπάτι στην προσωπική κι εργασιακή σου καθημερινότητα.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και…

Published

on

Advertisement

Μέρα μεγάλων εξελίξεων η σημερινή (18/05) για πολλά από τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, αφού τα άστρα τούς φέρνουν τύχη, οικονομική ανάταση και «τζακποτ» διαρκείας! Πάμε να δούμε ποια ευνοούνται.

Advertisement

Παράλληλα, «Μπαούλο» τίγκα στο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Εξελίξεις για Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια!

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ένα νέο κύμα οικονομικών υποχρεώσεων φαίνεται να σας έχει βγάλει από τον προγραμματισμό σας, βάλτε μια τάξη και σύντομα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανώστε το χρόνο σας και αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με τρίτους για τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τακτική της σιωπής και της απομάκρυνσης από το «πεδίο της μάχης» είναι η σοφότερη λύση αυτή τη δύσκολη μέρα. Αποφύγετε άσκοπες διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι περισσότεροι από σας βρίσκεστε σ’ ένα σημαντικό σκαλοπάτι εξέλιξης, μην κάνετε λοιπόν το λάθος αυτή τη στιγμή από βιασύνη ή επιπολαιότητα να γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει με πολύ κόπο.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΛΕΩΝ
Ο Άρης, βρισκόμενος στον Κριό, θα μπορούσε να φέρει εκνευρισμό και σπατάλη δυνάμεων, προφυλαχθείτε λοιπόν, κυρίως όταν βιάζεστε, όταν οδηγείτε ή διεκπεραιώνετε κάτι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, σας τεντώνει τα νεύρα, εσείς όμως δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία.

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Advertisement

ΖΥΓΟΣ
Αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς κληρονομικές υποθέσεις είναι δύσκολο να διευθετηθούν σήμερα, καθώς θα μπορούσε να εμποδιστούν από συγγενικά άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν αντιδράτε στις αλλαγές που έρχονται, είναι καμιά φορά απαραίτητες προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε καλύτερη βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παιχνίδια κυριαρχίας στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσαν να σας συγχύσουν άσκοπα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε λάθη τακτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πιθανόν να ειπωθούν πολλά «έξω από τα δόντια», άλλα άδικα και άλλα εποικοδομητικά. Αποφύγετε προκλήσεις και κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο, μην επιτρέψετε στην εγωιστική συμπεριφορά σας να βλάψει πρώτα από όλα εσάς.

Διαβάστε ακόμα:   «Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

ΙΧΘΕΙΣ
Απαλλαγείτε επιτέλους από παλιές δεσμεύσεις και προβλήματα του παρελθόντος και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί ό,τι καινούργιο σας δίνει η ζωή.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Τρέχουν για το Τζόκερ Λέοντες και άλλο 1 ζώδιο!

Published

on

Advertisement

Μαζί με την αφρικανική σκόνη που έχει εισβάλλει για τα καλά στη χώρα, «σκάει» και… ανεμοθύελλα τύχης για κάποια ζώδια, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε φυσικά και για τα κακώς κείμενα του Σαββατοκύριακου, ενώ δίνει απλόχερα το… Τζόκερ σε κάποιους! Την ίδια ώρα μάλιστα, είδαμε και το «τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και…

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλο το Σαββατοκύριακο (18-19/05)

Κριός-Ταύρος

Δίδυμος-Καρκίνος

Advertisement

Λέων-Παρθένος

Ζυγός-Σκορπιός

Τοξότης-Αιγόκερως

Advertisement

Υδροχόος-Ιχθυς

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.