Connect with us

Ζώδια

Βασανισμός από Λίτσα Πατέρα: Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου φέρνει τα πάνω κάτω σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

«Έχω να σας πω πολύ ωραία πράγματα και χαρούμενα και ευχάριστα. Από την Δευτέρα έχουμε Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και η διαίσθηση, ο έρωτας, η φιλανθρωπία, ότι μπορούμε να δώσουμε στους άλλους είναι σε πρώτο πλάνο», είπε η Λίτσα Πατέρα στον Γιώργο Λιάγκα, στην κουβέντα που έκαναν στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Παρασκεύη.

Advertisement

Η αστρολόγος είπε ακόμη ότι «μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη κάνει μια ωραία όψη με τον Πλούτωνα και αναγεννιούνται παλιοί έρωτες ή μπορούμε να ανανεώσουμε τις σχέσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες».

Η Λίτσα Πατέρα, αφού επεσήμανε πως η αστρολογία είναι παρούσα για να επιβεβαιώνει γεγονότα, αναφέρθηκε σε Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες των τελευταίων ημερών, καλώντας τους να σημειώσουν την ημερομηνία και προσθέτοντας ότι «σε έναν μήνα ο Άρης φεύγει από τους Διδύμους και θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές εξαπατήσεις».

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, χωρίς να έχει στο πλευρό της την Μαρία Κορινθίου, που λείπει ορισμένες ημέρες από την εκπομπή, καθώς υποβλήθηκε σε μια μικρή, επιτυχή, χειρουργική επέμβαση, αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα:   Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει χρήμα με τη σέσουλα - Ευτυχία για 3 ζώδια

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Advertisement

Ζώδια

Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

Published

on

Advertisement

Το καλοκαίρι έφτασε και τα άστρα δεν θα είναι τόσο ευνοϊκά για τρία ζώδια όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα αλλά και κακές επικοινωνίες.

Σύμφωνα με το awarenessact.com, τρία ζώδια θα έχουν δύσκολο καλοκαίρι με τα προβλήματα στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά τους να είναι έντονα.

Ενώ το καλοκαίρι φέρνει συχνά συναισθήματα χαλάρωσης και χαράς, η αστρολογική πρόβλεψη δείχνει ότι τρία ζώδια μπορεί να χρειαστεί να προετοιμαστούν για κάποιες προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Advertisement

Ζώδια: Ποιοι θα περάσουν δύσκολα το καλοκαίρι

Ο Δίδυμος, σαν ζώδιο «χαμαιλέοντας» θα δυσκολευτεί αυτό το καλοκαίρι ωστόσο θα βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί και να ελιχθεί στις δύσκολες καταστάσεις. Από την άλλη για τον Παρθένο το καλοκαίρι θα είναι έντονο με άγχος και στρες, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει ενώ ο Σκορπιός θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα τις επιλογές του και να ψύχραιμα να αποφασίσει αν πώς θα κινηθεί στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την προσαρμοστικότητα και την επικοινωνιακή τους ικανότητα ωστόσο το φετινό καλοκαίρι για αυτούς μάλλον θα μοιάζει με τρενάκι του λούνα παρκ. Με τον Ερμή, τον κυβερνήτη πλανήτη τους, να περνάει από αρκετές μεταβάσεις, οι κακές επικοινωνίες και τα προβλήματα στη σχέση του θα μπορούσαν να γίνουν συνηθισμένα. Τα σχέδια τους μπορεί να αποτύχουν και θα μπορούσαν να βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις, προσπαθώντας να διαχειριστούν πάρα πολλές δεσμεύσεις. Το κλειδί για να περάσει αυτή η περίοδος όσο πιο εύκολα γίνεται, θα είναι η ευελιξία και η διπλωματικότητα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έχουν επίσης ένα δύσκολο καλοκαίρι, κυρίως λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη τους, του Ερμή, που επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας τους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στα επαγγελματικά, τις σχέσεις και απροσδόκητες ανησυχίες για την υγεία τους. Όπως αναφέρεται στο awarenessact αυτή την περίοδο θα πρέπει οι Παρθένοι να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην ευημερία τους. Επιπλέον, οι Παρθένοι μπορεί να βιώσουν αυξημένα επίπεδα στρες, καθιστώντας απαραίτητο για αυτούς να βρουν αποτελεσματικές τεχνικές διαχείριση. Η υιοθέτηση μιας στάσης go-with-the-flow και η προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα θα είναι ζωτικής σημασίας.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

Ζώδια: Και ο Σκορπιός ανάμεσα στους άτυχους

Advertisement

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα αντιμετωπίσει προκλήσεις καθώς ο Άρης, ο συν-κυβερνών πλανήτης του, κινείται σε μια θέση που θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις και τα επαγγελματικά. Οι αγώνες εξουσίας και η ζήλια θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια, δοκιμάζοντας την ανθεκτικότητα και την υπομονή του Σκορπιού. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί επίσης να φέρει στο φως υποκείμενα ζητήματα που ο Σκορπιός αποφεύγει, αναγκάζοντάς τον να τα αντιμετωπίσει. Ο Σκορπιός θα πρέπει να επικεντρωθεί στη διοχέτευση της ενέργειάς του σε εποικοδομητικές δραστηριότητες και στην εξάσκηση της συγχώρεσης, τόσο προς τον εαυτό του όσο και προς τους άλλους.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Published

on

Advertisement

Μην κλείνετε την πόρτα στον έρωτα! Ο enikos.gr με τις προβλέψεις των ζωδίων θα σας σώσει!

Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν δεν το περιμένετε. Για κάποια ζώδια, οι επόμενοι 12 μήνες ίσως φέρουν στη ζωή τους μία σχέση που μπορεί και να οδηγήσει σε αιώνια δέσμευση και αγάπη.

Advertisement

Ας δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που περιμένουμε να ερωτευτούν, να αρραβωνιαστούν ή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες.

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν

Ιχθύες

Οι Ιχθύες δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα ότι ο έρωτας πρόκειται να τους χτυπήσει την πόρτα ξαφνικά, αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμοι όταν αυτό συμβεί. Παρόλο που νιώθουν άνετα και μόνοι τους, προσαρμόζονται εκπληκτικά γρήγορα στην καθημερινότητα μέσα σε μια σχέση. Δεν σαμποτάρουν, ούτε αμφιταλαντεύονται και ξεκαθαρίζουν τα δύσκολα θέματα από την αρχή, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα. Αυτό επιτρέπει στις σχέσεις τους να προχωρούν με αρκετά γρήγορο ρυθμό, γιατί ξέρουν τι ψάχνουν και πραγματικά εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Αν είναι σωστό, τότε είναι σωστό, και δεν υπάρχει λόγος να επιβραδύνουν τα πράγματα. Αν βρήκαν τον σύντροφο της ζωής τους, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτή τη ζωή μαζί του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Auτή είναι η πιο τυχερή ημέρα του μήνα – Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Δία

Παρθένος

Οι Παρθένοι πρόκειται να γνωρίσουν τον άνθρωπο που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι… δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα, έχουν σχεδόν παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρουν τον έρωτα γιατί δεν θέλουν να συμβιβαστούν και κανείς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα πρότυπά τους. Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν βαρεθεί να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες ή να διαλύονται οι ελπίδες τους και να απογοητεύονται από κάποιον που αποδείχτηκε ανάξιος της εμπιστοσύνης και της στοργής τους. Σε κάθε χωρισμό, εκείνοι είναι που στενοχωριούνται περισσότερο, επειδή νιώθουν ότι χαλάρωσαν την άμυνά τους εξ αρχής και έπεσαν στην παγίδα. Κι όμως, το ακατόρθωτο θα συμβεί. Ένα άτομο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή τους, θα ξεκλειδώσει την πόρτα της καρδιά τους και θα προσφέρει στους Παρθένους τη σταθερότητα και τη δέσμευση που ονειρεύονταν πάντα. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα εμπιστοσύνης που έχουν, αυτό το άτομο αναμφίβολα θα μπορέσει να τους κατακτήσει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Αιγόκερως

Advertisement

Ο Αιγόκερως έχει μία αποστολή. Θα πληρώσει τους φόρους του και θα ορκιστεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα δηλώσει ως «άγαμος». Όταν εφαρμόσουν την περίφημη εργατικότητά τους στην ερωτική τους ζωή και χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές γνωριμιών σαν ένα ρομαντικό βιογραφικό, θα αρχίσουν επιτέλους να βλέπουν το ίδιο επίπεδο αποτελεσμάτων που βλέπουν και στην επαγγελματική τους ζωή. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επιλέγουν να διαθέτουν τον χρόνο και την ενέργειά τους. Αν ανεβάσουν τις σχέσεις τους στο επίπεδο των υπόλοιπων προσπαθειών τους, θα αρχίσουν να διαπιστώνουν ότι θα έρθουν αλλαγές που πριν πίστευαν ότι ήταν αδύνατες. Η ζωή που θέλουν είναι μέσα στην «εμβέλεια» τους. Απλά πρέπει να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν μια στοργική σχέση να αξίζει τόσο σοβαρό κυνηγητό όσο ένας αποταμιευτικός λογαριασμός υψηλής απόδοσης ή μία προαγωγή.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

Καρκίνος

Ο Καρκίνος πρόκειται να παρασυρθεί από κάποιον που τον εμπνέει σε ένα νέο συναισθηματικό επίπεδο. Θα εμφανιστεί στη ζωή του κάποιος που είναι σε θέση να προκαλέσει ενθουσιασμό και πεταλούδες στο στομάχι στον ισοπεδωμένο Καρκίνο. Οι Καρκίνοι ίσως ανησυχούν ότι αυτά είναι απλώς τα συνηθισμένα αποτελέσματα ενός παροδικού ενθουσιασμού, αλλά η σύνδεση σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο βαθιά. Θα είναι μία σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της καθημερινότητας, κάτι που τους εμπνέει να κάνουν μια δραστική αλλαγή στη ζωή τους και ένα άλμα πίστης. Αντί να ρωτάει “γιατί τέτοια βιασύνη;”, ο Καρκίνος θα ρωτάει τον εαυτό του, “τι περιμένω; πάμε”.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί…»

Published

on

Advertisement

Παρασκευή 17/5 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του αποκαλύπτει εάν η ημέρα θα είναι τόσο μουντή όσο ο καιρός για τα δώδεκα ζώδια. Για κάποιους είναι ιδανική ημέρα για να λύσουν κάποια προβλήματα, ενώ για άλλους αυτά τώρα ξεκινούν.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Παρόλη την παρουσία του απαιτητικού και περιοριστικού Κρόνου στον τομέα των οικονομικών, η συμβολή του Άρη σας δίνει τις δυνατότητες για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει χαρά μέσα από μια ευχάριστη συγκέντρωση, μια έξυπνη φιλική κουβέντα και φυσικά μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση μπορεί να είναι το στοιχείο της καθημερινότητας, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να είστε όμως σίγουροι ότι η μετριοπάθεια και η ευελιξία σας θα επιβραβευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερότητα, η ζωντάνια και η ανανέωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αναδομήσετε τις σχέσεις σας πάνω σε σταθερές ρεαλιστικές βάσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί...»

ΛΕΩΝ

Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, φροντίστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, γιατί δεν αρκεί η εξυπνάδα και το χιούμορ σας για να αρέσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε με πρακτικό μάτι τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς δεσμούς σας, μιας και δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί αναμφισβήτητα αλλά τελικά θα σας βοηθήσει να πάρετε έξυπνες και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χαθεί μέσα σ’ ένα λαβύρινθο, μην ξεχνάτε όμως ότι όσο δύσκολη και αν παρουσιάζεται είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Την περίοδο αυτή παρουσιάζονται νέοι τρόποι επικοινωνίας και απίστευτες δυνατότητες γνώσης, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος πριν σιγουρευτείτε για τη δική σας διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο φως και ο ο Ερμής από τον Ταύρο σας βοηθά την εβδομάδα αυτή να βρείτε τρόπους να τις καλύψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι πλανητικές όψεις σας θυμίζουν ότι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική και την πρόνοια μαζί σε κάθε τομέα.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.