Connect with us

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα – Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στα social media.

Advertisement

Νέος μήνας, νέα πανσέληνος και η αστρολόγος κρούει το “καμπανάκι” για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια. 

Μισούν να “τραβούν” τα φώτα πάνω τους – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να είναι το επίκεντρο της προσοχής

Ενώ κάποια ζώδια τραβούν πάντα την προσοχή μας, για μερικά πιο συγκρατημένα ζώδια, τα φώτα της δημοσιότητας είναι το τελευταίο μέρος που θέλουν να βρίσκονται. Με την ευκαιρία, δείτε τις προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη για τον μήνα Φεβρουάριο.

Είσαι ο ήσυχος τύπος που απολαμβάνει τη μοναξιά του; Εάν ναι, ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Αν είσαι ένα από τα λίγα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, προτιμάς να μιλάς με τη σιωπή σου. Οτιδήποτε υπερβολικά δραματικό σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς και φυλάς την ιδιωτικότητα σου, ως κόρη οφθαλμού.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ο Άρης στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα ως 09/06/2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής

  • Καρκίνος

Οι Kαρκίνοι είναι γνωστοί για το σκληρό κέλυφος που τους καλύπτει, μέσα στο οποίο υποχωρούν για ασφάλεια. Αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια τα οποία μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, τότε σκέψου ότι κυβερνώνται από τη Σελήνη, που διέπει την ιδιωτική μας ζωή και τα συναισθήματά μας. Οι Καρκίνοι είναι, αντίθετα από τον Αιγόκερω, στον τροχό του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι αντιπαραθέτουν την ανάγκη του ζωδίου της γης για δημόσια αναγνώριση. Είναι φυσικοί τροφοδότες και νιώθουν πιο άνετα να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, αντί να έχουν όλη την προσοχή στραμμένη στον εαυτό τους.

  • Παρθένος

Οι υπερβολικά σκεπτόμενοι Παρθένοι, τείνουν να κρατούν πολλά για τον εαυτό τους. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η προσωπικότητά τους θα ταίριαζε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Παρθένοι λειτουργούν καλύτερα ως «σκηνοθέτες» και «μοντέρ». Λάμπουν όταν πρόκειται για logistics και λεπτομέρειες. Ο ήλιος κυβερνά τον 12ο οίκο της ιδιωτικής ζωής της Παρθένου. Ο ήλιος που λάμπει στον υποσυνείδητο εαυτό τους, θα μπορούσε να υποδηλώνει την ανάγκη για ιδιωτικότητα.

  • Σκορπιός
Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογική "ανάσα" για 4 ζώδια - «Ρέντα» σε χρήμα και έρωτα από τη Λίτσα Πατέρα

Το θανατηφόρο χτύπημα ενός Σκορπιού, έχει έναν και μόνο σκοπό: Να κρατήσει έξω οτιδήποτε και οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλειά του. Γεγονός που χαρίζει δικαιωματικά στους Σκορπιούς, μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Κυβερνούμενο από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και των μυστηρίων, το παθιασμένο ζώδιο του νερού, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν τους πειράζει να εμφανίζονται ως ηγέτες στην καριέρα τους. Αλλά όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή, μπορεί να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας επειδή εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους.

  • Υδροχόος

Ενώ η ηγεσία μιας επανάστασης διεγείρει έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα προτιμά να κινείται στα μετόπισθεν, παρά στην πρώτη γραμμή. Οι Υδροχόοι, αναλαμβάνουν το αρχέτυπο του μοναχικού λύκου και στηρίζουν τη φήμη τους ως «βασίλισσες του πάγου». Ταυτόχρονα όμως, ως ανθρωπιστές, έχουν μάλλον την προσοχή τους στραμμένη στο συλλογικό συμφέρον, παρά στο προσωπικό.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Οικονομική καταστροφή γι’αυτό το 1 ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη – Μαύρη εβδομάδα αν ανήκετε σ’ αυτό

Published

on

Ζώδια εβδομάδας – Χρίστος Ντούβλης: Ποιο είναι το 1 ζώδιο που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στα οικονομικά του ζητήματα σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο;

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (13 μέχρι19 Μαΐου 2024) και προβλέπει για το ζώδιό σου.

Advertisement

Είναι μια εβδομάδα πολύ ιδιαίτερη και ευνοϊκή εβδομάδα, έχει μπόλικη τύχη ιδιαίτερα από Πέμπτη έως Κυριακή. Είναι μια καλή εβδομάδα να ανασυνταχθούμε, διότι περάσαμε πολλά και δυσκολίες και πολλές αναποδιές, έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να έχουμε στο πλάι μας την τύχη, θα έχουμε αναδιάρθρωση σε πολλούς τομείς της ζωής μας ο καθένας στο κομμάτι που θέλει να αλλάξει κάποια απο τα δεδομένα του.

Είναι μια καλή συγκυρία αυτή την οποία πρέπει να αρπάξουμε οπωσδήποτε για τον απλό λόγο, πως σπανίζουν οι ευκαιρίες αυτές κα όταν παρουσιάζονται πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε.

Από Τετάρτη και για ένα μεγάλο διάστημα θα έχουμε το μυαλό μας στο τι μπορεί να κερδίσει ο καθένας, αλλά θα είμαστε πιο επιφυλακτικοί χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό. Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να φιλτράρουμε και τι λέμε και τι να κάνουμε.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομική καταστροφή γι'αυτό το 1 ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη - Μαύρη εβδομάδα αν ανήκετε σ' αυτό

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement

 

Continue Reading

Ζώδια

Ζώδια: Λίτσα Πατέρα – «Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς»

Published

on

Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων έκανε ένα σχόλιο για τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Advertisement

Οι ζωδιακές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα;

«Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς. Νέα Σελήνη στον Ταύρο μαζί με Δία και Ουρανό. Αυτό γίνεται πολύ σπάνια. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και σταθερό. Η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα τα οποία είναι σημαντικά και θα κρατήσουν μέχρι την Πανσέληνο. Όμως, το γεγονός ότι συμμετέχει ο Ουρανός στο απρόβλεπτο, δεν μπορώ να πω αν είναι αρνητικά ή θετικά, μαζί με το Δία που είναι η επέκταση, σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουμε απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι σημαντικά. Για πολλούς θα είναι πάρα πολύ σημαντικά, για πολλούς όχι βέβαια. Άρα λοιπόν προσοχή… Και η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, πολύς έρωτας αυτή την εποχή» είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε ακόμα:   Όλο το χρήμα πάνω τους: Τα 4 τυχερά ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα ζώδια αναλυτικά:

Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

Σμαρώ Σωτηράκη : «Τζακ ποτ» σε έρωτα και χρήμα – 15 ήμερες χρυσάφι για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η Σμάρω Σωτηράκη αποκαλύπτει τι θα φέρει ο Δίας στους Διδύμους (26/05 – 09/06) και πως θα επιδράσει στα ζώδια.

Advertisement

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

  • Κριός: Νέες γνωριμίες, βοήθεια από αδέλφια και συγγενείς, προβολή στα social media, αγορά μεταφορικού μέσα, ταξίδια.
  • Ταύρος: Αφθονία και εύνοια στα οικονομικά, συναισθηματική ικανοποίηση και ασφάλεια
  • Δίδυμοι: Αξιόλογες σχέσεις και συνεργασίες, επισημοποίηση δεσμών και υπογραφές συμβολαίων
  • Καρκίνος: Καλύτερη ψυχολογία, αισιοδοξία και ευεξία, έκτακτα κέρδη, ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά
  • Λέων: Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι ευοδώνονται, νέες φιλίες και συνεργασίες αποδίδουν καρπούς
  • Παρθένος: Επαγγελματικές ευκαιρίες, νέες γνωριμίες με αξιόλογα άτομα, επισημοποίηση δεσμού

  • Ζυγός: Αξιόλογες γνωριμίες και συνεργασίες, σπουδές και δουλειές στο εξωτερικό, ερωτικές επιτυχίες
  • Σκορπιός: Οικονομική αφθονία, εκπλήρωση ευχών και επιθυμιών, καλύτερη διάθεση
  • Τοξότης: Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις φέρνουν χαρά και επιτυχίες, νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες
  • Αιγόκερως: Επαγγελματικές ευκαιρίες που υπόσχονται αξιόλογα κέρδη, καλύτερη διάθεση και ευεξία
  • Υδροχόος: Τύχη στον έρωτα και στα οικονομικά, αισιοδοξία και χαρά, εύνοια σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας
  • Ιχθύες: Δημιουργία οικογένειας, ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τη διαμονή και την ακίνητη περιουσία
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.