Connect with us

Ζώδια

Πρωτομηνιάτικος “εφιάλτης” από την Βίκυ Παγιατάκη – Συναγερμός για Ταύρους, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Published

on

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε ΤαύρουςΠαρθένους και 3 ακόμα ζώδια.

Advertisement

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

  • Κριός: Με περισσότερα «ατού» αλλά και ευχαρίστηση
  • Ταύρος: Προσπαθήστε να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες
  • Δίδυμοι: Ίσως με κάποιον τρόπο να είναι όαση η σημερινή ημέρα
  • Καρκίνος: Έστω και με αργό βηματισμό η εύνοια αποδίδει
  • Λέων: Πρόληψη; προνοητικότητα; σήμερα δίνουν καρπούς
  • Παρθένος: Έχει λίγη ταλαιπωρία αλλά η σύσφιξη σχέσεων έχει και τα καλά της
  • Ζυγός: Είναι και η σημερινή κατάλληλη για δράση και αποφάσεις.
  • Σκορπιός: Καλυτέρα να…προλαβαίνετε πάρα να διορθώνετε
  • Τοξότης: Δύσκολα πείθετε τους άλλους γι’ αυτό προσπαθήστε περισσότερο
  • Αιγόκερως: Έχει ακόμα περισσότερα θετικά και η σημερινή ημέρα
  • Υδροχόος: Ενισχύστε όπου υπάρχει αδυναμία και μην το βάζετε κάτω
  • Ιχθύες: Θέλει προσπάθεια για να αποφύγετε κακοτοπιές σήμερα
Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Λίτσα Πατέρα – «Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς»
Advertisement

Ζώδια

Κερδίζει το Τζόκερ, βγαίνει πάντα νικητής: Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο απ’όλα, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας

Published

on

Στον κόσμο της αστρολογίας, ο Δίας ξεχωρίζει ως ο πλανήτης της καλής τύχης. Αναμφισβήτητα, η παρουσία του στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί να καθορίσει την ποσότητα της τύχης που θα του συμπέσει.

Advertisement

Αιγόκερως: Η Σκιά της Απαισιοδοξίας

Παρόλο που ο Δίας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, η τύχη δεν είναι μόνο θέμα αστρολογίας αλλά και ψυχολογίας. Οι περιπτώσεις δείχνουν ότι οι θαρραλέοι και οι τολμηροί συχνά ευνοούνται από τη μοίρα περισσότερο από άλλους.

Σε αντίθεση με τους περισσότερο τολμηρούς, ο Αιγόκερως φαίνεται να προσελκύει τις πιο σκοτεινές πτυχές της μοίρας του, κυρίως εξαιτίας της απαισιοδοξίας που τον χαρακτηρίζει.

Ο Τοξότης: Το Πιο Τυχερό Ζώδιο

Το ζώδιο του Τοξότη ξεχωρίζει για την τύχη του, χάρη στον κυβερνήτη του πλανήτη, τον Δία. Αυτός ο πλανήτης συμβολίζει την τύχη και την επέκταση, γεγονός που καθιστά τον Τοξότη το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια.

Ως ζώδιο φωτιάς και μεταβλητό, ο Τοξότης διαθέτει το κίνητρο και την ικανότητα να προσαρμόζεται και να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Η φωτιά του τον κάνει τολμηρό και ριψοκίνδυνο, ενισχύοντας έτσι την τύχη του.

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και ποτέ δεν αμφιβάλλει για τις δυνάμεις του, γεγονός που τον καθιστά ικανό να αρπάζει κάθε νέα ευκαιρία με αυτοπεποίθηση.

Έρχονται «Μαύρα» χρόνια το 2024 & 2025: Τα 5 ζώδια που θα χάσουν πολλά λεφτά και θα περάσουν άσχημα

Στα επόμενα δύο χρόνια, πέντε ζώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με σημαντικές οικονομικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός τους, σύμφωνα με αστρολογικές προβλέψεις. Ας εξετάσουμε τι προβλέπεται για αυτά τα ζώδια και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες ενώ παράλληλα διαχειρίζονται τις προκλήσεις.

Οικονομικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες για 5 Ζώδια το 2024/2025

Τα ζώδια που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες θα βρεθούν σε θέση να αυξήσουν τα εισοδήματά τους μέσω επαγγελματικής προώθησης και ευκαιριών. Ωστόσο, αν δεν διαχειριστούν συνετά τα οικονομικά τους, ιδιαίτερα μέσω της αποφυγής περιττών αγορών, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω της εξάντλησης των αποθεμάτων τους.

Τα 5 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν τις σπατάλες τους:

Παρθένος

Το 2024, οι Παρθένοι θα δυσκολευτούν να τα βγάλουν πέρα καθώς δεν έχουν τα κατάλληλα «εφόδια» για να χειριστούν οικονομικά ζητήματα και δεν έχουν ιδέα πώς να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Παρθένου για το 2024, αυτό το ζώδιο θα πραγματοποιήσει κάποιες παρορμητικές αγορές που θα αφήσουν πολλούς με άδειες τσέπες. Ίσως αυτό αναγκάσει τους Παρθένους να καταφύγουν σε δανεισμό, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν νέα έσοδα, μπορείτε ακόμα να αποκομίσετε κέρδη από μακροπρόθεσμες επενδύσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μία οικονομική κρίση εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, καθώς επιστρέφοντας μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε καθόλου χρήματα.

Διαβάστε ακόμα:   Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα

Πρέπει να μείνετε εκτός αγοράς όταν οι συνθήκες είναι δυσμενείς και να κάνετε καλά τους υπολογισμούς σας πριν επενδύσετε σε μια επιχείρηση αυτή τη στιγμή.

Η διαχείριση των χρημάτων είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη διαχείριση του εαυτού σας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση.

Παρθένοι, αν θέλετε οι επενδύσεις σας να αποδώσουν καλύτερα φέτος, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και στη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Τοξότης

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης έχει αξιοπρεπή έσοδα το 2024, αλλά οι απρόσεκτες δαπάνες, σας τοποθετούν στην πρώτη δεκάδα των πιο φτωχών ζωδίων.

Έχετε την οικονομική οξυδέρκεια να βγάλετε χρήματα, αλλά σας λείπει η δύναμη να το κάνετε στην πράξη. Οι προσπάθειες των Τοξοτών φέτος θα αποδώσουν καρπούς με θεαματικό τρόπο. Έχετε την τάση να είστε υποκειμενικοί και ο έλεγχος των οικονομικών είναι κακό πράγμα.

Δεν χρειάζεται να ακούτε τις φαινομενικά καλές οικονομικές συμβουλές. Παρατηρείστε προσεκτικά τους ανθρώπους όταν μιλούν. Μια κρίση μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα, εκτός εάν αξιολογήσετε ξανά την κατάσταση.

Όσοι επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως και να αναλάβουν δράση. Το μόνο χειρότερο από το να μπλέξετε με το νόμο είναι να χάσετε το αρχικό σας κεφάλαιο, οπότε Τοξότη, πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Τοξότης ίσως έχει έσοδα εκεί που δεν το περιμένει, ενώ βρίσκεται σε δύσκολη φάση. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα στα μέσα του 2024, οπότε καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων.

Μάθετε να είστε πιο φειδωλοί με τις δαπάνες σας επειδή πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για οποιοδήποτε απρόβλεπτο που θα μπορούσε να επηρεάσει τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξίσου κακός με την Παρθένο όταν πρόκειται για συζητήσεις περί χρημάτων. Τα έξοδα που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο, συμπεριλαμβανομένων των πονοκεφάλων που προκαλούνται από τα οικονομικά, τείνουν να αυξάνονται ραγδαία στις αρχές του έτους.

Ευτυχώς, υπάρχουν καλοί άνθρωποι δίπλα στους Σκορπιούς που μπορούν να τους βοηθήσουν όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο σύντροφός σας σας παρέχει επίσης οικονομική υποστήριξη. Ίσως σας δώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα μπορέσει να σας απαλλάξει από τις ανησυχίες σας για το κοινό σας μέλλον.

Από τα μέσα του χρόνου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ιδέες για γρήγορο κέρδος. Αν αλλάζετε συνεχώς γνώμη, δεν θα πλουτίσετε ποτέ.

Εάν είστε επιχειρηματίας, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο κύριο προϊόν σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Η επίμονη εστίαση μέχρι την επίτευξη της επιτυχίας είναι το κλειδί για να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη σε οποιοδήποτε κλάδο.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: 7ήμερο χαράς που στέλνει στα ΑΤΜ Ταύρους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Φροντίστε να διαθέτετε κάθε μήνα κάποια χρήματα για “μαύρες ημέρες” και σκεφτείτε να επενδύσετε τυχόν επιπλέον χρήματα χωρίς καθυστέρηση.

Μην επενδύσετε σε κάτι ριψοκίνδυνο αυτή τη στιγμή. Ενημερωθείτε καλά για τον τομέα σας. Σταματήστε να ονειροπολείτε και αποδεχθείτε το γεγονός ότι αυτό που νομίζετε ότι είναι τόσο φανταστικό αλλά τόσο απίθανο να υλοποιηθεί ποτέ, στην πραγματικότητα είναι αρκετά καλό.

Αιγόκερως

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Αιγόκερου για το 2024, ο Ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του, οπότε ίσως θελήσετε να περιορίσετε λίγο τις δαπάνες σας.

Εάν δανείσετε χρήματα φέτος, μπορεί να έχετε προβλήματα να τα πάρετε πίσω. Το να δανείζετε χρήματα σε άτομα που δεν έχουν σαφή επιχειρηματικά σχέδια ή δεν είναι αξιόπιστα είναι πάντα μια κακή ιδέα.

Η κακή διαχείριση των χρημάτων θα σας φέρει στην κορυφή των πιο φτωχών ζωδίων το 2024, εάν ψωνίζετε απερίσκεπτα και καταλήξετε να μην έχετε καθόλου αποταμίευση.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των Αιγόκερων είναι η υπερβολική τους αυτοπεποίθηση. Ανεξάρτητα από το κόστος, αναζητούν πάντα έναν τρόπο να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους.

Η εργασία είναι η κινητήρια δύναμη του Αιγόκερου. Μόλις αφοσιωθούν σε κάτι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φαίνεται ότι οι δεξιότητές τους στη διαχείριση χρημάτων δεν είναι τόσο καλές, αλλά είναι πρόθυμοι να καταβάλλουν προσπάθεια για να κερδίσουν χρήματα. Επειδή ένας Αιγόκερως είναι υπομονετικός και λογικός, δεν σημαίνει ότι είναι καλός με τα χρήματα.

Καρκίνος

Advertisement

Σε μια χρονιά γεμάτη οικονομική αστάθεια, ο Καρκίνος νιώθει σαν να κάνει βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ. Κάποιες στιγμές βρίσκεται στα ψηλά και κάποιες στιγμές στα χαμηλά.

Ο Καρκίνος έχει ένα υγιές εισόδημα, αλλά θα το ξοδέψει όλο σε επιπόλαιες αγορές. Ενώ κάποια πράγματα μπορεί να σας βάλουν σε οικονομικό αδιέξοδο, υπάρχει ακόμα χρόνος να ανατρέψετε την κατάσταση πριν τελειώσει η χρονιά.

Ανεξάρτητα από το πόσο λιτοί είναι, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να διαθέσουν πολλά χρήματα για την φροντίδα του εαυτού τους και για τους αγαπημένους του.

Επιπλέον, ο Καρκίνος ένα γενναιόδωρο ζώδιο που δίνει συχνά χρήματα για να βοηθήσει τους άλλους. Έτσι, συχνά συμπάσχει με τους κατατρεγμένους και αγαπά να βοηθά όσους έχουν ανάγκη. Ωστόσο, πριν σκεφτείτε να βοηθήσετε τους άλλους και να προχωρήσετε σε μία καλή πράξη, κάντε έναν απολογισμό της δικής σας κατάστασης.

Προτιμάτε την ασφάλεια ενός οικείου περιβάλλοντος και ευδοκιμείτε σε αυτό. Γι’ αυτό φοβάστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας για να αναζητήσετε οικονομική ανεξαρτησία. Δεν αγχώνεστε πολύ για τη δημιουργία μιας επιχείρησης, εάν έχετε χρήματα για να βγάλετε τον μήνα. Ωστόσο, εάν δεν αλλάξετε τη νοοτροπία σας και συνεχίσετε να ξοδεύετε χωρίς σκέψη, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα στο μέλλον.

Continue Reading

Ζώδια

Ανοίγει το «ταμείο» της τύχης η Λίτσα Πατέρα: Έρωτας και χρήμα στα πόδια σας αν ανήκετε σε αυτά τα 3 ζώδια

Published

on

Αντιφατική περίοδος είναι αυτή που θα διανύσουμε μέχρι και τις 25/6, όπως επεσήμανε η Λίτσα Πατέρα, αφού οι αστρολογικές όψεις φέρνουν από τη μία απρόβλεπτα γεγονότα με αρνητικό πρόσημο και από την άλλη ευνοικές συμφωνίες.

Advertisement

Η αστρολόγος έκανε μία «φωτεινή» επισήμανση για τις 25 Ιουνίου, μια ημερομηνία που θα φέρει θετικές αλλαγές στην ζωή μας, αφού με το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα ανοίγεται δρόμος με τύχη, χρήμα και έρωτα.

Από την άλλη, η Νέα Σελήνη που θα μας επηρεάσει έως τις 23 Μαΐου (επόμενη Πανσέληνος) υπόσχεται πολλά, καθώς είναι μεγάλο αστρολογικό γεγονός, το οποίο θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα οικονομικά.

Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

Όλη η τύχη πάνω τους από Δευτέρα: Ταύροι & 4 ακόμη Ζώδια θα «λουστούν» με λεφτά, λέει ο Κώστας Λεφάκης

Published

on

Κατά τον έγκρυτο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, την προσεχή εβδομάδα (13-19/5) ορισμένα ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και έκπληξεις, αν και η κατάσταση δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Advertisement

Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο αστρολόγο, ορισμένα από τα 12 ζώδια πρόκειται να βιώσουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή εβδομάδα, με μερικά από αυτά να γνωρίζουν και μεγαλύτερη ευτυχία.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας φαίνεται αισθητή, αυξάνοντας την κινητικότητά σας, αλλά και την αναστάτωση γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας εστιάζει σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή φέρνει στο φως ξεχασμένες υποθέσεις που απαιτούν προσοχή. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο επισημαίνει νευρικότητα και δημιουργικότητα, με την καλή του σχέση με τον Πλούτωνα να σας βοηθάει σε μάχες ή να αποφεύγετε δυσκολίες. Τέλος, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη σας στον τομέα του έρωτα και των οικονομικών σε μεσαία κλίμακα.

Ταύρος

Οι ημέρες θα περάσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να μεταβεί στο ζώδιό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο προσφέρει προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή απειλή από τρίτους. Ο Άρης παραμένει στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι που απαιτεί προσοχή. Ο Δίας διατηρεί στενή επαφή με τον Ουρανό, φέρνοντας απροσδόκητα περιστατικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα, χωρίς ωστόσο να διαλευκάνονται. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα εστιαστούν σε νέα γεγονότα στην εργασία και την καριέρα τους.

Δίδυμοι

Οι προσεχείς μέρες δεν θα είναι αναμφισβήτητα εύκολες, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απρόβλεπτες καταστάσεις αυξάνουν τον φόρτο εργασίας και περιορίζουν τον ελεύθερο σας χρόνο. Η συνύπαρξη του Άρη και του Ερμή στον Κριό σας σας καθιστά διορατικούς, αποφασιστικούς και κάπως τολμηρούς. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε έναν σωστό βαθμό εκφραστικότητας για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Τα συναισθήματά σας είναι σε μετάβαση, ενώ ο απαιτητικός χαρακτήρας στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει να ξεκουράζει. Επιδιώξτε λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα με κάθε δυνατό τρόπο.

Η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει έναν ρεαλιστικό και πρακτικό τόνο στις επόμενες μέρες. Πολλά εξωτερικά γεγονότα θα απορροφήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, κάποιος αγαπημένος σας αντιμετωπίζει ένα επείγον πρόβλημα που απαιτεί την υποστήριξή σας ή την κατανόησή σας. Παρά την ένταση, είναι κατάλληλη στιγμή για να λάβετε αποφάσεις ή να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: 7ήμερο χαράς που στέλνει στα ΑΤΜ Ταύρους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Λέων

Η συνύπαρξη του Ήλιου, του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί ένα πλήθος καταστάσεων και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Συνιστάται η προσοχή σε κάθε εξέλιξη σε αυτό το πεδίο και η αποφυγή λανθασμένων ενεργειών ή άκαιρων πρωτοβουλιών. Παράλληλα, καθώς ο χρόνος περνάει, η κατάσταση βελτιώνεται και αρχίζετε να κατανοείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Συμβουλεύεται να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και να προβείτε σε κινήσεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας.

Παρθένος

Σιγά-σιγά, το περιβάλλον βελτιώνεται για εσάς και ανακάμπτετε μετά από δύο ανήκουστα δύσκολους μήνες. Οι επόμενες μέρες είναι πιο κατάλληλες για να αναλάβετε πρωτοβουλίες προς την προώθηση υποθέσεων που έχουν μείνει στάσιμες, είτε αυτές αφορούν νομικά, κοινωνικά ή επιχειρηματικά θέματα. Ο Ερμής στον Κριό ίσως διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σας και τις πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας. Όσο για τους φοιτητές και τους εμπόρους του ζωδίου σας, μπορούν να ελπίζουν σε γρήγορες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων τους.

Ζυγός

Ο Άρης αντιμετωπίζεται απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας μια αίσθηση παρελθοντικών δυσκολιών που, παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο δυσάρεστη όσο μπορεί να φανεί αρχικά. Η Αφροδίτη, ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη θέση της στον Ταύρο, συμβάλλει στην υλοποίηση παλαιότερων σκέψεων ή συζητήσεων με τρίτους. Γενικότερα, αυτή η περίοδος έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα, καθώς τα γεγονότα ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες ή συνδράμουν στην προώθηση των στόχων σας

Σκορπιός

Advertisement

Στον εργασιακό χώρο, παρατηρείται μια χαρακτηριστική κίνηση, ενώ οι επιδόσεις σας βελτιώνονται και οι διαδικασίες τρέχουν πιο ομαλά, ανακτώντας το χαμένο χρόνο από τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο. Παράλληλα, αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο εστιάζει στις ερωτικές σας ανάγκες, ενώ ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της συνθέτουν μια πρόκληση, αλλά και μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση θα κριθούν από εσάς.

Διαβάστε ακόμα:   Ανοίγει το «ταμείο» της τύχης η Λίτσα Πατέρα: Έρωτας και χρήμα στα πόδια σας αν ανήκετε σε αυτά τα 3 ζώδια

Τοξότης

Η περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν και όχι ιδιαίτερα ήρεμη ή εύκολη. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δυναμική σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη εξελίσσεται με έντονο και επεισοδιακό τρόπο, προσφέροντας νέες εμπειρίες και εικόνες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι προκλήσεις του μέλλοντος αυξάνονται. Αν και δεν μπορείτε να ακριβολογήσετε τη φύση τους ή τον τρόπο που θα επιλύσετε τα ζητήματα, αισθάνεστε εσωτερικά πιο ικανοποιημένοι και πλησιάζετε με αυτοπεποίθηση στο να επιτύχετε αυτά που παλιότερα φαινόταν αδύνατο.

Αιγόκερως

Η συγκέντρωση πλανητών στο Ταύρο εστιάζει στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα και τις σχέσεις σας με ανθρώπους του κοντινού ή ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι διάφορες πλανητικές θέσεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, ενισχύουν την εικόνα σας εκεί όπου επιθυμείτε, ενώ παρέχουν επίσης ευκαιρίες για σημαντικές επιτυχίες ή ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Είναι στα χέρια σας να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας και να απολαύσετε έντονες στιγμές αγάπης.

Υδροχόος

Η κατάσταση για εσάς είναι λίγο αβέβαιη ή διχασμένη. Οι πρωτοβουλίες και οι επιθυμίες σας φαίνεται να προχωρούν καλά, με τις πρώτες να είναι αποδοτικές και τις δεύτερες να υλοποιούνται. Ωστόσο, υπάρχει μια επίμονη σειρά πιέσεων ή υποχρεώσεων στους τομείς του σπιτιού και της εργασίας, η οποία θα σας δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Τέλος, γίνεστε πιο προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, προκειμένου να μην αφήσετε να εξανεμιστούν.

Ιχθύς

Advertisement

Είναι μια περίοδος ενέργειας, δραστηριότητας και αυξημένων μετακινήσεων για το σύντομο διάστημα αυτό. Πολλά πράγματα αλλάζουν και αποκτούν νέα υπόσταση, συμπεριλαμβανομένων των συμπεριφορών ανθρώπων και των προγραμμάτων που έχετε σχεδιάσει. Μην απογοητεύεστε από αυτές τις αλλαγές. Γνωρίζω ότι έχετε δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή τους μεταβλητότητα, στοχεύουν στο καλό σας, ακόμα και αν αυτό αργεί να φανεί. Κοιτάξτε το μέλλον με πιο αισιόδοξο τρόπο και αντέξτε το βάρος της σκιάς του Κρόνου, η οποία επιμένει να σας συνοδεύει.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.