Connect with us

Ζώδια

Μισούν να “τραβούν” τα φώτα πάνω τους – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να είναι το επίκεντρο της προσοχής

Published

on

Advertisement

Ενώ κάποια ζώδια τραβούν πάντα την προσοχή μας, για μερικά πιο συγκρατημένα ζώδια, τα φώτα της δημοσιότητας είναι το τελευταίο μέρος που θέλουν να βρίσκονται.

Advertisement

Είσαι ο ήσυχος τύπος που απολαμβάνει τη μοναξιά του; Εάν ναι, ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Αν είσαι ένα από τα λίγα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, προτιμάς να μιλάς με τη σιωπή σου. Οτιδήποτε υπερβολικά δραματικό σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς και φυλάς την ιδιωτικότητα σου, ως κόρη οφθαλμού.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής

  • Καρκίνος

Οι Kαρκίνοι είναι γνωστοί για το σκληρό κέλυφος που τους καλύπτει, μέσα στο οποίο υποχωρούν για ασφάλεια. Αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια τα οποία μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, τότε σκέψου ότι κυβερνώνται από τη Σελήνη, που διέπει την ιδιωτική μας ζωή και τα συναισθήματά μας. Οι Καρκίνοι είναι, αντίθετα από τον Αιγόκερω, στον τροχό του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι αντιπαραθέτουν την ανάγκη του ζωδίου της γης για δημόσια αναγνώριση. Είναι φυσικοί τροφοδότες και νιώθουν πιο άνετα να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, αντί να έχουν όλη την προσοχή στραμμένη στον εαυτό τους.

Μισούν να 'τραβούν' τα φώτα πάνω τους - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να είναι το επίκεντρο της προσοχής
  • Παρθένος

Οι υπερβολικά σκεπτόμενοι Παρθένοι, τείνουν να κρατούν πολλά για τον εαυτό τους. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η προσωπικότητά τους θα ταίριαζε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Παρθένοι λειτουργούν καλύτερα ως «σκηνοθέτες» και «μοντέρ». Λάμπουν όταν πρόκειται για logistics και λεπτομέρειες. Ο ήλιος κυβερνά τον 12ο οίκο της ιδιωτικής ζωής της Παρθένου. Ο ήλιος που λάμπει στον υποσυνείδητο εαυτό τους, θα μπορούσε να υποδηλώνει την ανάγκη για ιδιωτικότητα.

  • Σκορπιός

Το θανατηφόρο χτύπημα ενός Σκορπιού, έχει έναν και μόνο σκοπό: Να κρατήσει έξω οτιδήποτε και οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλειά του. Γεγονός που χαρίζει δικαιωματικά στους Σκορπιούς, μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Κυβερνούμενο από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και των μυστηρίων, το παθιασμένο ζώδιο του νερού, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν τους πειράζει να εμφανίζονται ως ηγέτες στην καριέρα τους. Αλλά όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή, μπορεί να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας επειδή εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους.

  • Υδροχόος
Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι πιο ευνοϊκές αλλά και δύσκολες ημέρες του Μαΐου 2024

Ενώ η ηγεσία μιας επανάστασης διεγείρει έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα προτιμά να κινείται στα μετόπισθεν, παρά στην πρώτη γραμμή. Οι Υδροχόοι, αναλαμβάνουν το αρχέτυπο του μοναχικού λύκου και στηρίζουν τη φήμη τους ως «βασίλισσες του πάγου». Ταυτόχρονα όμως, ως ανθρωπιστές, έχουν μάλλον την προσοχή τους στραμμένη στο συλλογικό συμφέρον, παρά στο προσωπικό.

Advertisement

«Κοκκινίζουν» με το παραμικρό: Αυτά είναι τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, με ορισμένους εξ αυτών να εμφανίζουν τις δικές του αναστολές, όντες ντροπαλοί στο να εκφραστούν.

Υπάρχουν, μάλιστα, τα ζώδια που αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τις ανάγκες του, είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένα και νιώθουν πλήρη με τον εαυτό τους, με ή χωρίς σύντροφο, με άλλα πάντως να είναι πιο θαρραλέα και με… ταλέντο στα χείλη.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη συντηρητική τους φύση. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει έμφυτο το κίνητρο για να διατηρεί την ειρήνη σε κάθε κατάσταση. Κατά κύριο λόγο, είναι ήπια και μειλίχια άτομα, που δεν τους αρέσει οτιδήποτε τους ενοχλεί ή τους αναστατώνει. Τα περιβάλλοντα με ησυχία και ηρεμία είναι εκείνα που τους κάνουν να ευδοκιμούν. Από τη στιγμή που ο Ταύρος θα βρεθεί με «καλή παρέα», πέρα από τις καλές στιγμές, του αρέσει να υπάρχει διασφαλισμένο ένα όμορφο δείπνο ή ένα ζεστό αφρόλουτρο που θα ολοκληρώσει την απόλαυσή του. Από τα ζώδια της Γης, είναι το μόνο σταθερό, για αυτό πολλές από τις επιθυμίες του έχουν τις ρίζες τους στην ασφάλεια. Σπάνια θα συναντήσεις έναν Ταύρο να εμπλέκεται σε καταστάσεις που είναι υπερβολικά αυθόρμητες. Το να δεσμευτεί σε ένα σχέδιο ή έναν στόχο είναι ο μόνος τρόπος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ η συνέπειά του τον κάνει εξαιρετικά αξιόπιστο σύντροφο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο τρυφερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αισθάνονται οι γύρω τους άνετα και να τους φροντίζουν. Στην πραγματικότητα προτιμούν να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, παρά να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα, κάτι που μπορεί συχνά να τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Οι Καρκίνοι άλλωστε, καθόλου τυχαία, έχουν για σύμβολο τους το καβούρι. Ένα ζώο που έχει ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα, για να προστατεύει την ευαίσθητη του καρδιά. Αυτό το ζώδιο του νερού, χρειάζεται συνήθως χρόνο και χώρο, πριν νιώσει έτοιμο να βγει από το καβούκι του και δείξει στους άλλους τα αληθινά του συναισθήματα.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

Ζώδια ντροπαλά

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί συχνά εμφανίζονται ως μυστηριώδεις, μυστικοπαθείς και ίσως λίγο τρομακτικοί τύποι. Και ενώ η παρουσία τους είναι σχεδόν πάντα ισχυρή, τείνουν προς την εσωστρέφεια. Ο δηλητηριώδης Σκορπιός, έχει μια ένταση στη συναισθηματική του ενέργεια. Αλλά όπως και οι Καρκίνοι, το σκληρό εξωτερικό αυτού του ζωδίου του νερού, είναι εκεί για να προστατεύσει όλα τα βαθιά συναισθήματα που κρύβει στον πυρήνα του. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ευαίσθητοι, γι’ αυτό τους αρέσει να παίρνουν το χρόνο τους, προκειμένου να αξιολογήσουν το περιβάλλον τους, πριν αφήσουν τον εαυτό τους να ανοιχτεί και γίνουν ευάλωτοι.

Αιγόκερως

Advertisement

Οι Αιγόκεροι είναι οι συγκρατημένοι και σοβαροί τύποι της παρέας, κάτι που τους κάνει συχνά ντροπαλούς. Δεν είναι πως φοβούνται να μιλήσουν ή να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Απλώς συνήθως δεν αισθάνονται την επιθυμία να πουν οτιδήποτε δεν χρειάζεται να πουν. Αυτά τα εργατικά ζώδια της γης, είναι ρεαλιστές μέχρι το κόκαλο, επομένως εστιάζουν περισσότερο την ενέργειά τους, στη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με έναν στενό κύκλο. Επίσης συνήθως, δεν θα είναι τα πρώτα άτομα που θα ανοίξουν συζήτηση, με κάποιον άγνωστο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι τα ευγενικά ζώδια του νερού, τα οποία βρίσκονται σε στενή επαφή με τα συναισθήματά τους. Επομένως συχνά προτιμούν να αναγνωρίζουν την ενέργεια των ανθρώπων βασιζόμενοι στη διαίσθησή τους, αντί να κουβεντιάζουν. Όμως, ενώ το να διαχέουν τα συναισθήματά τους σε νέους φίλους μπορεί να είναι δύσκολο για τους ντροπαλούς Ιχθύες, αυτά τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου, εκφράζουν πολύ πιο άνετα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με πιο εσωτερικούς ή συμβολικούς τρόπους, όπως μέσω της ποίησης, της μουσικής ή της τέχνης.

Advertisement

Ζώδια

Ζώδια: Οι πιο ευνοϊκές αλλά και δύσκολες ημέρες του Μαΐου 2024

Published

on

Advertisement

Ο Μάιος είναι ο πιο αισιόδοξος μήνας για τα ζώδια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν του λείπουν οι δύσκολες ημέρες. Σε αυτόν τον μήνα γίνονται ευνοϊκές όψεις που θα κάνει την ζωή πιο εύκολη στα περισσότερα ζώδια.

Advertisement

Η Νέα Σελήνη στις 08/05/2024 είναι η πιο θετική Νέα Σελήνη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να θέσουμε νέους στόχους και να κυνηγήσουμε τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο να συμπορεύεται με τον Δία μέχρι τις 23/05/2024 θα απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις τις όμορφες πλευρές της ζωής, τον έρωτα, τις σχέσεις μας, τις υλικές απολαύσεις, τα ταξίδια, ενώ μπορούμε να σπείρουμε τους σπόρους όσων θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είναι ο μήνας που η θεωρία γίνεται πράξη. Τα απρόοπτα και τα ουρανοκατέβατα φυσικά δεν θα λείψουν καθώς θα έχουμε τις συναντήσεις Ήλιου, Αφροδίτης και Ερμή με τον Ουρανό, τα περισσότερα όμως από αυτά φαίνεται ότι θα είναι ευχάριστες εκπλήξεις είτε στην ερωτική μας ζωή είτε στα οικονομικά. Υπάρχουν μόνο 2 σημεία μέσα στον Μάιο που μπορεί να φέρουν προβληματισμό, καθώς ο Άρης από τον Κριό θα περάσει πάνω από τις μοίρες των δυο ανοιξιάτικων εκλείψεων και θα τις ενεργοποιήσει. Αναφέρομαι στις 08/05/2024 και στις 26/05/2024. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είναι κάπως πιο προσεκτικά τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου. Στις 08/05/2024 οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και στις 26/05/2024 οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Φυσικά κοντά σε αυτές τις μέρες μπορεί να έχουμε και μια πιο σύνθετη επικαιρότητα. Η πιο σημαντική πλανητική κίνηση του Μαΐου είναι η είσοδος του Δία, του πλανήτη της επέκτασης, της ευημερίας και της αισιοδοξίας, μετά από ένα χρόνο στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει περίπου μέχρι τις 09/06/2025. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα είναι οι αποδέκτες της εύνοιας του.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Μαΐου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

Ζώδια: Οι καταλληλότερες ημέρες του Μαΐου για ραντεβού και οργάνωση

1 Μαΐου: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο, δημιουργεί πάθη αλλά και ζήλιες, κτητικότητα, μοιραίες καταστάσεις σε σχέσεις και μπορεί να δείξει και οικονομικές απώλειες. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 2 μοίρες.

2 Μαΐου: Ο μήνας ξεκινά με διάθεση αναταραχών καθώς ο Πλούτωνας μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή τις πρώτες ημέρες του μήνα για θέματα που απασχολούν στην επικαιρότητα ή για πράγματα που προκύπτουν στη δική σας ζωή, καθώς μπορεί να τα δείτε να επαναλαμβάνονται με κάποιο τρόπο όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει ορθόδρομος στον Υδροχόο. Θα επηρεαστούν περισσότερο σε αναθεωρήσεις και βαθύτερες συνειδητοποιήσεις Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

3 Μαΐου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Πολύ δυνατή όψη για να δείξουμε πυγμή, να είμαστε πιο διεκδικητικοί, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να διερευνήσουμε δύσκολες υποθέσεις, να φτάσουμε στο βάθος σε καταστάσεις. Επηρεάζει θετικά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 2 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

7 Μαΐου: Πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια όψη βοηθητική για να αναλάβουμε ευθύνες, να δείξουμε πρακτικότητα, να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, να πειθαρχήσουμε χωρίς να νιώθουμε ότι περιοριζόμαστε, να κάνουμε διαπραγματεύσεις ή να υπογράψουμε μια συμφωνία. Ευνοεί κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 17 μοίρες.

Την ίδια μέρα επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά η όψη συνόδου του Ερμή με τον Χείρωνα στον Κριό. Η όψη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να «σκάψουμε» βαθιά στις πληγές μας, να ανακαλύψουμε τα μοτίβα με τα οποία σαμποτάρουμε τον εαυτό μας και τη δράση μας, να βρούμε ίαση στα τραύματα που άνοιξαν σε μικρότερες ηλικίες. Όλοι έχουμε τραύματα που τα κουβαλάμε σχεδόν από την κούνια μας. Είτε κάποιος μας εγκατέλειψε, είτε βιώσαμε συναισθήματα απόρριψης σε μια σχέση, είτε χάσαμε την κατεύθυνση της ζωής μας αμφιβάλλοντας για την αξία μας. Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ακόμη και τα μοτίβα που κληρονομήσαμε από την οικογένεια μας και να αντιληφθούμε σε βάθος την επιρροή τους στη ζωή και την ταυτότητά μας. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια: ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 19 ως τις 23 μοίρες.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: 7ήμερο χαράς που στέλνει στα ΑΤΜ Ταύρους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

8 Μαΐου: Σχηματίζεται η εξαιρετικά θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας έμφαση σε σχέσεις, στην υλοποίηση των στόχων μας, σε νέες γνωριμίες και επισημοποιήσεις, σε νέα και φιλόδοξα ξεκινήματα, στα οικονομικά και στις αξίες μας. Με τη Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ταύρο, που είχε προηγηθεί τον Απρίλιο, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε μια εξαιρετική νέα αρχή στη ζωή μας. Θα επηρεαστούν περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

13 Μαΐου: Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό σε όψη συνόδου στον Ταύρο δημιουργώντας ένα πλαίσιο νευρικότητας, αστάθειας αλλά και ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων μέσα στη μέρα. Μέρα εκπλήξεων αλλά και κεραυνοβόλων καταστάσεων. Προσέξτε τις ρήξεις σε σχέσεις. Η όψη αυτή προσφέρεται για αλλαγές, αλλά και για να κάνετε με διαφορετικό και πιο δημιουργικό τρόπο τις δουλειές σας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 23η μοίρα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μολονότι είναι μια δευτερεύουσα όψη είναι βοηθητική για να σταθεροποιήσουμε μια κατάσταση ή μια σχέση. Είναι μια όψη που ευνοεί τα «πρέπει» περισσότερο από τα «θέλω» μας, άρα κατάλληλη για να πάρουμε αποφάσεις με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Ακόμη ευνοεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή μακρόχρονες σχέσεις. Επίσης είναι θετική για οικονομικές συμφωνίες. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 17 μοίρες.

Ζώδια: Οι υπόλοιπες πιο κατάλληλες ημέρες για ραντεβού

15 Μαΐου: Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου κάνοντας μας πιο πρακτικούς στην επεξεργασία των πληροφοριών που λαμβάνουμε, πιο αργούς στη λήψη αποφάσεων, πιο προσηλωμένους στους στόχους μας αλλά πιθανώς και πιο ισχυρογνώμονες. Ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, σπουδών, επαγγελματικών και οικονομικών τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

17 Μαΐου: Ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη που δημιουργεί εμμονές, φοβίες, μας κάνει πιο καχύποπτους με τους άλλους και αρνητικούς. Δεν είναι κατάλληλη μέρα υπό το κράτος αρνητικών σκέψεων να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Επηρεάζει αρνητικά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο ξεκίνημα των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 2 μοίρες.

Advertisement

18 Μαΐου: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Αυτή είναι μια από τις τυχερές όψεις στην αστρολογία που φέρνει αισιοδοξία, τύχη, βοηθά να επιτύχουμε στόχους, να ανοίξουμε τους πνευματικούς, γεωγραφικούς αλλά και οικονομικούς μας ορίζοντες, να έχουμε καλύτερες προοπτικές στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της γης πρωτίστως και ακολούθως του νερού, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας εκπλήξεις, ξαφνική μεταστροφή στη διάθεση μας, νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες ή χωρισμούς, πειραματισμούς σε νέες και μη συμβατικές σχέσεις, απρόσμενα δώρα ή εξελίξεις στα οικονομικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 23 μοίρες.

20 Μαΐου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθησή μας, μας κάνει να ονειροπολούμε και να είμαστε λίγο πιο ρομαντικοί στις ερωτικές σχέσεις. Προσέξτε λίγο την αφηρημάδα και την τάση να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια. Επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 29η μοίρα.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και ξεκινούν τα γενέθλια του τρίτου ζωδίου του ζωδιακού. Από αυτή τη θέση ο Ήλιος θα δώσει έμφαση τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, τις συναλλαγές και τις δοσοληψίες. Ο Ήλιος στους Διδύμους μας κάνει πιο περίεργους, πιο ανοιχτούς σε νέες προοπτικές και πληροφορίες. Η επιρροή του είναι πάντα ιδανική για γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να εξερευνήσουμε νέες ιδέες και να μάθουμε νέα πράγματα.

22 Μαΐου: Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους τότε μιλάμε ξεκάθαρα για χειριστικά παιχνίδια. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 2 μοίρες.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

23 Μαΐου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Οι κύριες όψεις της είναι ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα που λειτουργεί δυναμικά και απογειώνει την αυτοπεποίθησή μας και ένα τρίγωνο εκτός ζωδίου με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί κάποια σύγχυση ή τάση να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 3 μοίρες.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Ταύρο. Πρόκειται για μια εξαιρετική όψη καθώς θεωρείται η ναυαρχίδα των ευεργετικών όψεων της παραδοσιακής αστρολογίας. Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία, η χαρά, οι ευχάριστες ειδήσεις, η επιτυχία, τα οικονομικά οφέλη είναι μόνο μερικά από τα τυχερά αυτής της όψης. Εξαιρετική για επαφές, έρωτες, βόλτες, ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους ή όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 29 μοίρες.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες, αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Βέβαια δεν είναι μια πολύ πρακτική όψη, οπότε μη βάλετε πολύ δύσκολα στη μέρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια όψη καλλιτεχνίας, δημιουργικότητας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα χόμπι σας, να χαλαρώσετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή να δείτε μια ταινία ή μια σειρά που θα σας κάνει να ταξιδέψετε!

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ιδιαίτερα κοινωνικό, ανάλαφρο, επικοινωνιακό ζώδιο που ευνοεί τις επαφές με φίλους, τις δημόσιες σχέσεις, τις αλλαγές παραστάσεων και τους πειραματισμούς στην καθημερινότητα μας, αλλά και τα φλερτ, τις γνωριμίες, τις εκδρομές και τα ταξίδια.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που ευνοεί την πνευματικότητα, τις αφηρημένες ιδέες, τη φιλοσοφική προσέγγιση στα πράγματα, τη θρησκευτική πίστη, τα όνειρα, τον διαλογισμό. Αυτό που χρειάζεται προσοχή με αυτή την όψη είναι οι μεγάλες προσδοκίες που βασίζονται μόνο στην υπεραισιοδοξία μας. Ακόμη πρέπει να προσέχουμε ποιους «θεοποιούμε» και ποιους ακολουθούμε τυφλά γιατί μπορεί να μας έχουν γοητεύσει. Σε συμφωνίες και σε πρακτικά θέματα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Η τάση θα είναι να νιώθουμε τυχεροί, να είμαστε γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τους άλλους, να βοηθάμε τους αδύναμους και να είμαστε ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας. Από την άλλη αυτή η όψη έχει τεράστιες δυνατότητες για να εξελιχθούμε. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών ή με πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 29 μοίρες.

25 Μαΐου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια πολύ δυνατή και θετική όψη τόσο για την ερωτική μας ζωή όσο και για τα οικονομικά. Ευνοεί τις καρμικές γνωριμίες, τους μεγάλους έρωτες, μολονότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πώς εκφράζουμε τα συναισθήματα μας γιατί μπορεί η άλλη πλευρά να τα εκλάβει ως απόπειρα χειρισμού. Ευνοεί και τις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι με γενέθλια στις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους ευνοούνται περισσότερο.

26 Μαΐου: Τη μέρα αυτή έχουμε την πιο σημαντική πλανητική αλλαγή. Ο Δίας προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας και της τύχης. Ο Δίας στους Διδύμους είναι εξωστρεφής στην ενέργεια του, σε αντίθεση με αυτό που είχαμε ως τώρα που βρισκόταν στον σταθερό Ταύρο, είναι αισιόδοξος, αγαπά τις ιδέες, την επικοινωνία και τις επαφές, είναι ιδιαίτερα περίεργος, αλλά δεν φτάνει στο βάθος των πραγμάτων όπως όταν βρίσκεται στον Τοξότη αλλά στην επιφάνεια. Γι’ αυτό άλλωστε θεωρείται θέση αδυναμίας για τον πλανήτη στην παραδοσιακή αστρολογία. Είναι πολυσχιδής, αεικίνητος, έχει την τάση να διασπά την ενέργεια και το ενδιαφέρον του σε πολλαπλές δραστηριότητες και ψάχνει μονίμως για εγκεφαλική διέγερση. Θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2025 σε αυτό το ζώδιο. Κατόπιν θα προχωρήσει στον Καρκίνο. Από τη νέα του θέση θα ευνοήσει Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

Advertisement

28 Μαΐου: Σχηματίζεται η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Ταύρο και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που βοηθά σε θέματα οργάνωσης της καθημερινότητας μας, σε πρακτικά ζητήματα, σε σοβαρές συζητήσεις, σε λήψη αποφάσεων. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

31 Μαΐου: Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας εκπλήξεις, απρόοπτα στην επικοινωνία, ξαφνική μεταστροφή στη διάθεση μας, πειραματισμούς σε νέες και μη συμβατικές ιδέες, απρόσμενα δώρα ή εξελίξεις στα οικονομικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας (13-19/05) σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το oroskopos.gr;

Κριός

Αισθητή η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας. Πληθαίνει την κινητικότητα, αλλά και την οχλαγωγία γύρω σας. Η Νέα Σελήνη που έχει ήδη ξεκινήσει στον Ταύρο σας επιστρατεύει σε οικογενειακές υποχρεώσεις, ή βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες υποθέσεις που θα απαιτήσουν, ή θα πιέσουν για την διευθέτησή τους. Μη ξεχνάμε και την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας που τονίζει τη νευρικότητα, αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Η καλή του όψη με τον Πλούτωνα σας βοηθά να κερδίσετε μάχες ή να αποφύγετε τα χειρότερα. Τέλος η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη στα ερωτικά και στα οικονομικά σε μεσαία κλίμακα.

Advertisement

Ταύρος

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, παρέχει μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε οποιαδήποτε κακεντρέχεια, ή απειλή τρίτων. Ο Άρης δρα στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξετε. Ο Δίας διατηρεί τη στενή του προσέγγιση με τον Ουρανό, φέρνοντας αιφνίδια, αναπάντεχα περιστατικά. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, χωρίς όμως να διασαφηνίζονται. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα απορροφηθείτε από νέα περιστατικά στην εργασία και στην καριέρα σας γενικότερα.

Δίδυμοι

Οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι κακές, αλλά ούτε εύκολες, καθώς υποχρεώσεις και έκτακτα γεγονότα αυξάνουν τον κόπο που πρέπει να καταβάλετε και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Άρης και ο Ερμής μαζί στον Κριό σας κάνουν ευφάνταστους, θαρραλέους και αρκετά ριψοκίνδυνους. Διατηρήστε όμως ένα μέτρο στον τρόπο που εκφράζετε αυτές τις ιδιότητες, προκειμένου να μην προκύψουν ασύμφορες συνέπειες. Τα αισθηματικά σας είναι σε μετάβαση και το βαρύ κλίμα στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζει και ελαφραίνει. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα οικονομικά θέματα με κάθε τρόπο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο χρωματίζει τις μέρες που ακολουθούν, υποχρεώνοντάς σας να κινηθείτε ρεαλιστικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι πολλά και θα απορροφήσουν την προσοχή και τον χρόνο σας. Στον οικογενειακό, ή αισθηματικό τομέα, κάποιος δικός σας άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα έκτακτο πρόβλημα και πρέπει ή να τον βοηθήσετε, ή να τον κατανοήσετε. Παρά την ένταση των ημερών, το διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρετε αποφάσεις ή να ταξιδέψετε.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι πιο ευνοϊκές αλλά και δύσκολες ημέρες του Μαΐου 2024

Λέων

Ήλιος, Ουρανός , Δίας και Αφροδίτη στον Ταύρο, δημιουργούν ένα συνωστισμό περιστάσεων αλλά και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε κάθε εξέλιξη σε αυτό το θέμα και αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις, ή άκαιρες πρωτοβουλίες. Πάντως μέρα με τη μέρα το κλίμα βελτιώνεται και εσείς συνειδητοποιείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και κάντε κινήσεις που θα τονώσουν, ή θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας.

Παρθένος

Λίγο – λίγο το κλίμα βελτιώνεται και για σας και συνέρχεστε μετά από δυο δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν. Οι μέρες είναι πιο κατάλληλες για να πάρετε πρωτοβουλίες, προκειμένου να προωθήσετε υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει, νομικής κοινωνικής, αλλά και επιχειρηματικής φύσεως. Ο Ερμής στον Κριό θα διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σας, όσο και τις πιέσεις που θα δεχτείτε από το περιβάλλον σας. Οι σπουδαστές αλλά και οι έμποροι του ζωδίου σας, μπορείτε να ελπίζετε σε σύντομες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων σας.

Ζώδια εβδομάδας – Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για ακόμα 6 ζώδια

Ζυγός

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει έναν απόηχο πρόσφατων δυσκολιών, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο κακός, όσο θα νομίσετε στην αρχή. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη θέση της στον Ταύρο βοηθά στην υλοποίηση σκέψεων, ή συζητήσεων με τρίτους από το παρελθόν. Γενικότερα, η περίοδος αυτή έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα και τα γεγονότα, ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν την κάλυψη των δικών σας αναγκών, ή συνηγορούν στην προώθηση των επιδιώξεών σας.

Σκορπιός

Χαρακτηριστική θα είναι η κίνηση στον εργασιακό χώρο, οι επιδόσεις σας βελτιώνονται, τα πράγματα τρέχουν γρηγορότερα και με δυο λόγια, κερδίζετε το χαμένο χρόνο του Απριλίου, ή αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα, από βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τις ερωτικές σας ανάγκες και ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της θα παίξουν μαζί σας μια δύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα παρτίδα. Από εσάς θα κριθεί η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμα:   Έρχονται «Μαύρα» χρόνια το 2024 & 2025: Τα 5 ζώδια που θα χάσουν πολλά λεφτά και θα περάσουν άσχημα

Τοξότης

Ενδιαφέρουσα η περίοδος, χωρίς να είναι ούτε ήρεμη όμως, ούτε εύκολη. Είναι όμως πολύ πιο ζωντανή από τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη προχωρά δυνατά και επεισοδιακά δίνοντάς σας νέες εντυπώσεις και καινούριες εικόνες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι προκλήσεις του πεπρωμένου πληθαίνουν. Χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τι και πως, νιώθετε εσωτερικά καλύτερα όπως και έχετε την αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να πετύχετε γρηγορότερα αυτά που δεν μπορούσατε πριν!

Advertisement

Αιγόκερως

Ο πλανητικός συνωστισμός στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα, αλλά και σε σχέσεις αγάπης με ανθρώπους του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν την κάλυψη των αναγκών σας, βοηθούν την προβολή σας εκεί που θέλετε να φανείτε, αλλά δίνουν και την ευκαιρία να πετύχετε κάτι σημαντικό, ή να ψυχαγωγηθείτε ουσιαστικά. Στο χέρι σας είναι να αποδειχτείτε παραγωγικότεροι και να ζήσετε δυνατές, ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος

Τα πράγματα για σας είναι λίγο αμφίρροπα ή διχασμένα. Πρωτοβουλίες και επιθυμίες που έχετε, οι πρώτες αποδίδουν, οι δεύτερες υλοποιούνται. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και μια περιστασιακή σειρά πιέσεων, ή υποχρεώσεων στον άξονα σπίτι – εργασία που θα σας προβληματίσει πολύ ως προς τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Τέλος, γίνετε περισσότερο προνοητικοί αλλά και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην εξανεμιστούν.

Ιχθείς

Περίοδος δράσης, κινήσεων, αλλά και αύξησης μετακινήσεων αυτό το σύντομο διάστημα. Πολλά πράγματα αποκτούν καινούρια υπόσταση, συμπεριφορές ανθρώπων αλλάζουν, όπως και διάφορα προγράμματα ή σχέδια που έχετε κάνει. Μην απογοητεύεστε από τις αλλαγές αυτές, ξέρω ότι έχετε δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή μεταβλητότητά τους, αποσκοπούν στο δικό σας καλό, που καθυστερεί ακόμα να φανεί. Δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και αντέξτε το βάρος της σκιάς του Κρόνου που σταθερά σας συντροφεύει.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και… – Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

Published

on

Advertisement

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις πραγματοποίησε ο Κώστας Λεφάκης. Κυριακή 12/5 σήμερα και την ώρα που ο καιρός βελτιώνεται, πιστεύοντας πως θα αδράξουμε την ημέρα και θα περάσουμε καλά, ορισμένα ζώδια θα τα βρουν λίγο… σκούρα, όμως στο τέλος θα “βρουν το φως”.

Από την άλλη, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον αστρολόγο η εβδομάδα 13-19 Μαΐου θα είναι πολύ τυχερή για τα 12 ζώδια. Στις εβδομαδιαίες του λοιπόν αστρολογικές προβλέψεις ανέφερε τι έρχεται στο κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά και σε ποιους τομείς χαρακτηριστικά θα “πάρει ανάσα”

Advertisement

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Με το δημιουργικό σας μυαλό τώρα βάζετε τις βάσεις για την οικονομική και επαγγελματική σας προώθηση. Καλό θα ήταν όμως να μη ρισκάρετε υπερβολικά σε χώρους που δεν γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι ενεργητικότητα, δυναμισμό και διάθεση για γρήγορη δράση παίρνετε πρωτοβουλίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Οργανωθείτε και ετοιμαστείτε για μια ευνοϊκότερη περίοδο.

Διαβάστε ακόμα:   Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν χαλιναγωγήσετε τους αρνητικούς κραδασμούς που προκαλεί η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Κριό, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τη θετική τους ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο προσκήνιο κάτω από την επίδραση των άστρων, που σας βοηθούν να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να τις καλύψετε.

ΛΕΩΝ

Η έντονη κοινωνική ζωή σας φορτίζεται από την ακτινοβολία των πλανητών σήμερα. Προσέξτε, όμως, δεν χρειάζεται να γίνετε περισσότερο τολμηροί από όσο χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να μαζέψετε την ενέργεια που σας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Νέες προοπτικές στις σχέσεις σας, προσωπικές, κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές ορίζει η περίοδος αυτή. Δείτε ποιες αλλαγές σας εξυπηρετούν και μεθοδεύστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisement

Μη χάνετε τις ελπίδες σας και μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες άλλων. Προσπαθήστε να δώσετε μία λύση σε ένα πρόβλημα εργασίας αλλά μην υπόσχεστε πολλά.

Διαβάστε ακόμα:   Κερδίζει το Τζόκερ, βγαίνει πάντα νικητής: Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο απ’όλα, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το συναίσθημα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενο αυτό το διάστημα, καθώς κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σας οδηγήσουν για λίγο σε κάποιο αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα, αλλά και όλη η περίοδος μέχρι το μεσοδιάστημα του Μαΐου, θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και μετακινήσεις, για οικονομικές ή άλλες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευθείτε σήμερα τις πλανητικές διελεύσεις, που βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά και σας εντοπίζουν επίσης τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στον τομέα αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Καθώς η περίοδος αυτή αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, σας υποχρεώνει να φροντίσετε τον φιλικό τομέα, αλλά και την κοινωνική σας προβολή.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.