Connect with us

Ζώδια

“Φινάλε” από την Λίτσα Πατέρα – Κόκκινος “συναγερμός” για την έναρξη της νέας χρονιάς

Published

on

Advertisement

Για έναν χρόνο που «μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μας» έκανε λόγο η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα το πρωί της Παρασκευής 30/12 στην εκπομπή «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, στις προβλέψεις της για το 2023.

Advertisement

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα «να σοβαρευτούμε αλλά να μη φοβόμαστε».

«Αυτός ο χρόνος είναι μοναδικός για να ασχοληθούμε με την κλιματική αλλαγή, που είναι πιο σημαντικό ζήτημα από όλα τα άλλα και την Οικονομία», ανέφερε εισαγωγικά η Λίτσα Πατέρα, προτού προχωρήσει στις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το 2023.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Από τον Παΐσιο στον Νοστράδαμο, τον Λεφάκη και τώρα τον… ΣΚΑΪ: Το ζώδιο ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και η προφητεία για τον νικητή των εκλογών!

Με Κώστα Λεφάκη έκλεισαν την τελευταία εκπομπή οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και μάθαμε τι προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές του 2023.

«Οι εκλογές θα γίνουν τέλη Μαρτίου το πολύ αρχές Απριλίου» είπε ο γνωστός αστρολόγος και με περίσσια βεβαιότητα, σαφώς επηρεασμένη από πλανητική ενέργεια, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι «η τάση θα είναι προς τα δεξιά».

Διαβάστε ακόμα:   Κανένας Κριός και Λέων για τη Λίτσα Πατέρα: Τα 4 ζώδια που «χρυσώνει» άμεσα!
Advertisement

Μάλιστα, προέβλεψε ότι πολλοί βουλευτές θα χάσουν τον θώκο και ότι «τα πρόσωπα που θα μπουν στο κοινοβούλιο θα είναι, περισσότερο από αρκετά, καινούρια». Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να μην έχει αυτοδυναμία όπως είχε την προηγούμενη φορά», αλλά «θα εξυπηρετηθεί η Νέα Δημοκρατία» επειδή είναι… Ζυγός στο ζώδιο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Τοξότης» μας ενημέρωσε.

«Δύο εκλογές θα γίνουν πιστεύω. Είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, αλλάζουν οι ενέργειες, οι πλανήτες μεταθέτονται. Είναι ένα σκοτεινό πέρασμα το ’23 είναι η αρχή μια τριετίας μέχρι το 2026 που θα αλλάξει ο κόσμος» ανέφερε επίσης. «Η σύνθεση η κυβερνητική δεν θα κρατήσει περισσότερο από δύο χρόνια γιατί θα ακολουθήσουν άλλες αλλαγές. Επειδή το ‘23 και το ‘24 είναι κρίσιμο πέρασμα για την Ευρώπη» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.