Connect with us

Ζώδια

«Βάλσαμο» από Κώστα Λεφάκη: Στο απυρόβλητο Ταύροι, Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια – Ξεφεύγουν τα ερωτικά τερτίπια

Published

on

Advertisement

Ήλιος όψη με Κρόνο. Επιθυμίες και ρεαλισμός συγκρούονται. Αφροδίτη όψη με Ποσειδώνα. Ερωτικές σκοπιμότητες και αυταπάτες έρχονται, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, με τον αστρολόγο να κρούει το καμπανάκι σε ΔίδυμουςΤαύρους και άλλα 3 ζώδια για τις επόμενες μέρες των γιορτών.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Μία θαυμάσια μέρα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε μια εκδρομή. Ασχοληθείτε με τους φίλους σας, και συζητείστε ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια πρόταση συνεργασίας δείχνει πολύ θετική για τα σχέδιά σας, και δεν θα πρέπει να την απορρίψετε. Προσπαθήστε να ξεχωρίστε τα άτομα εκείνα που πρόκειται να σας βοηθήσουν εφεξής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας θα σας χαροποιήσει σήμερα. Σκεφτείτε μήπως υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από αυτήν την «τυχαία» επαφή .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες μπορεί να σας εντυπωσιάσουν, αλλά είναι πιθανόν κάποιος να αμφισβητήσει την αξία σας. Πολύ σημαντική στροφή για την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε το.

Διαβάστε ακόμα:   «Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

ΛΕΩΝ

Αναζητείστε την πραγματικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, και Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε βάθος. Ενεργοποιηθείτε για να αποκομίσετε κάποια οφέλη από έναν Οργανισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές επιτυχίες μπορεί να έρθουν μέσα από μία διεκδίκησή σας. Αναζητείστε τώρα τους τρόπους για να εισπράξετε αυτά που σας χρωστάνε. Θα τα χρειαστείτε σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε ανασκόπηση στα οικονομικά σας και αναθεωρείστε με προσοχή τον προϋπολογισμό σας εν όψει των Χριστουγέννων. Το σπίτι σας θα σας απασχολήσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε για ένα όμορφο δείπνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς η σημερινή μέρα είναι μοναδική για να προωθηθεί θετικά μία σοβαρή αισθηματική σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα εγκυμονεί κινδύνους όσον αφορά μία σοβαρή σας σχέση ή τον γάμο σας. Το μέλλον σας δέχεται τώρα ισχυρές δοκιμασίες που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μιας και είστε σε άριστη ψυχολογική κατάσταση, κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Φροντίστε να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας, και κινηθείτε ήσυχα για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τρέχουν για το Τζόκερ Λέοντες και άλλο 1 ζώδιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία θαυμάσια μέρα για να κάνετε απολογισμό στην δουλειά σας. Τα αποτελέσματα σας ικανοποιούν τώρα περισσότερο, και το ηθικό σας αναπτερώνεται.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα για την δουλειά σας. Αξιοποιείστε στο έπακρον τις δυνατότητές σας και μην ολιγωρείτε σε κάποιες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

πηγή: elle.gr

Advertisement

Ζώδια

«Καμπανάκι» για 3 ζώδια: Οι άτυχοι του Μαΐου που θα τα βρουν σκούρα προς το τέλος του μήνα

Published

on

Advertisement

Αν και ο Μάιος είναι ο πιο χαρούμενος μήνας της άνοιξης, τρία ταλαίπωρα ζώδια θα τα βρουν σκούρα προς το τέλος του μήνα. Ο λόγος για τους Ιχθείς, τους Καρκίνους και τους Κριούς οι οποίοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες

Advertisement

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να σας ταλαιπωρούν πολλά μικρά προβλήματα που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και σας επιβαρύνουν ψυχικά. Είναι σημαντικό να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων και να αντιμετωπίσετε το κακό στην ρίζα του. Μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείτε μια αλήθεια για τον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να εξομολογηθείτε κάποια συναισθήματα που κρύβετε για ένα άτομο ή να εκφράσετε την ειλικρινή σας άποψη για ένα ορισμένο συμβάν.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τα συναισθήματα σας. Διαφορετικά δεν θα μπορέσετε ποτέ να ηρεμήσετε ουσιαστικά και να βρείτε τις ισορροπίες σας σαν άτομο. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό, πάρτε κάποιες αποστάσεις από το γεγονός που σας απασχολεί για να έχετε μια σχετική αντικειμενικότητα και διαχειριστείτε το πρόβλημα ώστε να επιλυθεί οριστικά. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι θα μπορέσετε να απολαύσετε ακολούθως την ηρεμία σας, χωρίς να σας βαραίνει το άγχος ενός προβλήματος που εκκρεμεί.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τρέχουν για το Τζόκερ Λέοντες και άλλο 1 ζώδιο!

Καρκίνος

Έχετε την έντονη επιθυμία για πρόοδο, αλλά ίσως να αισθάνεστε ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι αυτή που θα σας ευνοήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Η συνειδητοποίηση αυτή ενδεχομένως να σας ρίξει ψυχολογικά και να αποτελέσει σημαντικό τροχοπέδη στην πορεία σας. Αντί να επιτρέψετε στις αντιξοότητες να εκτροχιάσουν το ταξίδι σας προς την πρόοδο, αξιοποιήστε την έμφυτη ανθεκτικότητα σας. Αναγνωρίστε την ικανότητα σας να υποστηρίζετε τις θετικές αλλαγές, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εστιάστε στην συνολική εικόνα για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Μπορεί να συναντήσετε σειρά αντιξοοτήτων που θα παρεμποδίσουν την επίτευξη των στόχων σας και ενδεχομένως να πρέπει να συγκρουστείτε με άτομα του περιβάλλοντος σας. Εάν καταφέρετε να διαχειριστείτε τα νεύρα σας και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας περιττές και ανώφελες αντιπαραθέσεις, θα μπορέσετε να κλείσετε με επιτυχία κάποιες καταστάσεις και να δημιουργήσετε χώρο για καινούργια ξεκινήματα. Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να φανούν!

Ζώδια: Και ο Κριός ανάμεσα στους άτυχους

Κριός

Ίσως να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων ή ότι η ζωή σας κυλάει άτονα και ανούσια. Μην χάνετε την θετική σας ενέργεια, επιμείνετε στις προσπάθειες σας και οι δυσκολίες θα περάσουν, όπως πέρασαν και τόσες άλλες. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να βασανίζεστε από συναισθήματα ζήλιας, γιατί άλλοι καταφέρνουν να διαπρέψουν, εκεί που εσείς συναντάτε συνεχή εμπόδια. Είναι για σας ένα δύσκολο χάπι να το καταπιείτε, ειδικά εάν υπερηφανεύεστε για τις δεξιότητες, τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοήσει ο Δία στους Διδύμους έως και τον Ιούνιο 2025
Advertisement

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στον τομέα που σας ενδιαφέρει άμεσα το διάστημα αυτό, θολώνει την κρίση σας και δεν σας επιτρέπει να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε λογικές αποφάσεις. Θα πρέπει ίσως να αναρωτηθείτε, κατά πόσο η αντίληψη για τον εαυτό σας επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για μια απόλυτα απαραίτητη ενδοσκόπηση, που θα σας επιτρέψει να αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας και να αποκτήσετε κάποια σαφήνεια για το τι συμβαίνει γύρω σας. Το ταξίδι αυτό της ενδοσκόπησης θα φέρει όχι μόνο ηρεμία στο μυαλό και στην ψυχή σας, αλλά και αυτογνωσία, που θα ανοίξει τον δρόμο για πιο ισορροπημένες επιδράσεις με τον κόσμο που σας περιβάλλει και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη αίσθηση της πορείας που ακολουθείτε.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοήσει ο Δία στους Διδύμους έως και τον Ιούνιο 2025

Published

on

Advertisement

Δεν απέμεινε πολύς καιρός μέχρι να αφήσει οριστικά ο Δίας τον Ταύρο και να εισέλθει στους Διδύμους! Ο πλανήτης της τύχης κι επέκτασης, επεκτείνει οτιδήποτε βρει μπροστά του, οπότε να έχετε κατά νου πως αν βρει τον ωροσκόπο σας, θα ‘επεκτείνει’ και το φυσικό σας σώμα το οποίο συμβολίζει.

Advertisement

Κοινώς, αρκετοί με ωροσκόπο Δίδυμο, είναι αρκετά πιθανό να βάλουν κιλάκια αν δεν προσέξουν αυτό το διάστημα, ενώ οι νέοι που είναι ακόμη στην ανάπτυξη, είναι αρκετά πιθανό να ψηλώσουν παραπάνω από όσο περίμεναν έως ότου αποχωρήσει από αυτή τη θέση.

Από τις 26 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου του 2025 o Δίας διελαύνει από τους Διδύμους και θα βρίσκεται κατά τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2024 το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα σε ισχύ.

Πρόκειται για μία αρκετά ευεργετική όψη που βοηθά να γεμίσουμε όχι μόνο την τσέπη μας, αλλά και την ψυχή μας. Πάμε να δούμε ποιοι θα είναι οι πιο ευνοημένοι, παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:   «Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

Δίδυμος

Τα φώτα στρέφονται επάνω σου, Δίδυμε και πραγματικά το αξίζεις με όσα πέρασες κατά τη διέλευση του Κρόνου να πιέζει κυρίως στα επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα είναι να αποκτήσεις κάποιες πιο υγιεινές συνήθειες και να αποφασίζεις πιο συνετά, γιατί η αισιοδοξία σου θα αποτελέσει οδηγό πολλών από τις στρατηγικές σου κινήσεις, οπότε ίσως βγεις εκτός προγράμματος.

Πάντως, είσαι σε θέση να καταφέρεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, αμφότερα υλικούς και άυλους με την εύνοια αυτήν να σε επηρεάζει μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου παίρνουν φωτιά, αγαπητέ Παρθένε. Με τη θετική σου σκέψη και την ενεργή προσέγγιση στα εργασιακά σου, πρόκειται να αναγνωριστείς πιο εύκολα. Είναι, όμως, απολύτως λογικό να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου και να πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου σε μια σειρά – δε σε φοβάμαι, παίρνεις βραβείο σε αυτό!

Αν κάνεις μία δουλειά που δεν σε εκφράζει, να αναμένεις μία σημαντική αλλαγή ως και το καλοκαίρι του 2025, γιατί η συγκεκριμένη θέση του Δία στους Διδύμους θα βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τοξότης

Advertisement

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποκτούν άλλες διαστάσεις, γιατί επενδύεις περισσότερο στην ξεκάθαρη επικοινωνία, Τοξότη. Μάλιστα, θα έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο εργασιακό κομμάτι κατά τις αρχές του καλοκαιριού του 2024, όπου το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα μπορεί να επιλύσει γραφειοκρατικά θέματα ή να σου φέρει μία δυναμική συνεργασία.

Αν είσαι μόνος, μία σχέση βασισμένη στην αλληλοϋποστήριξη και τον ενθουσιασμό πρόκειται να εμφανιστεί, ενώ αν έχεις δεσμό με γερά θεμέλια, εξυγιαίνεται ακόμη περισσότερο.

Ιχθύς

Θέματα σπιτιού, κληρονομικών, όπως αντίστοιχα και ψυχολογικής φύσεως, όπως ανασφάλειες και περίεργα μοτίβα, επιλύονται, αγαπητέ Ιχθύ. Μην ξεχνάς, όμως, πως επεκτείνει ο Δίας οτιδήποτε βρίσκει στο πέρασμά του, οπότε φρόντισε να δημιουργήσεις πιο υγιείς δεσμούς με την οικογένειά σου, με στόχο να καλλιεργήσεις ένα γλυκό περιβάλλον μέσα στο σπίτι.

Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr κι αντιμετωπίζεις τα εσωτερικά σου ερωτηματικά με θάρρος κι αισιοδοξία, χαράσσοντας ένα νέο μονοπάτι στην προσωπική κι εργασιακή σου καθημερινότητα.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και…

Published

on

Advertisement

Μέρα μεγάλων εξελίξεων η σημερινή (18/05) για πολλά από τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, αφού τα άστρα τούς φέρνουν τύχη, οικονομική ανάταση και «τζακποτ» διαρκείας! Πάμε να δούμε ποια ευνοούνται.

Advertisement

Παράλληλα, «Μπαούλο» τίγκα στο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Εξελίξεις για Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια!

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ένα νέο κύμα οικονομικών υποχρεώσεων φαίνεται να σας έχει βγάλει από τον προγραμματισμό σας, βάλτε μια τάξη και σύντομα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανώστε το χρόνο σας και αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με τρίτους για τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τακτική της σιωπής και της απομάκρυνσης από το «πεδίο της μάχης» είναι η σοφότερη λύση αυτή τη δύσκολη μέρα. Αποφύγετε άσκοπες διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι περισσότεροι από σας βρίσκεστε σ’ ένα σημαντικό σκαλοπάτι εξέλιξης, μην κάνετε λοιπόν το λάθος αυτή τη στιγμή από βιασύνη ή επιπολαιότητα να γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει με πολύ κόπο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ποια ζώδια θα ευνοήσει ο Δία στους Διδύμους έως και τον Ιούνιο 2025

ΛΕΩΝ
Ο Άρης, βρισκόμενος στον Κριό, θα μπορούσε να φέρει εκνευρισμό και σπατάλη δυνάμεων, προφυλαχθείτε λοιπόν, κυρίως όταν βιάζεστε, όταν οδηγείτε ή διεκπεραιώνετε κάτι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, σας τεντώνει τα νεύρα, εσείς όμως δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία.

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Advertisement

ΖΥΓΟΣ
Αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς κληρονομικές υποθέσεις είναι δύσκολο να διευθετηθούν σήμερα, καθώς θα μπορούσε να εμποδιστούν από συγγενικά άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν αντιδράτε στις αλλαγές που έρχονται, είναι καμιά φορά απαραίτητες προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε καλύτερη βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παιχνίδια κυριαρχίας στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσαν να σας συγχύσουν άσκοπα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε λάθη τακτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πιθανόν να ειπωθούν πολλά «έξω από τα δόντια», άλλα άδικα και άλλα εποικοδομητικά. Αποφύγετε προκλήσεις και κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο, μην επιτρέψετε στην εγωιστική συμπεριφορά σας να βλάψει πρώτα από όλα εσάς.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

ΙΧΘΕΙΣ
Απαλλαγείτε επιτέλους από παλιές δεσμεύσεις και προβλήματα του παρελθόντος και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί ό,τι καινούργιο σας δίνει η ζωή.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.