Connect with us

Ζώδια

“Ψυχοπλάκωμα” από την Βίκυ Παγιατάκη – Μαύρες ώρες για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Κριούς, Διδύμους και 2 ακόμα ζώδια.

Advertisement

  • Κριός: Μην αφήνετε ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες
  • Ταύρος: Ανασύνταξη, νέες αποφάσεις και σχέδια. Φίλοι στο πλευρό σας
  • Δίδυμοι: Ρευστότητα, πίεση και θολό τοπίο. Προσοχή και συγκέντρωση
  • Καρκίνος: Επιταχύνετε ενέργειες και αποφάσεις. Εύνοια
  • Λέων: Ψυχική ενδυνάμωση, προοπτική κέρδους
  • Παρθένος: Λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ψύχραιμα
  • Ζυγός: Αναμφίβολα σήμερα μπορείτε περισσότερα
  • Σκορπιός: Βάλτε τώρα που… γυρίζει. Οι συνθήκες είναι υπέρ σας
  • Τοξότης: Προσοχή στα… φάλτσα και τις αστοχίες. Συγκεντρωθείτε
  • Αιγόκερως: Το μυαλό συνεργάζεται με την διαίσθηση προς όφελος σας
  • Υδροχόος: Ό,τι και οποίος μπορεί να δώσει βοήθεια και ασφάλεια
  • Ιχθύες: Οι «μάχες» είναι καθημερινές, αλλά σήμερα μία θα κερδηθεί
Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα – «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτη αλλαγές και στη πλειονότητα πολλοί είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν σε οικονομικά και ερωτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις αστρολογικές όψεις και προειδοποιεί τα 12 ζώδια.

Σήμερα, Τρίτη του Πάσχα (7/5) η Σελήνη είναι κενή πορείας στον Κριό. Θέματα επικοινωνίας ή κοινωνικών υποχρεώσεων μπορεί να ζητούν μεγάλο μερίδιο της ενέργειάς σας. Μη βιαστείτε να τα ολοκληρώσετε όλα με επιτυχία, απλά ξεκαθαρίστε τη θέση σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε μέχρι εκεί που μπορείτε.

Από την άλλη, η ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως πρέπει να ελεγχθούν).

Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.

Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.

Τα 2 πιο «αγαπημένα ζώδια του σύμπαντος»

Advertisement

Ενώ κάθε ζώδιο είναι τυχερό με τον δικό του τρόπο, αυτά τα δύο ζώδια τείνουν να ζουν πραγματικά γοητευτικές ζωές. Όλα τα ζώδια έχουν μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν τυχερά και ξεχωριστά από μόνα τους. Ωστόσο, όσοι έχουν ευεγερτημένα ζώδια (ζώδια που διοικούνται από τον Δία ή την Αφροδίτη) μπορούν να θεωρηθούν ως επιπλέον τυχεροί ή ευλογημένοι – ή, όπως τους αποκαλεί η αστρολογία, είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος γιατί αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και τύχης.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

Τα 2 ζώδια που είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος»

  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ιχθύες

Μάγος και μάντης, οι Ιχθύες είναι «οι αγαπημένοι του σύμπαντος» επειδή έχουν προσαρμοστεί και στα 12 μαθήματα του ζωδιακού κύκλου. Αυτό κάνει τον Ιχθύ τον πιο ενημερωμένο, πιο έτοιμο και με χρυσή καρδιά.
Η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς για κάποιο λόγο αφού υπάρχει μαγεία σε αυτή την τοποθέτηση. Ξέρει πώς να δίνει αγάπη άνευ όρων στους άλλους, υποθέτοντας ότι έχουν εξελιχθεί και ωριμάσει. Η πιο αγνή εκδήλωση του πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αγάπη ενσαρκώνεται συνήθως από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Είναι μια αγάπη που είναι συγχωρητική, υπομονετική, ευγενική και πρόθυμη να θυσιαστεί. Αλλά ο Δίας κυβερνά αυτό το ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία και συνδιοργανώνεται από τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία. Ο Δίας χαρίζει στους Ιχθύες την τύχη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα πάντα. Η πίστη συνδέεται με τον Δία και παρόμοια με τον Τοξότη, ο Ιχθύς θα είναι αρκετά αισιόδοξος όταν πρόκειται για την πλοήγηση στα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Διαβάστε ακόμα:   «Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Οι Ιχθύες μπορούν να κάνουν σχέδια και να αναπτύξουν την υπομονή που απαιτείται για να παραμείνουν μπροστά και οργανωμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πρωτοποριακό ζώδιο της φωτιάς που δεν φοβάται να σπάσει τα όρια. Αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά του Δία, αναζητώντας συνεχώς την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία για κάποιο λόγο γιατί στόχος αυτού του ζωδίου είναι η επέκταση, η απόκτηση γνώσης και η σύνδεση.

Μέρος αυτού που κάνει τον Τοξότη το αγαπημένο του σύμπαντος είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί την ήττα. Άλλωστε, το ζώδιο που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Σκορπιός και το επόμενο είναι ο Αιγόκερως, δύο επίμονα και φιλόδοξα ζώδια που οδηγούνται από τα επιτεύγματα. Ο Σκορπιός είναι ο πολεμιστής ενώ ο Αιγόκερως ο επίμονος καπετάνιος. Εν τω μεταξύ, ο Τοξότης έχει υιοθετήσει και τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά τους και η σύντηξη παράγει αυτό το μοναδικό ζώδιο. Ο Τοξότης θα κοιτάξει προς την ελπίδα την εποχή των δυσκολιών. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα γιατί έχουν μεγάλη πίστη στο σύμπαν ή στον εαυτό τους.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Published

on

Υπάρχουν όμως και δύο κουμπιά, που αν τα πατήσεις, έστω και χωρίς κακή πρόθεση, θα ξυπνήσεις το ζώο μέσα του κι αυτό, δεν είναι καλό!

Advertisement

Τα καλά κουμπιά!

  • Μίλα του ήπια, σαν να μιλάς με παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του μιλάς, λες κι είναι ηλίθιος. Θέλει γλύκα στην προσέγγιση του, ο Ταύρος (κι ο Καρκίνος, θα προσθέσω εγώ), για να ανταποκριθεί και να σου δώσει σημασία.
  • Ζήτα του ό,τι θέλεις, αρκεί να μην τον πιέσεις. Εκεί πρόσεξε, γιατί έχουμε θέμα. Αν του ζητήσεις κάτι, το αφήσεις, δεν το κάνει και το επαναλάβεις με τρόπο ήπιο κι απλώς αναφορικό, κι ουχί δεικτικό ή επιθετικό, τότε ναι, θα το κάνει!
  • Παιδιά, πάμε στα βασικά: έχεις Ταύρο απέναντί σου. Τάϊσέ τον, πότισε τον, άστον να χαλαρώσει, κάνε του μασαζάκι, πήγαινέ τον για ψώνια (αν είναι γυναίκα), μην τον πας για ψώνια (αν είναι άντρας), άστον να ξεκουραστεί, δώσε βάση στο ερωτικό κομμάτι (μην γίνω γραφική κι ακατάλληλη, κατάλαβες τώρα) και θα σε κάνει Βασίλισσα ή Βασιλιά!
Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Τα κακά κουμπιά (που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ)

  • Όταν λες κάτι σε Ταύρο, το δέχεται ως αληθές. Όχι γιατί είναι αφελής, αλλά γιατί σε εμπιστεύεται. Κάνε ότι δεν κρατάς το λόγο σου, ότι δεν ισχύει αυτό που του είπες, ή ότι δεν κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις και θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου. Θα το αφήσει να περάσει μια-δυο φορές. Μετά, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί και τέλος
  • Μην κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε Ταύρο. Μην προσπαθήσεις να τον «σπάσεις», κάνοντας του μικρές και συχνές επιθέσεις, προσπαθώντας να βγάλεις τον τρόπο που κάνει τα πράγματα που κάνει, λάθος. Απλώς, θα χάσεις το χρόνο σου: θα σε βάλει απέναντί του και στο τέλος, θα περάσει κι από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

«Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στο ποια ζώδια θα βρουν κέρδη μπροστά τους και ποια θα βρεθούν σε δυσπραγία, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα με τις προβλέψεις της, στην επιστροφή της στον αέρα μετά το Πάσχα.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε εκ νέου τις δικές της συμβουλές μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη με λεπτομέρειες στο τι πρέπει να περιμένουμε, με τον Κώστα Λεφάκη να αφήνει… σχεδόν κατάρα.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

  • Κριός: Με οργάνωση και μέτρο για το κέρδος και την ευχαρίστηση
  • Ταύρος: Τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Ντου από παντού
  • Δίδυμοι: Αναδιοργάνωση, νέοι στόχοι και δράση παντού
  • Καρκίνος: Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει, αλλά σήμερα είναι λιγότερες
  • Λέων: Με δυο θετικά αλλά και δυο δύσκολα σήμερα
  • Παρθένος: Όλα τώρα, όλα και σήμερα που ο άνεμος είναι ούριος
  • Ζυγός: Ο Μάιος είναι απαιτητικός αλλά σήμερα και αύριο…
  • Σκορπιός: Το «μπαλάκι» τώρα βρίσκεται στους άλλους. Ποιοι είναι αυτοί;
  • Τοξότης: Με περισσότερα «ατού» στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
  • Αιγόκερως: Κούραση ναι αλλά υπάρχουν και αρκετά θετικά και σήμερα
  • Υδροχόος: Το σπίτι, οι χώροι, οι συγγενείς και οι υποχρεώσεις
  • Ιχθύες: Επαφές, παρουσία παντού και ένα κάποιο «κέρδος»
Διαβάστε ακόμα:   «Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια
Advertisement

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.