Connect with us

Ζώδια

Ολοκληρωτική στροφή στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Αλλάζει εντελώς το κλίμα τον Νοέμβριο για Κριούς, Καρκίνους και…

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποιεί μια ολοκληρωτική στροφή για τα ζώδια, τονίζοντας πως το κλίμα θα αλλάξει στις επόμενες μέρες εξαιτίας μιας συγκεκριμένης όψης.

Advertisement

Πρόκειται για αυτήν του Ερμή στο Σπορπιό, που πρόκειται να προωθήσει αρκετά πράγματα στη ζωή μας, με τον Κώστα Λεφάκη παράλληλα να βλέπει ένα δύσκολο Νοέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΛΕΩΝ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   «Παχιές αγελάδες» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομικό ντελίριο Δίδυμοι και άλλα 4 ζώδια

Ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει χρήμα με τη σέσουλα – Ευτυχία για 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Advertisement

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή – Δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγμα

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικές υποθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο προγραμματισμός, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο και δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές και σοβαρές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αυστηρότητα, οι απαιτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό. Ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, αντικειμενικός και ευρηματικός, οι συζητήσεις θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Advertisement

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και δημιουργικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα δοθούν.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης μας φέρνει μπροστά σε κρίσιμα σταυροδρόμια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως οι πιο σημαντικές ώρες πλησιάζουν για ορισμένα ζώδια πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία και Ουρανό, σημαίνει πως το ανθρώπινο συναίσθημα δοκιμάζεται από αιφνίδια περιστατικά με ψυχολογικές συνέπειες, με τη Σμάρω Σωτηράκη επίσης να είναι αισιόδοξη.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Από εσάς απαιτείται οργάνωση και συνέπεια στις υποχρεώσεις. Μη σπαταλάτε ασυλλόγιστα το δυναμικό, το χρόνο και τα ταλέντα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές διελεύσεις αυτών των ημερών και παρακολουθήστε αυτά που λέγονται και κυρίως αυτά που γίνονται στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι απαραίτητο να βελτιώσετε αισθητά τη διάθεση, και τη θέση σας απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αξιοποιήστε το χώρο σας και βελτιώστε την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικά και ευχάριστα συνεχίζει για σας αυτή η βδομάδα, καθώς δημιουργεί νέες προοπτικές στις φιλίες ή στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα:   Tην Τετάρτη η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να βελτιώσετε άμεσα τις συνθήκες που επικρατούν, αποφύγετε όμως τα παιχνίδια με την τύχη. Φροντίστε περισσότερο την ψυχική και τη σωματική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έμφαση στις εξελίξεις, που έχει δοθεί το τελευταίο διάστημα στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σχέσεων κορυφώνεται. Πάρτε καθοριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Η περίοδος αυτή στο μεσοδιάστημα του Μαΐου, φαίνεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής, οικογενειακής, αλλά και οικονομικής υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές μετακινήσεις, επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, αλλά και ταξίδια προβλέπονται αυτό το διάστημα κάτω από την επίδραση του Ερμή που περνά στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα αξιοποιήστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχασμένες υποθέσεις ενεργοποιούνται ξανά και ζητούν λύσεις ή διασαφηνίσεις, ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Κάντε σωστή χρήση της επικοινωνίας και του λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Παρόλο που ο Μάιος σας έχει φανεί δύσκολος μέχρι τώρα, σας βοηθά να επανατοποθετήσετε σωστά τους γενικούς σας στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής ενεργοποιεί τη λογική και τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να μελετήσετε τις λεπτομέρειες, και να αξιολογήσετε τα δεδομένα προκειμένου να κατασταλάξετε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα βλέπει τις εξελίξεις να έρχονται για αρκετά ζώδια και τις αλλαγές να είναι σπουδαίες μέσα στα επόμενα 24ωρα, με την αστρολόγο να εκφράζει την ανάγκη να μας προειδοποιήσει να προσέξουμε στις κινήσεις, που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Advertisement

Η ίδια, αναλύοντας τα άστρα μετά την αισιόδοξη πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη, ανέφερε πως πολλά διαφορετικά πράγματα συμβαίνουν στις ζωές μας με απρόβλεπτα γεγονότα. Ο Ήλιος έως πρόσφατα, όπως ανέφερε, συναντούσε τον Ουρανό, αλλά με τον Δία φαινόταν όλα να έρχονται σε μια ισορροπία στον κόσμο.

Οι εξελίξεις για όλα τα ζώδια στις επόμενες ώρες

Από τη στιγμή, όμως, που ο Δίας φεύγει από την όψη αυτή τα πράγματα γίνονται αρκετά διαφορετικά. Μεγάλη αλλαγή θα έρθει, δε, στις 16 Ιουλίου 2024, όταν ο Άρης θα κάνει όψη με τον Ουρανό και είναι πολλά αυτά, που οφείλουμε να περιμένουμε ιδιαίτερα σε αυτή την ημερομηνία.

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά το τι εξελίξεις το περιμένουν, σχολιάζοντας τα επικείμενα γεγονότα σε όλα τα «μέτωπα».

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Δείτε τις προβλέψεις της :

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.