Connect with us

Ζώδια

5 λόγοι για να λατρέψεις έναν Παρθένο

Published

on

Advertisement

Τα Παρθενάκια είναι από τα πιο παρεξηγημένα και αμφιλεγόμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αφού θεωρούνται ψυχαναγκαστικά και στριμμένα. Αν, όμως, παραβλέψετε την κάπως ψυχρή, λίγο αντικοινωνική και αρκετά μετρημένη πρώτη εντύπωση που κάνουν και τα γνωρίστε καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι:

Advertisement

Είναι Πιστά

Οι παρθένοι μένουν πιστοί σε αυτούς που αγαπούν από τη φύση τους! Αν κρίνουν πως είστε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, δεν θα σας προδώσουν ποτέ και θα σταθούν όποτε και να τους το ζητήσετε. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα αυθόρμητοι, είναι άνθρωποι που αγαπούν με πάθος τους φίλους τους, τους συντρόφους τους, τους γονείς τους ή ακόμα και την εργασία τους!

Είναι Ανεξάρτητα

Αν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την ανεξαρτησία από τη ζωή ενός παρθένου, θα είναι σαν να τον σκοτώνετε. Τα παρθενάκια της ζωής σας θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν και όπως το θέλουν! Ωστόσο, μπορείτε να τους εμπιστευτείτε αφού αυτό που θέλουν, σπάνια θα σας πληγώσει. Επίσης, δεν θα σας ζητήσουν βοήθεια σχεδόν ποτέ και προτιμούν να διεκπεραιώνουν τις δουλειές τους μόνοι τους.

Διαβάστε ακόμα:   “Τρελάθηκε” η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται: «Αυτά τα 3 ζώδια θα πνιγούν στο χρυσάφι, αλλάζει η τύχη τους σύντομα»

Είναι ευαίσθητα, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν

Κι όμως, ο φαινομενικά «απρόσωπος» Παρθένος παίρνει κατάκαρδα κάθε παρεξήγηση ή καβγά στον οποίο θα εμπλακεί. Στην αρχή δεν θα φανεί αλλά ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια, θα τον προδώσει.

Όταν σε εμπιστευτούν, γίνονται παιχνιδιάρικα

Είναι τρομερά διασκεδαστικός με την κατάλληλη παρέα. Δηλαδή με τους φίλους που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα και να νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του. Το αυστηρό προσωπείο του χάνεται και υπάρχουν φορές που δεν τον αναγνωρίζεις!

Κάνουν τα πάντα για τα άτομα που αγαπούν

Advertisement

Όχι απλά θα θυσιαστούν για τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή τους αλλά δεν θα το κάνουν και… βούκινο. Εν μέρει γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους, εν μέρει γιατί μπορεί ακόμα και να ντρέπονται να το παραδεχτούν. Γι’ αυτό αν έχετε έναν Παρθένο στη ζωή σας, να ξέρετε ότι είστε τυχεροί.

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   «Καμπανάκι» για 3 ζώδια: Οι άτυχοι του Μαΐου που θα τα βρουν σκούρα προς το τέλος του μήνα
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.