Connect with us

Ζώδια

6 Λόγοι που πρέπει ο κάθε άνθρωπος να έχει έναν Ταύρο στην ζωή του

Published

on

Advertisement

Είναι γυναίκες ισχυρές, πεισματάρες, πιστές. Εάν είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια σχέση με μια γυναίκα Ταύρου, ξέρετε ότι σας εμπιστεύεται σιωπηρά. Εδώ είναι επτά τρόποι για να αγαπήσετε μια γυναίκα Ταύρου.

Advertisement

Μην παίζετε παιχνίδια απλά πείτε της ότι θέλετε. Είναι εξαιρετικά απλή και θα εκτιμήσει ότι είστε και εσείς. Της αρέσει επίσης ένας σύντροφος που θα κρατήσει το λόγο του. Έτσι, αν λέτε ότι το ραντεβού είναι στις 8 μ.μ., βεβαιωθείτε ότι φτάνετε 10 λεπτά νωρίτερα.

Γνωρίστε τα συναισθήματά της αλλά μην την πιέσετε να ανοιχτεί.

Οι γυναίκες Ταύροι είναι αρχικά προσεκτικοί για το που θα ανοιχθούν. Αργεί να ανοιχτεί, αλλά μόλις το κάνει τα μυστικά και οι ιστορίες θα αρχίσουν να ρέουν. Μην την πιέζετε να σας λέει στενές λεπτομέρειες της ζωής της όταν δεν είναι έτοιμη να το πράξει.

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη κρατώντας το λόγο σας.

Πείτε τι εννοείτε και τι σημαίνει αυτό που λέτε. Εάν είστε σε σχέση με μια γυναίκα Taurus, θυμηθείτε αυτό το αξίωμα. Αυτή είναι Βασιζόμαστε σε σας να έρθει μέσα από τις υποσχέσεις σας . Κρατήστε τη λέξη σας. παρακολουθεί όλα τα μικρά πράγματα που κάνεις σε αυτό το οξείο μυαλό του Ταύρου της.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τρέχουν για το Τζόκερ Λέοντες και άλλο 1 ζώδιο!

Θυμηθείτε ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει αν την προδώσετε  ή της κλονίσετε την εμπιστοσύνη της. Δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ. Απλά προσέξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε μια γυναίκα Ταύρο. Θυμούνται τα πάντα. Αυτό λειτουργεί θετικά, θυμάται την αγαπημένη σας ταινία, το χρώμα, το παγωτό, το βιβλίο και τα ζώα αλλά και αρνητικά θυμάται ότι τι έχετε κάνει και ότι έχετε ξεχάσει στην σχέση σας.

Το σπίτι της είναι το ιερό της.

Μια γυναίκα Ταύρος λατρεύει το σπίτι της. Είναι σαν ο μικρός ναός της ευτυχίας της. Αν σε προσκαλέσει για ένα ποτό, αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει πολύ. Οι γυναίκες Ταύρου προστατεύουν τα σπίτια τους και έχουν μόνο τους ανθρώπους στο χώρο τους που εμπιστεύονται.

Το ερωτικό κομμάτι θέλουν να είναι αργό

Advertisement

Οι γυναίκες Ταύροι είναι αισθησιακές. Θέλουν να πηγαίνετε αργά. Θα μπορούσαν να κάνουν μαζί σας και μια ώρα πριν φτάσουν στο κύριο γεγονός.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 20/05/2024 ως 26/05/2024 για όλα τα ζώδια

Μην ξεχνάτε: δεν ξεχνούν τίποτα, είναι κάτι σαν προσωπική τους δουλειά.

Δυστυχώς, αυτό είναι αλήθεια. Επομένως, μην εξαπατήσετε μια γυναίκα Ταύρο, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.