Connect with us

Ζώδια

Ζώδια και Μανάδες: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των μαμάδων ανάλογα με το ζώδιό τους! Δεν Φαντάζεστε Τι ισχύει για τον Σκόρπιο!

Published

on

Τα κύρια χαρακτηριστικά των μανάδων ανάλογα με το ζώδιό τους:
ΚΡΙΟΣ
Ανεξαρτησία

Advertisement


Η Κριαρίνα μάνα έχει μια πλήρη ζωή, και ενώ θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για τα παιδιά της, ποτέ δε θα χάσει την ταυτότητά της και την ανεξαρτησία της. Γνωρίζει τη σημασία του προσωπικού χρόνου, και θα περάσει με ευκολία το μήνυμα στα παιδιά της ότι μεγάλοι και μικροί δεν έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, που μεν φαίνεται κάπως αυταρχικό αλλά ταυτόχρονα τα κάνει να αισθάνονται ασφαλή. Η διαπαιδαγώγησή της ίσως είναι κάπως σκληρή αλλά, μαχήτρια κι η ίδια, θεωρεί ότι και τα παιδιά της πρέπει να έχουν τσαγανό, να μάθουν από μικρά να κερδίζουν αγώνες και να μην καταθέτουν τα όπλα με την παραμικρή δυσκολία. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη φίλη τους κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, λόγω της κοφτής συμπεριφοράς της, το δέσιμο όμως θα γίνει πολύ βαθύτερο, όταν μεγαλώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερότητα

Τα παιδιά χρειάζονται μια ρουτίνα στην οποία έχει ειδικότητα η σταθερή Ταυρίνα μαμά, αφού δε θέλει να χαλάει τις συνήθειές της και να ξεφεύγει από ορισμένες βασικές κατευθυντήριες γραμμές, όπως τις ώρες των γευμάτων ή του ύπνου. Ενδεχομένως να μην είναι η πιο διαχυτική ή ευέλικτη, έχει τους δικούς της ρυθμούς, αλλά θα είναι πάντα παρούσα στις σχολικές γιορτές, παραστάσεις ή σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του παιδιού της. Είναι το σημείο αναφοράς τους και τα βοηθά να αισθάνονται πιο σίγουρα με τη στήριξή της. Παρά τις επικρίσεις της ξέρουν ότι πάντα θα βρίσκεται 100% δίπλα τους κι αυτό μετράει πολύ. Θα δώσει αγώνα για να τα εξασφαλίσει υλικά, να έχουν στέγη πάνω από τα κεφάλια τους και τα ντουλάπια ή το ψυγείο να μην αδειάσουν ποτέ και θα προλαβαίνει τις όποιες επιθυμίες τους με απίστευτη ταχύτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νεανικότητα

Η μητέρα Δίδυμος είναι μια αιώνια έφηβη, τουλάχιστον στην καρδιά και συχνά φροντίζει να «συμβαδίζει» με τα παιδιά της ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες. Θα παίξει μαζί τους, θα γελάσει αλλά και με μεγάλη ευκολία θα συζητήσει ακόμα και τα πιο «ταμπού» θέματα, αφού είναι ανοιχτόμυαλη και καθόλου πουριτανή, κάτι που θα βοηθά να βλέπουν τα πράγματα λιγότερο περίπλοκα και με μεγαλύτερη ευρύτητα. Απορροφά σαν σφουγγάρι καινούργιες πληροφορίες, πιο πρωτοποριακές ιδέες και καινοτομίες, έχει αρκετά χόμπι και ενδιαφέροντα κι αυτά τα στοιχεία την κάνουν μια πολύ μοντέρνα και ενδιαφέρουσα μαμά, καμάρι των παιδιών που είναι πάντα σύγχρονη και ενεργητική. Το μόνο της ελάττωμα ίσως είναι ότι έχει μεγαλύτερη ανεμελιά κι ελαστικότητα απ’ όσο θα έπρεπε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μητρικό ένστικτο

Η Καρκίνος, είναι η old time classic μάνα και απόλυτα συνυφασμένη με την έννοια της μητρότητας. Χαίρεται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο πάνω από την κούνια του μωρού και αργότερα, πίσω από το παιδί της, έτοιμη να το πιάσει, αν πέσει. Οι τοίχοι και τα έπιπλα είναι στολισμένα με φωτογραφίες των τέκνων στις διάφορες ηλικίες τους και τα άλμπουμ πάντα σε κοινή θέα. Μπορεί να ήταν το όνειρό της να γίνει μάνα από τότε που πήγαινε στο Δημοτικό και να είχε ήδη σκεφτεί πόσα παιδιά θέλει να κάνει και τι όνομα να τους δώσει. Η οικογένεια γι’ αυτήν είναι πάνω απ’ όλους κι όλα κι οι γιορτές ή οι διακοπές είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να το θυμίζει στα παιδιά της, με τραπεζώματα και σπιτικά φαγητά, τηρώντας όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα. Περιποιητική, συμπονετική και με μια τεράστια αγκαλιά, παρέχει στα παιδιά της την απόλυτη προστασία, κάνοντάς τα να πιστέψουν ότι θα είναι δίπλα τους όσο ζει.

ΛΕΩΝ

Ζωντάνια

Είναι η πιο ζωντανή και δραστήρια μαμά του ζωδιακού. Λίγο παραπάνω επιδεικτική από το μέσο όρο, ηγετική, όμως πολύ στοργική, δοτική, διαχυτική και προστατευτική με τα βλαστάρια της. Θέλει να τους προσφέρει όσα περισσότερα εφόδια μπορεί, ώστε να ξεχωρίσουν γι’ αυτό και πέρα από τα «καλά» σχολεία που θα επιλέξει, θα φροντίσει για ένα σωρό εξωσχολικές δραστηριότητες και μαθήματα, από ξένες γλώσσες, γυμναστική, χορό, μουσική, ομάδες κλπ και πάντα θα καμαρώνει για τις επιδόσεις τους. Τα πάρτι των γενεθλίων που οργανώνει είναι συνήθως υπερπαραγωνή και μένουν αξέχαστα στα παιδιά της. Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε ότι θεωρεί τα παιδιά το μεγαλύτερο επίτευγμά της και ως εκ τούτου, αν κάποιος τα πειράξει ή τα αδικήσει, θα το εκλάβει ως προσωπική προσβολή και θα λειτουργήσει άμεσα.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα - «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργάνωση

Πρακτική, λεπτολόγος, αποτελεσματική, λιτή και οργανωτική, η μαμά Παρθένος είναι τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες και ρίχνει περισσότερο βάρος στις δομές γιατί πιστεύει ότι αυτές είναι που θα κάνουν τα παιδιά να νιώσουν ασφαλή, βγαίνοντας στην κοινωνία. Πάντα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τα πεσίματα και τα χτυπήματά τους, αφού κουβαλά μαζί της όλο… το φαρμακείο, η καθαριότητα του χώρου και η προσωπική υγιεινή είναι η ειδικότητά της, ενώ η τήρηση ωραρίου γεμάτων, ύπνου, παιχνιδιού, δραστηριοτήτων και μαθημάτων είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτήν. Η αγάπη της για τη φύση, τα ζώα και το περιβάλλον περνά και στα παιδιά, μέσω οικολογικής συνείδησης και τρόπου διατροφής. Χαίρεται πολύ περισσότερο τα παιδιά της όταν πηγαίνουν Δημοτικό και τα βοηθά σε όλες τις εργασίες τους. Δεν εκφράζει την αγάπη της με ευκολία αλλά οι παροχές της και η συνεχής μέριμνα την επιβεβαιώνει καθημερινά.

ΖΥΓΟΣ

Ισορροπία

Η Ζυγίνα μαμά έχει μια σχεδόν μαγική επίδραση στην οικογένειά της, δίνοντας συχνά την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Είχαν τα παιδιά μια δύσκολη μέρα στο σχολείο; Θα τους πάρει ένα μεγάλο παγωτό, θα τα πάει στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα παιχνιδιών ή μια βόλτα στο πάρκο. Γενικά, είναι υπομονετική, χαμογελαστή, μειλίχια, κοινωνική, ευγενική, κοκέτα και στον εαυτό της και στα παιδάκια της και επιδιώκει να μεγαλώνουν σε ένα όμορφο και αρμονικό περιβάλλον, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Αν έχουν καλλιτεχνική φλέβα, θα το ανακαλύψει πρώτη και θα τα ωθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αν θεωρεί ότι έτσι θα είναι ευτυχισμένα και ισορροπημένα. Χαίρεται περισσότερο με την εφηβεία τους, καθώς τα πρώτα σκιρτήματα της καρδιάς και οι ενθουσιώδεις έρωτες είναι το φόρτε της. Σίγουρα δεν είναι η μάνα «μάρτυρας», αλλά ένα καλό ρομαντικό πρότυπο για τα παιδιά της τα οποία μεγαλώνοντας θα θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλεγχος

Η δυναμική και έντονη προσωπικότητά της, κάνει τη μάνα Σκορπιό τον αρχηγό όλης της οικογένειας. Απόλυτη και αυστηρή, η «κατάρρευση» δεν υπάρχει στο λεξικό της. Έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό της και τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την εποπτεία της ενώ θα μετακινήσει και βουνά προκειμένου να περάσει το δικό της. Αντιλαμβάνεται αμέσως αν το παιδί της λέει ψέματα, αν έχει μπλέξει με κακές παρέες, αν έκανε κάποια ζημιά ή οτιδήποτε έχει συμβεί και δρα αστραπιαία. Είναι από αυτές τις μανάδες που θα υπερασπίσουν τα παιδιά τους προς τα έξω αλλά στο σπίτι θα τα τιμωρήσουν για τη συγκεκριμένη πράξη τους. Τα αισθήματα που προκαλεί στα παιδιά της κυμαίνονται από τον φόβο μέχρι την μεγάλη αγάπη και την προστασία. Όπως και να ‘χει πάντως, σημαδεύει τις ζωές τους, με τα λόγια, τη στάση και τη συμπεριφορά της και η αποκόλληση από αυτήν θα είναι μάλλον αδύνατη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπέτεια

Γελαστή και καλοπροαίρετη, η μητέρα Τοξότης πάντα βλέπει τη ζωή σαν περιπέτεια και ανεξάρτητα από τα πάνω και τα κάτω της, δεν χάνει την αισιοδοξία της. Μέσα στην ενέργεια σχεδόν καθημερινά, τρέχει από δω και από κει, είναι η ιδανική συμπαίκτης στα επιτραπέζια με τα παιδιά της, συνταξιδιώτης στις εκδρομές και καλή παρέα στη διασκέδαση και τις εξόδους, δε θα διστάσει να ανέβει στην κούνια, την τραμπάλα ή να κάνει κόντρες με το ποδήλατο. Είναι η χαρά προσωποποιημένη και θέλει και τα παιδιά της χαμογελαστά ενώ δεν την ενοχλούν οι φωνές και οι φασαρίες, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας τρόπος έκφρασης της ζωντάνιας. Είναι μάνα multi culti, από το φαγητό μέχρι το ντύσιμο ή τις παρέες τους κι ίσως το όνειρό της είναι ένα τροχόσπιτο για να μπορούν να ταξιδεύουν συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά στα δύσκολα τα χάνει λίγο ενώ η ανάληψη ευθύνης δεν είναι το καλύτερό της, αν και με το χιούμορ της καταφέρνει να ανατρέψει τις καταστάσεις. Το κύριο δίδαγμα που θα περάσει στα παιδιά της: «όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα!»

Διαβάστε ακόμα:   «Κατάρα» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική τραγωδία για Ιχθείς και άλλα 3 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Υπευθυνότητα

Η μαμά Αιγόκερως είναι ο βράχος του σπιτιού, ο σοφός της φυλής της, η δύναμη που κρατά τα πάντα ενωμένα και θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι η οικογένειά της θα έχει οικονομική αυτάρκεια. Θα εργαστεί σκληρά και για πολλά χρόνια, όχι μόνο για την δική της καταξίωση αλλά για να μη λείψει τίποτα στα παιδιά της. Αυστηρή, αυταρχική, ενίοτε σκληρή αλλά όσο μπορεί δίκαια, θέλει να υπακούουν τους κανόνες που έχει βάλει, να έχουν υπευθυνότητα και με ωριμότητα και σκέψη να κάνουν τις επιλογές τους. Ξέρει ότι η ζωή δεν είναι βόλτα στην εξοχή και θεωρεί καθήκον της να τα προετοιμάσει, ώστε να γίνουν δυνατά και ανθεκτικά και να μην καταβάλλονται από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Από τη μικρή τους ηλικία θα φροντίσει να τους περάσει ένα σύστημα αξιών, την έννοια σωστού και λάθους και φυσικά ότι τα αγαθά κόποις κτώνται, εμφυσώντας τους την προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσουν στην κορυφή. Γι’ αυτήν δεν έχουν τόσο σημασία τα πολλά λεφτά ή η τύχη αλλά η παραμονή στην πρώτη θέση σε ό, τι επιχειρήσουν με οδηγό την ποιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλελευθερισμός

Ανεξάρτητη, φιλελεύθερη, ειλικρινής, με τάση να βλέπει το μέλλον περισσότερο από το παρόν και χωρίς προσκόλληση σε βιώματα και απωθημένα, η μάνα Υδροχόος μαθαίνει στα παιδιά της από πολύ νωρίς ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και πρέπει να είναι προετοιμασμένα για το αύριο και τις αλλαγές της ζωής χωρίς να φοβούνται. Τους εντείνει την περιέργεια, να ψάξουν, να μάθουν, να ενημερωθούν και να μην ακολουθούν τη μάζα, να μην εξαρτώνται από πουθενά, ποντάροντας στην ψυχική τους υγεία και στα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα τους που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν. Είναι η μάνα που θα τα διδάξει κοινωνικά δικαιώματα και ισότητα, αλλά και τη ρήξη με το κατεστημένο. Η αξία της εκτιμάται από το παιδί όταν αυτό μεγαλώσει και αρχίσει να βλέπει τον πραγματικό κόσμο και όχι όσο είναι μικρό γιατί ενώ είναι φιλική μαζί του, είναι κάπως απόμακρη συναισθηματικά αλλά παρούσα κυρίως στις ανησυχίες του.

ΙΧΘΥΕΣ

Συμπόνια

Η μαμά Ιχθύς έχει μια χρυσή καρδιά, γεμάτη αγάπη και συμπόνια και θα προσφέρει απλόχερα και άνευ όρων στα παιδιά της όλα τα θετικά συναισθήματα που κρύβει μέσα της. Για αυτήν είναι τα καλύτερα παιδά του κόσμου, που δεν κάνουν κανένα λάθος ή είναι παρεξηγημένα, κι αν κάνουν, τα συγχωρεί αμέσως κι ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμά της, αφού η υπερβολική της αγάπη την τυφλώνει. Δε θα χαλάσει κανένα χατίρι τους, θα τα φροντίσει και θα σκουπίσει τα δάκρυά τους, απαλύνοντας όπως μπορεί τον πόνο τους που γίνεται και δικός της ενώ θα ξενυχτάει διαβάζοντάς τους ιστορίες και παραμύθια, με έμφαση στο ευτυχισμένο τέλος και στο ότι το καλό πάντα θα νικά το κακό, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν χρόνια. Μερικές μητέρες Ιχθύες έχουν βάλει τα παιδιά τους στο ψηλότερο βάθρο και πραγματικά τα λατρεύουν και θυσιάζονται στο βωμό της ευτυχία τους. Παρότι η ίδια είναι ευαίσθητη, λεπτεπίλεπτη και ευσυγκίνητη, όταν πρόκειται για τα παιδιά της, βγάζει νύχια. Η αγκαλιά της θα είναι πάντα ανοικτή, ακόμα κι όταν μεγαλώσουν και θα τρέχουν να κρυφτούν σε αυτήν, όποτε χρειαστεί.

Πηγή:  astrology.gr

Continue Reading

Ζώδια

4 ζώδια θα ευδοκιμήσουν μέσα από τις δυσκολίες το 2024 και θα γίνουν πλούσια το 2025

Published

on

Οι αστρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι το 2025, αυτά τα 4 ζώδια θα μοιάζουν με δράκους που καβαλούν σύννεφα, θα πέφτουν σε μια χρυσή τρύπα και θα πέφτουν χρήματα στις τσέπες τους σαν βροχή.

Advertisement

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ωροσκοπίου για το 2025, ό,τι κάνουν αυτά τα 4 ζώδια θα πάνε ομαλά λόγω των ευνοϊκών αστεριών. Πετυχαίνουν τόσο στην καριέρα τους όσο και στις οικονομικές τους προσπάθειες.

1. Καρκίνος

Ένα από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος φημίζεται για τις θρεπτικές και ενσυναίσθητες ιδιότητές του.

Το ετήσιο ωροσκόπιο προβλέπει ότι το 2025, οι Καρκίνοι θα βιώσουν πραγματικά επαναστατικές αλλαγές.

Θα έχουν επιτυχία σε ό,τι κάνουν, είτε είναι για έρωτα είτε για δουλειά.

Λόγω της αξιοσημείωτης εργασιακής ηθικής και της αποτελεσματικότητάς τους, τα άτομα που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πιθανό να αποκομίσουν τα οφέλη της εργασίας τους με τη μορφή μπόνους, αυξήσεων μισθών ή προαγωγών. Εάν ένας Καρκίνος είναι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσει το κατάλληλο άτομο και να αναπτύξει μια αφοσιωμένη σχέση. Εάν είναι παντρεμένοι, θα μοιραστούν καλά νέα για τη δημιουργία οικογένειας.

Οι Καρκίνοι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι χρειάζεται θάρρος για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Πρέπει, όμως και να θυμούνται να φροντίζουν τους ανθρώπους στη ζωή τους.

Συναισθηματικά μιλώντας, οι καρκίνοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και στοργικοί σύντροφοι που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ζώδια 2024-2025: 2. Ζυγός

Εκτός από το ότι είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί και ενημερωμένοι για τα ζώδια, οι Ζυγοί είναι μάστορες στο να αντιμετωπίζουν πολλαπλές απαιτήσεις ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμα:   «Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Το ετήσιο ωροσκόπιο προβλέπει ότι οι Ζυγοί θα έχουν μια ευημερούσα περίοδο στην καριέρα και τις προσωπικές τους σχέσεις ξεκινώντας το 2025. Μια δελεαστική προσφορά εργασίας ή ένα βαρύ μπόνους θα μπορούσε να έρθει στον δρόμο τους για αυτό το ζώδιο.

Επιπλέον, οι Ζυγοί μπορούν να περιμένουν να γνωρίσουν πιο ενδιαφέροντα άτομα και να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

Μην τα παρατάτε αν το 2023 δεν έχει λειτουργήσει και ακόμη και το ωροσκόπιο του 2024 υποδεικνύει περισσότερες προκλήσεις μπροστά.

Οι Ζυγοί πρέπει να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να μάθουν να αρπάζουν τις ευκαιρίες γιατί αυτή είναι μια κομβική στιγμή. Αυτό το ζώδιο θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να μάθει νέα πράγματα στη δουλειά, ώστε να μπορεί να χειριστεί τυχόν προβλήματα που συναντούν.

3. Ιχθύες

Όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, όσοι είναι κοντά στους Ιχθύες συνήθως τους αντιλαμβάνονται ως ονειροπόλους, αθώους και γλυκούς.

Οι προβλέψεις του ωροσκοπίου δείχνουν ότι από το 2025, οι ιθαγενείς Ιχθύες θα βιώσουν μια σειρά από τυχερές και ευτυχισμένες στιγμές. Η δημιουργική ιδιοφυΐα και η διαισθητική τους αντίληψη θα τους επιτρέψουν να ανέβουν στην εταιρική κλίμακα και να συσσωρεύσουν τεράστιο πλούτο.

Ένας Ιχθύς που διαπρέπει στον χώρο εργασίας θα τον θαυμάζουν οι συνομήλικοί του και θα τον αναγνωρίζουν οι ανώτεροι. Για παράδειγμα, τα έργα στα οποία εργάστηκαν μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη όσον αφορά το κέρδος ή την απόδοση της επένδυσης.

Οι Ιχθύες πρέπει να υιοθετήσουν μια αισιόδοξη και θετική νοοτροπία αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουν να πετύχουν, θα πρέπει να έχουν φαντασία και να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Εν τω μεταξύ, οι Ιχθύες θα πρέπει να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους και να χρησιμοποιούν τους πόρους τους με σύνεση και να απέχουν από παρορμητικές αγορές.

Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Ζώδια 2024-2025: 4. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι απίστευτα εργατικοί και επίμονοι εργάτες. Επομένως, δεν θα ήταν περίεργο αν το έτος 2025 σηματοδοτεί την αρχή της κορύφωσης της καριέρας αυτού του ζωδίου.

Μπορεί να λάβουν αναγνώριση από τους διευθυντές και τους συναδέλφους τους ή μπορεί να λάβουν μια προσφορά για τη δουλειά που πάντα επιθυμούσαν. Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την υπέροχη ευκαιρία να αυξήσουν τις επενδύσεις τους και να λάβουν απόδοση του κεφαλαίου τους.

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερω πρέπει να είναι επίμονοι και ακλόνητοι στην προσπάθειά τους για επιτεύγματα. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο πρέπει επίσης να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να παραμείνουν θετικοί.

Ζώδια 2024-2025: Επίλογος

Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα προαναφερθέντα 4 ζώδια θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στο μέλλον. Αυτές οι αλλαγές, όμως δεν θα συμβούν πριν το 2025. Ναι, αυτό δείχνει ότι θα έχετε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά το 2024. Θα ανοίξει, όμως και τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το 2025.

Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις του ωροσκοπίου σας, πρέπει να:

– μελετήσετε σκληρά,

– καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και

– ακολουθήσετε τις δικές σας συμβουλές.

Ελπίζω να είχατε μια δύσκολη χρονιά το 2024, αλλά αυτό το 2025 είναι μια καλή αρχή για εσάς.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: «Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας» – Τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά στον έρωτα

Published

on

Τρίτη του Πάσχα σήμερα 7/5 και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα δώδεκα ζώδια για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η μέρα. Κάποιοι θα δουν την ψυχολογία τους να ανεβαίνει και άλλοι να πέφτει στα τάρταρα. Τι αλλάζει στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα;

Advertisement

Οι ημερήσιες 7/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα - «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: elle.gr

Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα – «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτη αλλαγές και στη πλειονότητα πολλοί είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν σε οικονομικά και ερωτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις αστρολογικές όψεις και προειδοποιεί τα 12 ζώδια.

Σήμερα, Τρίτη του Πάσχα (7/5) η Σελήνη είναι κενή πορείας στον Κριό. Θέματα επικοινωνίας ή κοινωνικών υποχρεώσεων μπορεί να ζητούν μεγάλο μερίδιο της ενέργειάς σας. Μη βιαστείτε να τα ολοκληρώσετε όλα με επιτυχία, απλά ξεκαθαρίστε τη θέση σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε μέχρι εκεί που μπορείτε.

Από την άλλη, η ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως πρέπει να ελεγχθούν).

Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.

Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.

Τα 2 πιο «αγαπημένα ζώδια του σύμπαντος»

Advertisement

Ενώ κάθε ζώδιο είναι τυχερό με τον δικό του τρόπο, αυτά τα δύο ζώδια τείνουν να ζουν πραγματικά γοητευτικές ζωές. Όλα τα ζώδια έχουν μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν τυχερά και ξεχωριστά από μόνα τους. Ωστόσο, όσοι έχουν ευεγερτημένα ζώδια (ζώδια που διοικούνται από τον Δία ή την Αφροδίτη) μπορούν να θεωρηθούν ως επιπλέον τυχεροί ή ευλογημένοι – ή, όπως τους αποκαλεί η αστρολογία, είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος γιατί αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και τύχης.

Διαβάστε ακόμα:   4 ζώδια θα ευδοκιμήσουν μέσα από τις δυσκολίες το 2024 και θα γίνουν πλούσια το 2025

Τα 2 ζώδια που είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος»

  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ιχθύες

Μάγος και μάντης, οι Ιχθύες είναι «οι αγαπημένοι του σύμπαντος» επειδή έχουν προσαρμοστεί και στα 12 μαθήματα του ζωδιακού κύκλου. Αυτό κάνει τον Ιχθύ τον πιο ενημερωμένο, πιο έτοιμο και με χρυσή καρδιά.
Η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς για κάποιο λόγο αφού υπάρχει μαγεία σε αυτή την τοποθέτηση. Ξέρει πώς να δίνει αγάπη άνευ όρων στους άλλους, υποθέτοντας ότι έχουν εξελιχθεί και ωριμάσει. Η πιο αγνή εκδήλωση του πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αγάπη ενσαρκώνεται συνήθως από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Είναι μια αγάπη που είναι συγχωρητική, υπομονετική, ευγενική και πρόθυμη να θυσιαστεί. Αλλά ο Δίας κυβερνά αυτό το ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία και συνδιοργανώνεται από τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία. Ο Δίας χαρίζει στους Ιχθύες την τύχη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα πάντα. Η πίστη συνδέεται με τον Δία και παρόμοια με τον Τοξότη, ο Ιχθύς θα είναι αρκετά αισιόδοξος όταν πρόκειται για την πλοήγηση στα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

Οι Ιχθύες μπορούν να κάνουν σχέδια και να αναπτύξουν την υπομονή που απαιτείται για να παραμείνουν μπροστά και οργανωμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πρωτοποριακό ζώδιο της φωτιάς που δεν φοβάται να σπάσει τα όρια. Αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά του Δία, αναζητώντας συνεχώς την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία για κάποιο λόγο γιατί στόχος αυτού του ζωδίου είναι η επέκταση, η απόκτηση γνώσης και η σύνδεση.

Μέρος αυτού που κάνει τον Τοξότη το αγαπημένο του σύμπαντος είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί την ήττα. Άλλωστε, το ζώδιο που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Σκορπιός και το επόμενο είναι ο Αιγόκερως, δύο επίμονα και φιλόδοξα ζώδια που οδηγούνται από τα επιτεύγματα. Ο Σκορπιός είναι ο πολεμιστής ενώ ο Αιγόκερως ο επίμονος καπετάνιος. Εν τω μεταξύ, ο Τοξότης έχει υιοθετήσει και τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά τους και η σύντηξη παράγει αυτό το μοναδικό ζώδιο. Ο Τοξότης θα κοιτάξει προς την ελπίδα την εποχή των δυσκολιών. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα γιατί έχουν μεγάλη πίστη στο σύμπαν ή στον εαυτό τους.

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.