Connect with us

Survivor 5

Survivor 5 spoiler : «Βόμβα» Ζήτησε να φύγει άμεσα από το Survivor 5 η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Published

on

Advertisement

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για το τέλος του Survivor 5 και είναι λογικό τα νεύρα να είναι… τεντωμένα για τους παίκτες, οι οποίοι όμως πρέπει να αντέξουν λίγο ακόμη, με το στόχο να μην είναι άλλος από τον τελικό στο Άλσος Βεΐκου.

Advertisement

Όπως έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, είναι πολύ εύκολο οποιοδήποτε περιστατικό, όσο ασήμαντο κι αν φαίνεται στην αρχή, να γίνει η αφορμή για ένα μεγαλο καβγά, ή ακόμη και για τη δημιουργία μιας έχθρας ανάμεσα στους παίκτες, μέχρι και στις περιπτώσεις που πρόκειται για πρώην φίλους.

Στην περίπτωση για την οποία μιλάμε, ωστόσο, η έχθρα είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, η αντιζηλία, γιατί αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τις δύο αθλήτριες να αντιπαραβάλλουν σε πολλές περιπτώσεις τον αθλητικό τους εγωισμό, δημιουργώντας ένα κλίμα ιδιαίτερου ανταγωνισμού, που εκφράζεται στα αγωνίσματα και όχι μόνο.

Survivor spoiler: Ο τσακωμός Σταυρούλας-Ασημίνας και η απειλή της πρωταθλήτριας

Δεν έχει περάσει, άλλωστε, πολύς καιρός από τότε, που η Ασημίνα χαρακτήρισε τη Σταυρούλα ως υπερεκτιμημένη και η τελευταία της υπενθύμισε, ότι χάρη σε εκείνη η ποδοσφαιρίστρια έκανε ταξίδια, ενώ ήταν τραυματίας και δεν είχε αγωνιστική συνεισφορά. Κάπως έτσι, οι σχέσεις τους τον τελευταίο καιρό έχουν «παγώσει» ακόμη περισσότερο, με τη μία να ψάχνει αφορμή να επιτεθεί στην άλλη.

Το τελευταίο περιστατικό, όπως αναφέραμε, έλαβε τόπο όταν άλλαξαν οι ομάδες, καθώς οι δυο τους θα χρειαστεί να είναι στο ίδιο «στρατόπεδο». Έφτασαν σχεδόν, μάλιστα, στο σημείο να πιαστούν τα χέρια, με τη Σταυρούλα ύστερα να ουρλιάζει προς την παραγωγή, θεωρώντας πως η Ασημίνα απολαμβάνει μεγάλη ασυλία ως προς το τι κάνει παρασκηνιακά.

Advertisement

Στην παραγωγή δεν παραδέχθηκαν πως ισχύει κάτι τέτοιο και η Σταυρούλα, στην έξαρση της στιγμής, ζήτησε να φύγει. Όταν, όμως, της εξήγησαν πως δεν έχει λόγο να αντιδρά έτσι, καθώς κι εκείνη έχει φτάσει πολύ μακριά, ενώ έχει μείνει λίγος χρόνος για το τέλος του ριάλιτι, ηρέμησε και συνέχισε στο αγώνισμα επάθλου.

πηγη

 

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.