Connect with us

Ζώδια

Κεραυνοβόλος έpωτας για 5 ζώδια – Αυτά τα 2 χωρίζουν

Published

on

ΚΡΙΟΣ

Advertisement

Με τον Ερμή, αλλά και τον κυβερνήτη σας Άρη να κινούνται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, όλη σας η προσοχή και η ενέργεια είναι εστιασμένη στην καριέρα, την κοινωνική σας ζωή και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Είναι πιθανό να είστε υπερβολικά φορτωμένοι με υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην έχετε χρόνο και διάθεση για ρομαντικές περιπέτειες. Επιπλέον, είναι γεγονός ότι έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη στα αισθηματικά και είστε πολύ αυστηροί πλέον με αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Έχετε ανάγκη λοιπόν από έναν σύντροφο με δύναμη και εξουσία ή κάποιον-α που θα είναι σε θέση να αναλάβει πρωτοβουλίες και θα σας αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του-ης για εσάς. Aν είστε μόνοι-ες, έχετε στρατηγική και πλάνο και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα το κατακτήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα τα οποία θα σας αναγκάσουν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Αν είστε σε σχέση, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο στις 8/2, θα φέρει εξελίξεις από εκεί που δεν το περιμένετε και θα ανακτήσετε την χαμένη σας αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σας. Παρ’ όλο που αγαπάτε τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, υπάρχουν στιγμές που μέχρι και εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να τολμήσετε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Αυτή λοιπόν μπορεί να είναι μία από αυτές τις στιγμές. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε βουλιάξει στις αρνητικές σκέψεις και σας είχε κυριεύσει η απαισιοδοξία σχετικά με την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, τώρα η ζωή σας δείχνει πως υπάρχει κι άλλο μονοπάτι, αρκεί να μη διστάσετε να τολμήσετε και να ρισκάρετε. Αν βρίσκεστε σε σχέση και αισθάνεστε ότι για κάποιο λόγο περιορίζεστε και δεν μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους και το όραμα σας, τότε ίσως θα πρέπει να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε την ελευθερία σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/2 μπορεί να φέρει ένα πρόσωπο το οποίο θα έχει μεγάλη επιρροή επάνω σας και με κάποιο τρόπο θα αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σας ή μια γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται μακριά, αλλά θα σας εξιτάρει σε εγκεφαλικό επίπεδο σε σημείο εμμονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη και τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, έχετε ανάγκη από ουσιαστικές και βαθιές σχέσεις, ενώ σας απωθούν οι επιφανειακές συζητήσεις και οι επαφές που δεν έχουν προοπτικές εξέλιξης. Αν λοιπόν το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας δεν συμμερίζεται αυτή την ανάγκη και προτιμάει μια πιο ανάλαφρη και χαλαρή κατάσταση, είναι πιθανό να χάσετε κάθε ενδιαφέρον και να προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας. Στις 11/2 η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σάς ωθεί να βουτήξετε στα βαθιά και να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν. Είναι πολύ πιθανό τώρα να βγουν σκληρές αλήθειες στην επιφάνεια, οι οποίες θα σας κάνουν να αλλάξετε εντελώς τη στάση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Ίσως όμως αυτή η γνώση που θα αποκτήσετε τώρα να σας δώσει το πάνω χέρι σε μια κατάσταση και να σας κάνει κυρίαρχο του παιχνιδιού. Θα έχετε μεγάλη δύναμη και επιρροή τώρα στους άλλους, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας. Εάν είστε σε σχέση, είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παιχνίδια εξουσίας και να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν βαθιά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας δείξουν τις καλές τους προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα ανατρεπτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και στον Ουρανό, μια όψη η οποία θα ταρακουνήσει για τα καλά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα βρείτε το κουράγιο και το θάρρος να απελευθερωθείτε από καταστάσεις οι οποίες σας περιορίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που θέλετε και θα διεκδικήσετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία για τα δικά σας δεδομένα. Θα τολμήσετε να βγάλετε προς τα έξω εκείνες τις πλευρές του εαυτού σας που διστάζατε να δείξετε και οι άλλοι δεν γνώριζαν καν ότι έχετε. Θα βάλετε περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας και έχετε ανάγκη από έναν συνοδοιπόρο ο οποίος θα είναι ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να σας ακολουθήσει σε αυτό. Με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στις 11/2, είναι πολύ πιθανό να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας και να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που αγνοούσατε. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και διπλωματία και μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες σας να σας κυριεύσουν. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να έχετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα άτομο το οποίο θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή και τον Άρη να συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σας είναι επικεντρωμένο στην εργασιακή σας ρουτίνα και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Επομένως μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε ενέργεια και διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και ρομάντζα, όσο παράξενο κι αν είναι κάτι τέτοιο για εσάς. Ωστόσο, στις 8/2 το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό ένας συνεργάτης να σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, κάτι το οποίο θα σας βρει απροετοίμαστους και μπορεί να σας δημιουργήσει αμηχανία και άγχος. Ίσως από την άλλη εσείς να νιώσετε έλξη για ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ίντριγκες και κρυφές καταστάσεις. Είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα δείχνετε προς τα έξω αρκετά σκληροί και αυτάρκεις, όμως βαθιά μέσα σας είστε πολύ πιο ευάλωτοι. Μη θεωρήσετε λοιπόν ότι το να έχετε ανάγκη από συντροφιά και στοργή είναι ένδειξη αδυναμίας. Φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν άγχη και ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε κυριολεκτικά προετοιμασμένοι-ες για όλα. Στις 8/2 ο Άρης θα σχηματίσει ένα δυναμικό τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία θα αλλάξει την τροπή των γεγονότων και θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Μία απρόσμενη συνάντηση ή μια αναπάντεχη γνωριμία θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να αισθάνεστε έξαψη και πάθος για ένα πρόσωπο. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια ευκαιρία να βρείτε τρόπους για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν μπείτε τώρα σε μια νέα σχέση ή εμπλακείτε σε μια ρομαντική περιπέτεια, προσπαθήστε να τη ζήσετε στο έπακρο, ανεξάρτητα από το αν θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Σημασία έχει ότι μέσα από όλο αυτό θα βρείτε τον εαυτό σας και θα αισθανθείτε ζωντανοί και ανανεωμένοι. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/2, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά ή μια αποκάλυψη σχετικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε μια βαθιά και ουσιαστική κουβέντα ώστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να αφήσετε απέξω την καχυποψία σας και τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή την εβδομάδα, αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η σχέση σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, καθώς και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Το εκρηκτικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 8/2 μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις οι οποίες θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. Ίσως να κάνει την εμφάνιση του κάποιο άτομο από το παρελθόν, κάτι που θα σας αναστατώσει και θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επενδύσετε σε κάποιον εάν δεν σας αποδείξει ότι έχει αλλάξει και δεν είναι όλο αυτό απλώς μια αναλαμπή της στιγμής. Αν είστε σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνετε μια ριζική αλλαγή που αφορά τον χώρο του σπιτιού, όπως, για παράδειγμα, μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Γενικώς, καλείστε να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προσέξτε σε ποιους θα αποκαλύψετε τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εβδομάδα με συναρπαστικές εξελίξεις και απρόοπτες συναντήσεις προβλέπεται αυτή για εσάς, καθώς στις 8/2 θα πραγματοποιηθεί το δυναμικό τρίγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού. Αν είστε δεσμευμένοι, θέλετε να βάλετε την περιπέτεια μέσα στη σχέση σας, να ανανεωθείτε και να πειραματιστείτε. Εάν όμως το ταίρι σας δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτή την ανάγκη σας και επιμείνει στη ρουτίνα και τη στασιμότητα, τότε μπορεί να αντιδράσετε έντονα και να υπάρξουν διαπληκτισμοί. Εάν είστε μόνοι-ες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένετε, με ένα άτομο το οποίο θα σας συνεπάρει. Αποδεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε, διότι ένας νέος έρωτας μπορεί να σας περιμένει στη γωνία. Στις 11/2 η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σας δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους και να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να αντιμετωπίσετε κατάματα σκληρές αλήθειες που θα έρθουν στην επιφάνεια, όμως μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις και εμμονές να επηρεάσουν την κρίση και τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και η καθημερινότητα που μοιράζεστε με το ταίρι σας, επομένως θα έχετε μειωμένη διάθεση για ρομαντικές δραστηριότητες και πιο συναισθηματικές καταστάσεις. Στις 8/2 το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα φέρει μια ανατροπή ή ένα αναπάντεχο γεγονός το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στη ρουτίνα σας και θα σας ξεβολέψει. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να μην μένετε βαλτωμένοι σε καταστάσεις οι οποίες μπορεί από τη μία να σας δημιουργούν ασφάλεια, αλλά στην ουσία σας καταπιέζουν. Στις 11/2 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις με το ταίρι σας σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να μην επιμένετε εμμονικά στις δικές σας απόψεις, καθώς μπορεί με τη βοήθεια του συντρόφου σας να βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια εβδομάδα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές-ριες, αφού Άρης και Ερμής συνεχίζουν να κινούνται στο δικό σας ζώδιο. Στις 8/2 με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά στο ερωτικό παιχνίδι. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα με ένα άτομο το οποίο θα είναι αντισυμβατικό με κάποιο τρόπο ή θα λέγαμε ότι δεν είναι ο τύπος σας. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το άτομο μπορεί να σας κάνει με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και τη βαρετή καθημερινότητα. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Στις 11/2 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την ανάγκη να υπεραναλύσετε το καθετί που συμβαίνει, προκειμένου να βρείτε απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν τώρα στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της σχέσης σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα με λογική και διπλωματία και μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Με τον Ερμή και τον Άρη να εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα είστε πιο εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα και θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη διάθεση ή το κίνητρο να αναλάβετε δράση στα αισθηματικά ζητήματα ή να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Στις 8/2 το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, είναι πιθανό να φέρει κάποια ανατροπή και απρόσμενες εξελίξεις οι οποίες μπορεί να αφορούν ένα ζήτημα από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια ένα μυστικό που αγνοούσατε ή να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις οι οποίες θα κλονίσουν την ψυχολογία και θα σας ωθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μια κρυφή ερωτική κατάσταση ή οποία σας δημιουργεί άγχη και ανασφάλειες ή να κατακλύζεστε από αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ταίρι σας. Γενικώς, μπορεί να αισθάνεστε μετέωροι και αποπροσανατολισμένοι και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις. Είναι σημαντικό να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σας και τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταστάσεις οι οποίες επιβαρύνουν την ψυχολογία σας και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές για εσάς, οι οποίες θα αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Στις 8/2 με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας διεγείρει εγκεφαλικά και θα αισθανθείτε ότι υπάρχει μεταξύ σας η απόλυτη χημεία. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για ένα άτομο μέσα από την παρέα σας ή τον φιλικό σας κύκλο ή να κάνετε μια γνωριμία από το διαδίκτυο η οποία θα σας εξιτάρει, παρ’ όλο που μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πειραματιστείτε στο ερωτικό κομμάτι και να τολμήσετε κάτι πιο αντισυμβατικό το οποίο θα σας ανανεώσει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί τώρα για εσάς και θα νιώσετε αρκετά απελευθερωμένοι με αποτέλεσμα να εκφράσετε ακόμα και τις πιο κρυφές σας σκέψεις στο ταίρι σας. Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο ανοιχτόμυαλο ο οποίος δεν θα βιαστεί να σας κατακρίνει, αλλά αντιθέτως θα είναι διατεθειμένος να πορευτεί μαζί σας σε νέα μονοπάτια.

via athensmagazine.gr

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.