Connect with us

Ζώδια

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί. Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Δίας στους Ιχθύες

Published

on

Την επιρροή που θα έχει ο Δίας στους Ιχθύες για τα 12 ζώδια του κύκλου αναλύει στην «Ελένη» η Σμάρω Σωτηράκη.

Advertisement

Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο:

  • Κριός: Έχετε την προστασία ενός φύλακα – άγγελου
  • Ταύρος: Ευοδώνονται οι στόχοι σας, εποικοδομητικές συνεργασίες, καινούργιες φιλίες
  • Δίδυμοι: Ευκαιρίες καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης
  • Καρκίνος: Επιτυχίες σε σπουδές, διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων ευχάριστες συναντήσεις
  • Λέων: Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων με οργανισμούς, αύξηση κεφαλαίων, αξιόλογες επενδύσεις
  • Παρθένος: Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες
  • Ζυγός: Αναβάθμιση συνθηκών εργασίας, ευκαιρίες επίτευξης νέων και αποδοτικών σχεδίων
  • Σκορπιός: Ερωτικές επιτυχίες και συναισθηματική ασφάλεια
  • Τοξότης: Επιτυχίες στην οικογένεια, ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας
  • Αιγόκερως: Νέες ιδέες, εποικοδομητικές συζητήσεις και αποφάσεις, καινούργιες γνώμες και φλερτ
  • Υδροχόος: Επιτυχίες που επιφέρουν περισσότερα έσοδα, συναισθηματική ασφάλεια
  • Ιχθύες: Αναδεικνύετε τα προσόντα σας, κερδίζετε έδαφος στη δουλειά, ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή.
Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: 7ήμερο χαράς που στέλνει στα ΑΤΜ Ταύρους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στη… ρέντα και τις εκπλήξεις, που έρχονται για αρκετά ζώδια, με την νέα εβδομάδα (13-19/5) να προμηνύεται δύσκολη μεν, αλλά τελικά να μην είναι και τόσο όσο την έχουμε φανταστεί.

Advertisement

Ο γνωστός αστρολόγος επισημαίνει, ότι μία απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 ζώδια, με ορισμένα να είναι και λίγο πιο ευτυχή, με την Άση Μπήλιου να αναφέρεται στις ευνοϊκές συνθήκες του Σαββατοκύριακου.

Κριός

Αισθητή η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας. Πληθαίνει την κινητικότητα, αλλά και την οχλαγωγία γύρω σας. Η Νέα Σελήνη που έχει ήδη ξεκινήσει στον Ταύρο σας επιστρατεύει σε οικογενειακές υποχρεώσεις, ή βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες υποθέσεις που θα απαιτήσουν, ή θα πιέσουν για την διευθέτησή τους. Μη ξεχνάμε και την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας που τονίζει τη νευρικότητα, αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Η καλή του όψη με τον Πλούτωνα σας βοηθά να κερδίσετε μάχες ή να αποφύγετε τα χειρότερα. Τέλος η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη στα ερωτικά και στα οικονομικά σε μεσαία κλίμακα.

Ταύρος

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, παρέχει μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε οποιαδήποτε κακεντρέχεια, ή απειλή τρίτων. Ο Άρης δρα στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξετε. Ο Δίας διατηρεί τη στενή του προσέγγιση με τον Ουρανό, φέρνοντας αιφνίδια, αναπάντεχα περιστατικά. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, χωρίς όμως να διασαφηνίζονται. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα απορροφηθείτε από νέα περιστατικά στην εργασία και στην καριέρα σας γενικότερα.

Δίδυμοι

Οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι κακές, αλλά ούτε εύκολες, καθώς υποχρεώσεις και έκτακτα γεγονότα αυξάνουν τον κόπο που πρέπει να καταβάλετε και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Άρης και ο Ερμής μαζί στον Κριό σας κάνουν ευφάνταστους, θαρραλέους και αρκετά ριψοκίνδυνους. Διατηρήστε όμως ένα μέτρο στον τρόπο που εκφράζετε αυτές τις ιδιότητες, προκειμένου να μην προκύψουν ασύμφορες συνέπειες. Τα αισθηματικά σας είναι σε μετάβαση και το βαρύ κλίμα στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζει και ελαφραίνει. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα οικονομικά θέματα με κάθε τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Λίτσα Πατέρα – «Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς»

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο χρωματίζει τις μέρες που ακολουθούν, υποχρεώνοντάς σας να κινηθείτε ρεαλιστικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι πολλά και θα απορροφήσουν την προσοχή και τον χρόνο σας. Στον οικογενειακό, ή αισθηματικό τομέα, κάποιος δικός σας άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα έκτακτο πρόβλημα και πρέπει ή να τον βοηθήσετε, ή να τον κατανοήσετε. Παρά την ένταση των ημερών, το διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρετε αποφάσεις ή να ταξιδέψετε.

Λέων

Ήλιος, Ουρανός , Δίας και Αφροδίτη στον Ταύρο, δημιουργούν ένα συνωστισμό περιστάσεων αλλά και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε κάθε εξέλιξη σε αυτό το θέμα και αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις, ή άκαιρες πρωτοβουλίες. Πάντως μέρα με τη μέρα το κλίμα βελτιώνεται και εσείς συνειδητοποιείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και κάντε κινήσεις που θα τονώσουν, ή θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας.

Παρθένος

Λίγο – λίγο το κλίμα βελτιώνεται και για σας και συνέρχεστε μετά από δυο δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν. Οι μέρες είναι πιο κατάλληλες για να πάρετε πρωτοβουλίες, προκειμένου να προωθήσετε υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει, νομικής κοινωνικής, αλλά και επιχειρηματικής φύσεως. Ο Ερμής στον Κριό θα διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σας, όσο και τις πιέσεις που θα δεχτείτε από το περιβάλλον σας. Οι σπουδαστές αλλά και οι έμποροι του ζωδίου σας, μπορείτε να ελπίζετε σε σύντομες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων σας.

Ζυγός

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει έναν απόηχο πρόσφατων δυσκολιών, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο κακός, όσο θα νομίσετε στην αρχή. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη θέση της στον Ταύρο βοηθά στην υλοποίηση σκέψεων, ή συζητήσεων με τρίτους από το παρελθόν. Γενικότερα, η περίοδος αυτή έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα και τα γεγονότα, ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν την κάλυψη των δικών σας αναγκών, ή συνηγορούν στην προώθηση των επιδιώξεών σας.

Σκορπιός

Χαρακτηριστική θα είναι η κίνηση στον εργασιακό χώρο, οι επιδόσεις σας βελτιώνονται, τα πράγματα τρέχουν γρηγορότερα και με δυο λόγια, κερδίζετε το χαμένο χρόνο του Απριλίου, ή αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα, από βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τις ερωτικές σας ανάγκες και ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της θα παίξουν μαζί σας μια δύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα παρτίδα. Από εσάς θα κριθεί η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμα:   Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα

Τοξότης

Ενδιαφέρουσα η περίοδος, χωρίς να είναι ούτε ήρεμη όμως, ούτε εύκολη. Είναι όμως πολύ πιο ζωντανή από τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη προχωρά δυνατά και επεισοδιακά δίνοντάς σας νέες εντυπώσεις και καινούριες εικόνες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι προκλήσεις του πεπρωμένου πληθαίνουν. Χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τι και πως, νιώθετε εσωτερικά καλύτερα όπως και έχετε την αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να πετύχετε γρηγορότερα αυτά που δεν μπορούσατε πριν!

Αιγόκερως

Advertisement

Ο πλανητικός συνωστισμός στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα, αλλά και σε σχέσεις αγάπης με ανθρώπους του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν την κάλυψη των αναγκών σας, βοηθούν την προβολή σας εκεί που θέλετε να φανείτε, αλλά δίνουν και την ευκαιρία να πετύχετε κάτι σημαντικό, ή να ψυχαγωγηθείτε ουσιαστικά. Στο χέρι σας είναι να αποδειχτείτε παραγωγικότεροι και να ζήσετε δυνατές, ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος

Τα πράγματα για σας είναι λίγο αμφίρροπα ή διχασμένα. Πρωτοβουλίες και επιθυμίες που έχετε, οι πρώτες αποδίδουν, οι δεύτερες υλοποιούνται. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και μια περιστασιακή σειρά πιέσεων, ή υποχρεώσεων στον άξονα σπίτι – εργασία που θα σας προβληματίσει πολύ ως προς τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Τέλος, γίνετε περισσότερο προνοητικοί αλλά και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην εξανεμιστούν.

Ιχθείς

Περίοδος δράσης, κινήσεων, αλλά και αύξησης μετακινήσεων αυτό το σύντομο διάστημα. Πολλά πράγματα αποκτούν καινούρια υπόσταση, συμπεριφορές ανθρώπων αλλάζουν, όπως και διάφορα προγράμματα ή σχέδια που έχετε κάνει. Μην απογοητεύεστε από τις αλλαγές αυτές, ξέρω ότι έχετε δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή μεταβλητότητά τους, αποσκοπούν στο δικό σας καλό, που καθυστερεί ακόμα να φανεί. Δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και αντέξτε το βάρος της σκιάς του Κρόνου που σταθερά σας συντροφεύει.

Πηγή: Oroskopos.gr

Continue Reading

Ζώδια

Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα

Published

on

Το πιο άτυχο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως, τον οποίο συχνά χαρακτηρίζει η απαισιοδοξία, αλλά και η καντεμιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Advertisement

Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για το σθένος, την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους, αλλά στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους, συχνά παραβλέπουν άλλες βασικές πτυχές της ζωής τους.

Αυτή η αμείλικτη προσήλωση στους στόχους τους, τείνει να τους κάνει να φαίνονται κάπως άτυχοι στις διαπροσωπικές τους συνδέσεις.

Γιατί ο Αιγόκερως είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Επιπλέον, οι Αιγόκεροι έχουν μια τάση προς την απαισιοδοξία και συχνά προσελκύουν όλον τον αρνητισμό που μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον. Η πρόβλεψη του χειρότερου γίνεται ο αμυντικός μηχανισμός τους, ώστε σε μια ενδεχόμενη αποτυχία να είναι προετοιμασμένοι.

Εκτός αυτού συνηθίζουν στη γκρίνια και το μόνο που συζητούν είναι το πώς η καντεμιά τους κυνηγάει.

Δεν αποκλείεται να ακούσετε έναν Αιγόκερο να μιλά για τις επαναλαμβανόμενες αναποδιές που του συμβαίνουν, ενώ παράλληλα δεν θα δει ποτέ το ποτήρι μισογεμάτο, θα παραπονεθεί για όλα και για όλους και συχνά νιώθει αδικημένος.

Ούτε Ιχθύς, ούτε Αιγόκερως: Κι όμως, αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια – Είναι σχεδόν απίθανο να σε απατήσουν

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν σύντροφο πιστό, αφοσιωμένο και ειλικρινή. Όμως, το να μείνεις πιστός σε μια σχέση δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο. Ωστόσο, ο αστρολογικός, γενέθλιος χάρτης σου, μπορεί να αποκαλύψει αν είσαι τελικά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Διαβάστε ακόμα:   Σμαρώ Σωτηράκη : «Τζακ ποτ» σε έρωτα και χρήμα - 15 ήμερες χρυσάφι για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Τα 4 πιο πιστά ζώδια: Ιδανικά για μακροχρόνιες σχέσεις

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου, είναι γνωστό για την ακλόνητη επιμονή του σε ό,τι κάνει. Όχι μόνο ο πραγματιστής Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, αλλά κυβερνάται από τον δεύτερο οίκο, ο οποίος κυβερνά την ασφάλεια και τα οικονομικά. Η ανάγκη του ζωδίου της γης για σταθερότητα και δομή, το βοηθά να παραμένει «βράχος» ακόμα και μπροστά σε αντιξοότητες. Ο Ταύρος ριζώνει όπου κι αν φυτευτεί και τότε δυναμώνει σαν δέντρο. Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να είναι πεισματάρης και επιθετικός, αλλά αυτό του χαρίζει επίσης μια σταθερή αίσθηση πίστης.

Ζώδιο: Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μια μοναδική ικανότητα να παραμένουν αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και στο προσωπικό τους καταφύγιο. Το ευαίσθητο καβούρι του αστρολογικού κύκλου, κυβερνάται από τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και είναι αφοσιωμένο στην προστασία των φίλων, της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων. Επιπλέον, είναι ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι λατρεύει να παραμένει πιστό, σε οτιδήποτε βάλει στην καρδιά και στο μυαλό του. Ο Καρκίνος είναι πιστό ζώδιο γιατί προστατεύει και θρέφει σθεναρά ό,τι αγαπά. Όταν ένας Καρκίνος προσδιορίζει κάτι ή κάποιον που θέλει, μπορεί να δημιουργήσει παρωπίδες και να παραμείνει συγκεντρωμένος σε αυτόν τον στόχο.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομική καταστροφή γι'αυτό το 1 ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη - Μαύρη εβδομάδα αν ανήκετε σ' αυτό

Λέων

Τα Λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Γενναίο και σίγουρο για τον εαυτό του, το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς έχει ακλόνητη πίστη που μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί και ως αφέλεια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Λέοντες κυβερνώνται από τον πέμπτο οίκο, ο οποίος συνδέεται με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όχι μόνο μένουν πιστοί στην πορεία μιας σχέσης, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, αν δεν εμπιστεύονται τον σύντροφό τους. Ο Λέων λάμπει συνέχεια, υπόσχεται πίστη σε ό,τι κάνει την καρδιά του να χτυπά και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτή τη θερμότητα για να ζεστάνει τον κόσμο με τη γενναιόδωρη, συνεχή λάμψη του.

Υδροχόος

Κι όμως, όσο και αν δεν το περίμενες, οι Υδροχόοι κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο πιστά ζώδια. Οι Υδροχόοι είναι αφιερωμένοι στη διαμόρφωση της κοινωνίας, η οποία απαιτεί έναν τύπο ακλόνητης πίστης ότι οι παραδόσεις θα αλλάξουν. Αν και τα ζώδια του αέρα είναι πρωταθλητές της προοδευτικής αλλαγής, η αφοσίωσή τους στα πρόσωπα που αγαπούν, αντέχει στο χρόνο. Και μπορούν να ευχαριστήσουν τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ουρανό, για την ικανότητά τους να παραμένουν πιστοί ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Continue Reading

Ζώδια

Οικονομική καταστροφή γι’αυτό το 1 ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη – Μαύρη εβδομάδα αν ανήκετε σ’ αυτό

Published

on

Ζώδια εβδομάδας – Χρίστος Ντούβλης: Ποιο είναι το 1 ζώδιο που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στα οικονομικά του ζητήματα σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο;

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (13 μέχρι19 Μαΐου 2024) και προβλέπει για το ζώδιό σου.

Advertisement

Είναι μια εβδομάδα πολύ ιδιαίτερη και ευνοϊκή εβδομάδα, έχει μπόλικη τύχη ιδιαίτερα από Πέμπτη έως Κυριακή. Είναι μια καλή εβδομάδα να ανασυνταχθούμε, διότι περάσαμε πολλά και δυσκολίες και πολλές αναποδιές, έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να έχουμε στο πλάι μας την τύχη, θα έχουμε αναδιάρθρωση σε πολλούς τομείς της ζωής μας ο καθένας στο κομμάτι που θέλει να αλλάξει κάποια απο τα δεδομένα του.

Είναι μια καλή συγκυρία αυτή την οποία πρέπει να αρπάξουμε οπωσδήποτε για τον απλό λόγο, πως σπανίζουν οι ευκαιρίες αυτές κα όταν παρουσιάζονται πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε.

Από Τετάρτη και για ένα μεγάλο διάστημα θα έχουμε το μυαλό μας στο τι μπορεί να κερδίσει ο καθένας, αλλά θα είμαστε πιο επιφυλακτικοί χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό. Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να φιλτράρουμε και τι λέμε και τι να κάνουμε.

Διαβάστε ακόμα:   Σμαρώ Σωτηράκη : «Τζακ ποτ» σε έρωτα και χρήμα - 15 ήμερες χρυσάφι για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.