Connect with us

Ζώδια

Έτσι θα δοκιμαστούν οι αντοχές των ζωδίων στην αρχή του 2022

Published

on

Advertisement

Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η νέα χρονιά για το κάθε ζώδιο; Σίγουρα κι εσύ περίμενες πώς και πώς την έλευση του 2022.

Advertisement

Και δεν ήσουν ο/η μόνος/η. Λίγο ή πολύ όλοι μας περιμέναμε τον καινούργιο έτος με την προσδοκία κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο και να ξεφύγουμε πια από τις δυσκολίες και τις αναποδιές του 2021. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω τι περιμένει τα 12 ζώδια στην αρχή του 2022 και πώς θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους.

ΚΡΙΟΣ

Δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου. Θα λέγαμε ότι είσαι από τα πλέον ανυπόμονα άτομα. Το 2022 για σένα θα είναι μια καλή χρονιά, ωστόσο τα «δώρα» του δεν θα σου τα δώσει με το που… μπει. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο και έτσι θα τεσταριστεί και η αντοχή σου, μαζί με την υπομονή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το νέο έτος θα ξεκινήσει με κάποιες… «αναταραχές» για σένα. Η αφοσίωση που έχεις σε ένα άλλο άτομο θα τεσταριστεί. Βάλε τα δυνατά σου και προσπάθησε να μην αποτύχεις, γιατί δεν θα σου αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι ένα αρκετά απλό άτομο και πιστεύεις μόνο σε αυτό που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι. Κάποιες φορές, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα ή πάρεις οριστικές αποφάσεις, θα πρέπει να έχεις πίστη. Αυτό ακριβώς θα σου συμβεί με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Θα τεσταριστεί η πίστη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Κατά το παρελθόν έπαιρνες αποφάσεις βασισμένος/η μόνο στο συναίσθημά σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη και να τεσταριστείς πάνω στις ηθικές αρχές σου. Άλλωστε το συναίσθημα σε συνεπαίρνει και δεν μπορείς εύκολα να αποφασίσεις σωστά.

Διαβάστε ακόμα:   Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Πάντα έχεις το πάνω χέρι και θέλεις να είσαι ο/η καλύτερος/η σε ό,τι κάνεις. Το 2022 λοιπόν, στις αρχές του θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και θα «ταρακουνήσει» την αυτοπεποίθησή σου με αποτέλεσμα να αμφισβητείς τις όποιες αποφάσεις σου. Το τεστ αυτό θα δείξει πόσο συναισθηματικά δυνατός/η είσαι και πόση πίεση μπορείς να αντέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το αναλυτικό μυαλό σου σε κάνει να είσαι υπερβολικά επικριτικός/η με τον εαυτό σου. Είσαι ο πιο σκληρός κριτής σου και ο χειρότερος… εχθρός σου. Το 2022 θα σε τεστάρει. Αν αποτύχεις, οι συνέπειες θα είναι αρκετά σοβαρές. Θα υποφέρεις συναισθηματικά. Από την άλλη αν συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και τον αγαπήσεις, θα είσαι μια χαρά!

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Στην αρχή του 2022 οι σχέσεις που θα έχεις με τους φίλους σου, θα περάσουν από… «σαράντα κύματα». Αλλά μην ανησυχείς. Αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και συνεχίσεις να πιστεύεις στο καλό μέσα στους ανθρώπους, αυτοί οι δεσμοί δεν θα καταστραφούν. Απλά θα περάσουν από ένα τεστ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι δύσκολο για σένα να βρεις ένα άτομο το οποίο και να το γουστάρεις, αλλά και να το… εμπιστεύεσαι. Στις αρχές του 2022, θα συναντήσεις ένα άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σου και τότε θα τεσταριστείς για το κατά πόσο θα το εμπιστευτείς και αν θα μπορέσεις να δεσμευτείς.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Βήματα προς την «εκτόξευση» για Λέοντες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες φορές είσαι υπερβολικά αφελής, αλλά και ευγενικός/η και αυτό σε βάζει σε προβλήματα. Στην αρχή του το 2022, θα τεστάρει την θέλησή σου, αλλά και την ικανότητά σου να παραμείνεις αληθινός και σταθερός σε αυτά που λες. Να επιμένεις σε αυτό που πιστεύεις και να αποδείξεις σε όλους ότι δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα στο να γίνεις κάποιος/α που δεν είσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι δουλεύεις σκληρά και είσαι ένα υπεύθυνο άτομο, έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το 2022 θα σου φέρει στην αρχή του μια σειρά από γεγονότα, τα οποία θα τεστάρουν την πίστη που έχεις στον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο και να μπουστάρεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά είσαι ένα άτομο που κινείται με βάση την λογική του και το μυαλό του. Ωστόσο δεν μπορείς να τα αντιμετωπίζεις όλα με τη λογική. Η νέα χρονιά θα τεστάρει την ικανότητά σου να κάνεις το σωστό, οπότε προσπάθησε κάποιες φορές να παίρνεις και αποφάσεις με την καρδιά σου και το συναίσθημά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι ένα άτομο χαμηλών τόνων που συνήθως δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, αλλά τα «καταπνίγει». Όλα όμως έχουν ένα όριο και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να «σπάσεις» και να ξεσπάσεις. Η νέα χρονιά θα τεστάρει τις δυνατότητές σου και τα όριά σου αυτά για να δει μέχρι πού θα το πας.

πηγη

Advertisement

Ζώδια

Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 13 Μαΐου.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Advertisement

Κριός: Δυο ιδιαίτερα παραγωγικές μέρες. Συνδυασμοί

Ταύρος: Μια και άλλη μια που ευθύνες και υποχρεώσεις πιέζουν

Δίδυμος: Βάλτε στόχους και χτυπήστε. Υπάρχει εύνοια

Καρκίνος: Λίγη υπομονή ακόμα. Ένα μέρος της πίεσης θα μειωθεί

Λέων: Η προσπάθεια αποδίδει και σήμερα, υπάρχει «κέρδος»

Παρθένος: Ασφαλώς συμφέρει να κυνηγήσετε σήμερα τα σημαντικά

Ζυγός: Φίλοι και άτομα που σας πιστεύουν στο πλευρό σας

Σκορπιός: Έστω και υπό πίεση σήμερα και αύριο συμφέρει να ασχοληθείτε με…

Τοξότης: Μη χάσετε με τίποτα αυτές τις δύο ημέρες

Αιγόκερως: Οι «πονοκέφαλοι» έχουν όνομα και σήμερα

Υδροχόος: Κάνετε τώρα τις απαραίτητες υποχωρήσεις όπου χρειάζεται

Ιχθύς: Οι συνδυασμοί τώρα αποδίδουν περισσότερο παντού

Advertisement

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι πιο ευνοϊκές αλλά και δύσκολες ημέρες του Μαΐου 2024
Continue Reading

Ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

Published

on

Advertisement

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, οι εκπρόσωποι τριών ζωδίων θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν οτιδήποτε τους δυσαρεστεί στη ζωή τους.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης

  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Λέων
Advertisement

Παρθένος

Το τέλος της Άνοιξης θα είναι καθοριστικό για εσάς. Θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τη ζωή που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Έτσι, προετοιμαστείτε για αλλαγές. Όλες θα είναι ευχάριστες και θετικές.

Ο νέος δρόμος μπορεί αρχικά να σας φανεί δύσκολος ή και λάθος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Στην πραγματικότητα, απλώς πρέπει να τα δείτε όλα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Ζυγός

Τον Μάιο, σίγουρα δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά που αναβάλλετε. Και αν σημαντικές εργασίες αναβληθούν και πάλι, μην περιμένετε αλλαγές.

Μόλις τακτοποιήσεις όλα τα «χρέη» σου και αρχίσεις να αναπνέεις ελεύθερα, θα έρθουν θαύματα στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από την αρχή.

Διαβάστε ακόμα:   Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Μην ντρέπεστε για τα ταλέντα σας και συνεχίστε να εξελίσσεστε. Σύντομα, θα είστε σε θέση να αλλάξετε δραστικά τον τομέα επαγγελματικής δραστηριότητάς σας.

Το πιθανότερο είναι ότι τον Μάιο θα σας προσφερθεί κάποια νέα εργασία ή θα δείτε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Επιπλέον, οι εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σου φέρουν την ευτυχία. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Όλα θα εξελιχθούν υπέροχα.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Δυσάρεστα νέα απο τον Κώστα Λεφάκη : «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος…» – Τα προβλήματα των ζωδίων

Published

on

Advertisement

Δευτέρα 13/5 σήμερα. Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και είναι πολύ πιθανό όσα συμβούν μέσα στη μέρα να επηρεάσουν και όλες τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά σχετικά με το τι πρέπει να προσέχει .

Advertisement

Οι ημερήσιες 13/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι ευαισθησίες σας μεγάλες, οι άλλοι απρόθυμοι να σας ακολουθήσουν και κάποιες υποχρεώσεις τις ξεχάσατε στο συρτάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νοοτροπία σας ως προς το ποιος καταπιέζει ποιον αλλάζει κάτω από την επίδραση της σημερινής όψης Ήλιου Ουρανού. Σύντομα παίρνετε την απόφαση να δώσετε γρήγορες και ορθές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σας δείχνει την ανάγκη νέων ιδεών και στρατηγικών και σας αναγκάζει να μην κρύβεστε πια πίσω από πεπαλαιωμένες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην εργασία σας, εσείς θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:   «Μοιράζει» χρήμα η Λίτσα Πατέρα: «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ

Είστε άνθρωποι κοινωνικοί και η απομόνωση δεν σας ταιριάζει. Η σημερινή όψη Ήλιου – Ουρανού απαιτεί να εκτιμήσετε σωστά τις υποθέσεις σας, κάνοντας ένα καλό συνδυασμό συναισθήματος και λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα στην εργασία, μην έλθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και γενικά να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η επίδραση της συνόδου Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται και σίγουρα δεν θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Γεγονότα και καταστάσεις σας αναγκάζουν να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της επίδρασης των άλλων που σας περιβάλλουν. Δείτε με αισιοδοξία θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας καλεί να κάνετε επιτυχείς μεταρρυθμίσεις, έστω και αν χρειαστεί να κουραστείτε για αυτό. Προωθήστε ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός που επικρατούν λόγω των σημερινών όψεων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους δικούς σας ανθρώπους. Ψυχραιμία.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Βήματα προς την «εκτόξευση» για Λέοντες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αντί να καθηλωθείτε κάτω από την επίδραση της σημερινής συνόδου Ήλιου – Ουρανού, τη δύναμη την έχετε και το γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονη και σημαντική για την πορεία τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων είναι η μέρα. Επωφεληθείτε από μικρές, αλλά σημαντικές συμπτώσεις!

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.