Connect with us

Ζώδια

Τα 5 ζώδια που αντέχουν στον συναισθηματικό πόνο

Published

on

Advertisement

Όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα και όλοι, εκτός από χαρά και ευχαρίστηση, μπορούν να νιώσουν και θυμό, οργή ή πόνο. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν εκφράζουν προς τα έξω τα αρνητικά τους συναισθήματα ούτε θα δείξουν ποτέ αν και πόσο πονάνε, ειδικά μετά από έναν χωρισμό.

Advertisement

Θα διαπιστώσεις μάλιστα ότι με έναν θαυμαστό τρόπο καταφέρνουν όχι μόνο να συνεχίζουν τη ζωή τους απτόητοι μετά από ένα μεγάλο συναισθηματικό… στραπάτσο, αλλά θα έβαζες και στοίχημα ότι καθόλου δεν τους ένοιαξε.

Με λίγα λόγια, έχουν αναπτυγμένους τους δικούς τους μηχανισμούς άμυνας, που τους εφαρμόζουν απαρέγκλιτα, κόντρα στην όποια αναποδιά, απόρριψη ή απογοήτευση!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που, ακόμα κι αν τα πληγώσεις, θα εκπλαγείς από το πόσο… αναίσθητα δείχνουν:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πληγώνεται εύκολα. Και αν αυτό συμβεί, τότε ο «πόνος» θα διαρκέσει για λίγο μόνο. Το ξεχνάει και πάει παρακάτω. Όπως έλεγε και η Καίτη Γαρμπή: «Όλη κι όλη μου η στεναχώρια, κράτησε να ξέρεις 2-3 ώρες το πολύ. Κι αν στο εξής εμείς θα ζούμε χώρια, τώρα πια αυτό καθόλου δεν μ’ ανησυχεί». Και να τα λέμε και όλα κι η Καίτη Γαρμπή Δίδυμος είναι!

Διαβάστε ακόμα:   Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μιλάμε για τον άνθρωπο-«συναισθηματικό παγόβουνο». Μην το παλεύεις. Δεν πονάει. Είναι ένα από τα μεγάλα του ατού. Για κάποιους αυτή του η ικανότητα θεωρείται μειονέκτημα, ωστόσο για εκείνον δεν είναι. Αντιθέτως, το να μπορεί να «κατεβάσει ρολά» και να είναι στον κόσμο του είναι το καλύτερο προσόν που μπορούσε να του δώσει η φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ο άνθρωπος που έτσι και σε «σκοτώσει» μέσα του, είσαι για πάντα «νεκρός». Δεν αλλάζει γνώμη, δεν μπορείς να τον μεταπείσεις και το καλύτερο για εκείνον; Δεν νιώθει πόνο. Δεν πληγώνεται εύκολα και αν αυτό συμβεί, τότε «τελειώνει» τις καταστάσεις, «νεκρώνει» συναισθηματικά και συνεχίζει την ζωή του σαν να μην συνέβη ποτέ το παραμικρό…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisement

Είναι εύκολο για την Παρθένο να «κατεβάσει ρολά». Έτσι και πληγωθεί, μπορεί να «αδειάσει» γρήγορα συναισθηματικά και έχει τον τρόπο της για να το καταφέρει. Αρχίζει να σκέφτεται όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου, όλα τα λάθη που έκανες, ό,τι «στραβό» είχες πάνω σου και ξενερώνει με ευκολία. Διότι βλέπει ότι δεν ήσουν άψογος/η και δεν μπορούσες να αγγίξεις την τελειότητα, οπότε… γλίτωσε από σένα και πάει γι’ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορούσες να τον πεις και «κρύο αίμα». Έτσι και πει τέλος, είναι… τέλος. Και δεν πονάει κιόλας που σε χάνει. Γιατί πάνω από όλα βάζει την λογική και ξέρει ότι έχει πάρει την σωστή απόφαση. Δεν διστάζει να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι και να κάνει τις αλλαγές που πρέπει. Και φυσικά δεν θα ρίξει ούτε δάκρυ. Ούτε και θα κάθεται να μυξοκλαίει και να πονάει. Ο πόνος είναι για τους αδύναμους κι εκείνος ανήκει στους δυνατούς.

astrology.gr

Advertisement

Ζώδια

Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 13 Μαΐου.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Advertisement

Κριός: Δυο ιδιαίτερα παραγωγικές μέρες. Συνδυασμοί

Ταύρος: Μια και άλλη μια που ευθύνες και υποχρεώσεις πιέζουν

Δίδυμος: Βάλτε στόχους και χτυπήστε. Υπάρχει εύνοια

Καρκίνος: Λίγη υπομονή ακόμα. Ένα μέρος της πίεσης θα μειωθεί

Λέων: Η προσπάθεια αποδίδει και σήμερα, υπάρχει «κέρδος»

Παρθένος: Ασφαλώς συμφέρει να κυνηγήσετε σήμερα τα σημαντικά

Ζυγός: Φίλοι και άτομα που σας πιστεύουν στο πλευρό σας

Σκορπιός: Έστω και υπό πίεση σήμερα και αύριο συμφέρει να ασχοληθείτε με…

Τοξότης: Μη χάσετε με τίποτα αυτές τις δύο ημέρες

Αιγόκερως: Οι «πονοκέφαλοι» έχουν όνομα και σήμερα

Υδροχόος: Κάνετε τώρα τις απαραίτητες υποχωρήσεις όπου χρειάζεται

Ιχθύς: Οι συνδυασμοί τώρα αποδίδουν περισσότερο παντού

Advertisement

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   Δυσάρεστα νέα απο τον Κώστα Λεφάκη : «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος...» - Τα προβλήματα των ζωδίων
Continue Reading

Ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

Published

on

Advertisement

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, οι εκπρόσωποι τριών ζωδίων θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν οτιδήποτε τους δυσαρεστεί στη ζωή τους.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης

  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Λέων
Advertisement

Παρθένος

Το τέλος της Άνοιξης θα είναι καθοριστικό για εσάς. Θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τη ζωή που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Έτσι, προετοιμαστείτε για αλλαγές. Όλες θα είναι ευχάριστες και θετικές.

Ο νέος δρόμος μπορεί αρχικά να σας φανεί δύσκολος ή και λάθος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Στην πραγματικότητα, απλώς πρέπει να τα δείτε όλα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Ζυγός

Τον Μάιο, σίγουρα δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά που αναβάλλετε. Και αν σημαντικές εργασίες αναβληθούν και πάλι, μην περιμένετε αλλαγές.

Μόλις τακτοποιήσεις όλα τα «χρέη» σου και αρχίσεις να αναπνέεις ελεύθερα, θα έρθουν θαύματα στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από την αρχή.

Διαβάστε ακόμα:   Δυσάρεστα νέα απο τον Κώστα Λεφάκη : «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος...» - Τα προβλήματα των ζωδίων

Λέων

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Μην ντρέπεστε για τα ταλέντα σας και συνεχίστε να εξελίσσεστε. Σύντομα, θα είστε σε θέση να αλλάξετε δραστικά τον τομέα επαγγελματικής δραστηριότητάς σας.

Το πιθανότερο είναι ότι τον Μάιο θα σας προσφερθεί κάποια νέα εργασία ή θα δείτε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Επιπλέον, οι εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σου φέρουν την ευτυχία. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Όλα θα εξελιχθούν υπέροχα.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Δυσάρεστα νέα απο τον Κώστα Λεφάκη : «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος…» – Τα προβλήματα των ζωδίων

Published

on

Advertisement

Δευτέρα 13/5 σήμερα. Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και είναι πολύ πιθανό όσα συμβούν μέσα στη μέρα να επηρεάσουν και όλες τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά σχετικά με το τι πρέπει να προσέχει .

Advertisement

Οι ημερήσιες 13/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι ευαισθησίες σας μεγάλες, οι άλλοι απρόθυμοι να σας ακολουθήσουν και κάποιες υποχρεώσεις τις ξεχάσατε στο συρτάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νοοτροπία σας ως προς το ποιος καταπιέζει ποιον αλλάζει κάτω από την επίδραση της σημερινής όψης Ήλιου Ουρανού. Σύντομα παίρνετε την απόφαση να δώσετε γρήγορες και ορθές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σας δείχνει την ανάγκη νέων ιδεών και στρατηγικών και σας αναγκάζει να μην κρύβεστε πια πίσω από πεπαλαιωμένες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην εργασία σας, εσείς θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:   Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ

Είστε άνθρωποι κοινωνικοί και η απομόνωση δεν σας ταιριάζει. Η σημερινή όψη Ήλιου – Ουρανού απαιτεί να εκτιμήσετε σωστά τις υποθέσεις σας, κάνοντας ένα καλό συνδυασμό συναισθήματος και λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα στην εργασία, μην έλθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και γενικά να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η επίδραση της συνόδου Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται και σίγουρα δεν θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Γεγονότα και καταστάσεις σας αναγκάζουν να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της επίδρασης των άλλων που σας περιβάλλουν. Δείτε με αισιοδοξία θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας καλεί να κάνετε επιτυχείς μεταρρυθμίσεις, έστω και αν χρειαστεί να κουραστείτε για αυτό. Προωθήστε ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός που επικρατούν λόγω των σημερινών όψεων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους δικούς σας ανθρώπους. Ψυχραιμία.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αντί να καθηλωθείτε κάτω από την επίδραση της σημερινής συνόδου Ήλιου – Ουρανού, τη δύναμη την έχετε και το γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονη και σημαντική για την πορεία τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων είναι η μέρα. Επωφεληθείτε από μικρές, αλλά σημαντικές συμπτώσεις!

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.