Connect with us

Ζώδια

Τι Δείχνει Ο Μήνας Που Γεννήθηκες, Για Τον Χαρακτήρα Και Την Προσωπικότητά Σου! Θα Μείνετε Άφωνοι

Published

on

Advertisement

Ακόμη και για αυτούς που δεν πιστεύουν στα ζώδια, η ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητάς τους βάσει ζωδίου είναι αρκετά ευχάριστη ασχολία. Γνωρίζατε όμως ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο του καθενός πολλά από τα χαρακτηριστικά μας έχουν σχέση και με τον μήνα της γέννησής μας;

Advertisement

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ο κάθε μήνας σημαίνει & κάτι διαφορετικό!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Φιλόδοξοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διδάσκετε αλλά και να μαθαίνετε. Πάντα ψάχνετε να βρείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να κριτικάρετε. Είστε εργατικοί και παραγωγικοί. Έξυπνοι, τακτικοί και οργανωτικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Ανθεκτικοί στις αρρώστιες όμως επιρρεπείς στα κρυολογήματα. Ρομαντικοί αλλά με δυσκολία εκφράζετε την αγάπη σας. Αγαπάτε τα παιδιά. Είστε πιστοί. Έχετε κοινωνικές δεξιότητες όμως ζηλεύετε εύκολα. Πολύ πεισματάρηδες (και πάλι) και φειδωλοί με τα χρήματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αφηρημένες σκέψεις. Σας αρέσει και ο ρεαλισμός και η φαντασία. Ευφυείς και έξυπνοι.

Έχετε εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Ελκυστικοί, σ3ξι, με ταμπεραμέντο. Ήσυχοι, ντροπαλοί και ταπεινοί. Ειλικρινείς και πιστοί. Αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Αγαπάτε την ελευθερία. Επαναστατείτε όταν νιώθετε καταπίεση. Σας αρέσει η επιθετικότητα όμως είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Θυμώνετε εύκολα αλλά δεν το δείχνετε αμέσως. Αντιπαθείτε τα περιττά και άχρηστα πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε φίλους αλλά το δείχνετε σπάνια. Τολμηροί και πεισματάρηδες. Φιλόδοξοι. Κατανοείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες. Αιχμηροί. Λατρεύετε την ψυχαγωγία και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ρομαντικοί από μέσα, όχι απ’ έξω. Δεισιδαίμονες. Αστείοι. Σπάταλοι. Προσπαθείτε να μάθετε πώς να δείχνετε τα συναισθήματά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ελκυστική προσωπικότητα. Seχι. Στοργικοί. Ντροπαλοί και επιφυλακτικοί. Κρυψίνοι. Ειλικρινείς από τη φύση σας, γενναιόδωροι και συμπονετικοί. Αγαπάτε την ειρήνη και την ηρεμία. Ευαίσθητοι με τους άλλους. Σας αρέσει να τους εξυπηρετείτε – και να τους υπηρετείτε. Οξύθυμοι. Αξιόπιστοι. Εκτιμάτε και ανταποδίδετε την καλοσύνη. Προσεκτικοί, περνάτε τους άλλους από αξιολόγηση. Εκδικητικοί. Αγαπάτε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις. Λατρεύετε τα ταξίδια. Επιλέγετε βιαστικά τους συντρόφους σας. Σας αρέσει η διακόσμηση χώρων. Έχετε ταλέντο στη μουσική. Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα. Ορισμένες φορές κατσούφηδες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ενεργητικοί και δυναμικοί. Αποφασιστικοί και βιαστικοί, αλλά συνήθως το μετανιώνετε.

Ελκυστικοί και στοργικοί. Ισχυρές προσωπικότητες. Σας αρέσει η προσοχή. Διπλωματικοί. Παρηγορητικοί, φιλικοί, λύνετε τα προβλήματα των άλλων. Γενναίοι και ατρόμητοι. Περιπετειώδεις. Αγαπάτε και φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Συναισθηματικοί και γενναιόδωροι. Επιθετικοί. Έχετε καλή μνήμη. Παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Έχετε ευαισθησία στο κεφάλι και στο στήθος. Σ3ξι με έναν τρόπο που μόνο ο εραστής σας μπορεί να τον καταλάβει.

ΜΑÏΟΣ

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι κι εσείς. Ισχυρογνώμονες με ισχυρό κίνητρο, δεν χρειάζεστε παρακίνηση για κάτι. Αιχμηρές σκέψεις. Οξύθυμοι. Προσελκύετε τους άλλους και αγαπάτε την προσοχή. Έχετε βαθιά συναισθήματα. Όμορφοι φυσικά και συναισθηματικά. Σταθερές απόψεις. Παρηγορείστε εύκολα. Συστηματικοί (χρησιμοποιείτε το αριστερό μέρος του εγκεφάλου περισσότερο). Σας αρέσει να ονειρεύεστε. Προνοητικοί. Καλή φυσική κατάσταση αλλά ασθενής αναπνοή. Αγαπάτε τη λογοτεχνία και τις τέχνες. Αγαπάτε τα ταξίδια. Δεν σας αρέσει να κλείνεστε στο σπίτι. Ακούραστοι. Δεν κάνετε πολλά παιδιά. Εργατικοί. Ορισμένες φορές κακεντρεχείς. Σπάταλοι.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Σκέφτεστε μακριά με διορατικότητα. Σας κερδίζει εύκολα η ευγένεια. Ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Έχετε πολλές νέες ιδέες. Ευαίσθητοι. Ενεργό μυαλό. Διστακτικοί με αποτέλεσμα να καθυστερείτε να κάνετε κάτι. Επιλεκτικοί, θέλετε πάντα το καλύτερο. Με ταμπεραμέντο. Αστείοι με χιούμορ. Σας αρέσει να κάνετε πλάκες. Είστε καλοί στη συζήτηση. Ομιλητικοί, ονειροπόλοι. Φιλικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε φίλους. Αμετάβλητοι και αμετακίνητοι. Δείχνετε χαρακτήρα. Πληγώνεστε εύκολα. Επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Σας αρέσει να ντύνεστε ωραία. Βαριέστε εύκολα. Είστε γκρινιάρηδες. Σπάνια δείχνετε τα συναισθήματά σας. Όταν πληγώνεστε χρειάζεστε χρόνο για να ανακάμψετε. Πεισματάρηδες.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Είστε ευχάριστη παρέα. Εχέμυθοι. Δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουν τις σκέψεις σας και να σας κατανοήσουν. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Έχετε φήμη. Παρηγορείστε εύκολα. Ειλικρινείς. Νοιάζεστε για τα συναισθήματα των ανθρώπων. Έχετε τακτική. Φιλικοί και προσιτοί. Συναισθηματικά ευέξαπτοι και απρόβλεπτοι. Κυκλοθυμικοί. Πνευματώδεις και ευφυείς. Δεν είστε εκδικητικοί (όχι πάντα τουλάχιστον). Συγχωρείτε αλλά δεν ξεχνάτε. Σας ενοχλεί ό,τι δεν βγάζει νόημα και είναι άχρηστο. Δίνετε καλές συμβουλές. Πολύ ευαίσθητοι. Εντυπωσιάζεστε δύσκολα. Αγαπάτε έντονα και φροντίζετε τους δικούς σας. Αντιμετωπίζετε τους άλλους με ισότητα. Συμπονετικοί. Επιφυλακτικοί και απότομοι στις εκφράσεις σας. Κρίνετε τους άλλους μέσα από παρατηρήσεις. Εργατικοί. Έχετε ευκολία στη μελέτη. Σας αρέσει να κάθεστε μόνοι σας αλλά έχετε ανάγκη και την παρουσία των άλλων. Πάντα μελαγχολικοί και νοσταλγικοί με το παρελθόν. Σπιτόγατοι. Δεν ψάχνετε για φίλους, περιμένετε να έρθουν από μόνοι τους. Καθόλου επιθετικοί, μέχρι να σας προκαλέσουν. Επιρρεπείς στα προβλήματα με το στομάχι και στις εμμονές με τη δίαιτα. Αγαπάτε να σας αγαπούν. Πληγώνεστε εύκολα και σας παίρνει καιρό για να ανακάμψετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Σας αρέσει να κάνετε αστεία. Ελκυστικοί. Συμπαθείς, σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Γενναίοι και ατρόμητοι. Σταθεροί με ηγετικές ικανότητες. Ξέρετε πώς να παρηγορείτε. Πολλοί γενναιόδωροι αλλά και πολύ εγωιστές. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Διψάτε για επαίνους. Έχετε ασυνήθιστο πνεύμα. Εξοργίζεστε εύκολα. Θυμώνετε όταν σας προκαλούν. Ζηλεύετε εύκολα. Παρατηρητικοί. Προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Γρήγορη και ανεξάρτητη σκέψη. Σας αρέσει να καθοδηγείτε και να σας καθοδηγούν. Κάνετε πολλά όνειρα. Έχετε ταλέντο στην τέχνη, τη μουσική και την άμυνα. Ευαίσθητοι χωρίς να ζητάτε την προσοχή. Κακή αντίσταση στις ασθένειες. Ξέρετε πώς να χαλαρώνετε. Έμπιστοι και βιαστικοί. Ρομαντικοί. Σας αρέσει να κάνετε φίλους.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Συμβιβάζεστε εύκολα. Προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και οργανωτικοί. Σας αρέσει να επισημαίνετε τα λάθη των άλλων. Σας αρέσει να κριτικάρετε και να σχολιάζετε. Πεισματάρηδες. Ήσυχοι αλλά καλοί στη συζήτηση. Ήρεμοι και χαλαροί. Ευγενικοί και συμπονετικοί. Με ανησυχίες. Πιστοί αλλά όχι πάντα ειλικρινείς. Αποδίδετε στη δουλειά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση. Είστε ευαίσθητοι. Σκέφτεστε γενναιόδωρα. Έχετε καλή μνήμη. Είστε έξυπνοι και έχετε γνώσεις. Αγαπάτε να ψάχνετε και να μαθαίνετε πληροφορίες. Πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ασκείτε κριτική. Βρίσκετε εύκολα κίνητρα. Έχετε κατανόηση. Σας θέλουν για παρέα. Δεν μοιράζεστε εύκολα σκέψεις και πράγματα που σας συμβαίνουν. Αγαπάτε τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια. Δύσκολα δείχνετε τα συναισθήματά σας και συνήθως τα κρατάτε όλα μέσα σας. Πολύ επιλεκτικοί, κυρίως στις σχέσεις. Συστηματικοί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Σας αρέσει να συζητάτε. Αγαπάτε αυτούς που σας αγαπούν. Είστε όμορφοι μέσα και έξω. Λέτε ψέματα αλλά δεν υποκρίνεστε. Θυμώνετε συχνά. Συμπεριφέρεστε τρομερά στους φίλους σας. Κάνετε πάντα φίλους. Πληγώνεστε εύκολα αλλά το ξεπερνάτε ακόμη πιο εύκολα. Ονειροπόλοι. Δογματικοί. Δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Συναισθηματικοί. Αποφασιστικοί. Έχετε ισχυρή διορατικότητα. Αγαπάτε τα ταξίδια, τις τέχνες και τη λογοτεχνία. Είστε ευαίσθητοι και ζηλεύετε εύκολα. Προβληματίζεστε εύκολα. Σας αρέσει να βρίσκεστε έξω. Δίκαιοι. Σπάταλοι. Επηρεάζεστε εύκολα. Η αυτοπεποίθησή σας πέφτει εύκολα. Αγαπάτε τα παιδιά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Έχετε πολλές ιδέες και πολλές πρωτότυπες ιδέες. Είναι πολύ δύσκολο να σας κατανοήσουν. Σκέφτεστε πάντα μπροστά. Μοναδικοί και ευφυείς. Έχετε έγκυρη και ισχυρή διορατικότητα. Μπορείτε να γίνετε καλοί γιατροί. Δυναμικές προσωπικότητες. Κλειστοί. Περίεργοι. Ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Σκέφτεστε συνεχώς. Μιλάτε λίγο αλλά είστε συμπαθείς. Γενναίοι και γενναιόδωροι. Υπομονετικοί. Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Όταν θέλετε κάτι, βρίσκετε αμέσως τρόπο να το αποκτήσετε. Αποφασιστικοί. Δεν τα παρατάτε ποτέ. Δύσκολα θυμώνετε, αρκεί να μην σας προκαλέσουν. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους. Έχετε αιχμηρή σκέψη. Βρίσκετε πάντα κίνητρο. Δεν εκτιμάτε τους επαίνους. Υψηλό πνεύμα. Σκληροί και ανθεκτικοί. Έχετε βαθιά αγάπη και συναισθήματα για τους άλλους. Ρομαντικοί. Ανασφαλείς στις σχέσεις. Σπιτόγατοι. Εργατικοί. Πολλές ικανότητες. Αξιόπιστοι. Ειλικρινείς. Δεν ελέγχετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Απρόβλεπτοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Πιστοί και γενναιόδωροι. Seχι. Σας αρέσουν τα παιχνίδια και η αλληλεπίδραση. Ανυπόμονοι και βιαστικοί. Φιλόδοξοι. Σας αρέσουν οι οργανώσεις και οι ομάδες. Είστε ευχάριστη παρέα. Σας αρέσει η κοινωνικοποίηση και να γνωρίζετε νέο κόσμο. Λατρεύετε τους επαίνους και την προσοχή. Σας αρέσει να σας αγαπούν. Ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Δεν προσποιείστε. Έχετε πολλές εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Δεν είστε εγωιστές. Είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Μισείτε τους περιορισμούς. Λατρεύετε να κάνετε πλάκα και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Είστε λογικοί…

Πηγή:  bovary.gr

Advertisement

Ζώδια

Ζώδια: Οι 3 άτυχοι του ζωδιακού για το καλοκαίρι 2024

Published

on

Advertisement

Το καλοκαίρι έφτασε και τα άστρα δεν θα είναι τόσο ευνοϊκά για τρία ζώδια όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα αλλά και κακές επικοινωνίες.

Σύμφωνα με το awarenessact.com, τρία ζώδια θα έχουν δύσκολο καλοκαίρι με τα προβλήματα στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά τους να είναι έντονα.

Ενώ το καλοκαίρι φέρνει συχνά συναισθήματα χαλάρωσης και χαράς, η αστρολογική πρόβλεψη δείχνει ότι τρία ζώδια μπορεί να χρειαστεί να προετοιμαστούν για κάποιες προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Advertisement

Ζώδια: Ποιοι θα περάσουν δύσκολα το καλοκαίρι

Ο Δίδυμος, σαν ζώδιο «χαμαιλέοντας» θα δυσκολευτεί αυτό το καλοκαίρι ωστόσο θα βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί και να ελιχθεί στις δύσκολες καταστάσεις. Από την άλλη για τον Παρθένο το καλοκαίρι θα είναι έντονο με άγχος και στρες, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει ενώ ο Σκορπιός θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα τις επιλογές του και να ψύχραιμα να αποφασίσει αν πώς θα κινηθεί στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί...»

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την προσαρμοστικότητα και την επικοινωνιακή τους ικανότητα ωστόσο το φετινό καλοκαίρι για αυτούς μάλλον θα μοιάζει με τρενάκι του λούνα παρκ. Με τον Ερμή, τον κυβερνήτη πλανήτη τους, να περνάει από αρκετές μεταβάσεις, οι κακές επικοινωνίες και τα προβλήματα στη σχέση του θα μπορούσαν να γίνουν συνηθισμένα. Τα σχέδια τους μπορεί να αποτύχουν και θα μπορούσαν να βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις, προσπαθώντας να διαχειριστούν πάρα πολλές δεσμεύσεις. Το κλειδί για να περάσει αυτή η περίοδος όσο πιο εύκολα γίνεται, θα είναι η ευελιξία και η διπλωματικότητα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έχουν επίσης ένα δύσκολο καλοκαίρι, κυρίως λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη τους, του Ερμή, που επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας τους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στα επαγγελματικά, τις σχέσεις και απροσδόκητες ανησυχίες για την υγεία τους. Όπως αναφέρεται στο awarenessact αυτή την περίοδο θα πρέπει οι Παρθένοι να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην ευημερία τους. Επιπλέον, οι Παρθένοι μπορεί να βιώσουν αυξημένα επίπεδα στρες, καθιστώντας απαραίτητο για αυτούς να βρουν αποτελεσματικές τεχνικές διαχείριση. Η υιοθέτηση μιας στάσης go-with-the-flow και η προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα θα είναι ζωτικής σημασίας.

Διαβάστε ακόμα:   «Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

Ζώδια: Και ο Σκορπιός ανάμεσα στους άτυχους

Advertisement

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα αντιμετωπίσει προκλήσεις καθώς ο Άρης, ο συν-κυβερνών πλανήτης του, κινείται σε μια θέση που θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις και τα επαγγελματικά. Οι αγώνες εξουσίας και η ζήλια θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια, δοκιμάζοντας την ανθεκτικότητα και την υπομονή του Σκορπιού. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί επίσης να φέρει στο φως υποκείμενα ζητήματα που ο Σκορπιός αποφεύγει, αναγκάζοντάς τον να τα αντιμετωπίσει. Ο Σκορπιός θα πρέπει να επικεντρωθεί στη διοχέτευση της ενέργειάς του σε εποικοδομητικές δραστηριότητες και στην εξάσκηση της συγχώρεσης, τόσο προς τον εαυτό του όσο και προς τους άλλους.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Published

on

Advertisement

Μην κλείνετε την πόρτα στον έρωτα! Ο enikos.gr με τις προβλέψεις των ζωδίων θα σας σώσει!

Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν δεν το περιμένετε. Για κάποια ζώδια, οι επόμενοι 12 μήνες ίσως φέρουν στη ζωή τους μία σχέση που μπορεί και να οδηγήσει σε αιώνια δέσμευση και αγάπη.

Advertisement

Ας δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που περιμένουμε να ερωτευτούν, να αρραβωνιαστούν ή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες.

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν

Ιχθύες

Οι Ιχθύες δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα ότι ο έρωτας πρόκειται να τους χτυπήσει την πόρτα ξαφνικά, αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμοι όταν αυτό συμβεί. Παρόλο που νιώθουν άνετα και μόνοι τους, προσαρμόζονται εκπληκτικά γρήγορα στην καθημερινότητα μέσα σε μια σχέση. Δεν σαμποτάρουν, ούτε αμφιταλαντεύονται και ξεκαθαρίζουν τα δύσκολα θέματα από την αρχή, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα. Αυτό επιτρέπει στις σχέσεις τους να προχωρούν με αρκετά γρήγορο ρυθμό, γιατί ξέρουν τι ψάχνουν και πραγματικά εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Αν είναι σωστό, τότε είναι σωστό, και δεν υπάρχει λόγος να επιβραδύνουν τα πράγματα. Αν βρήκαν τον σύντροφο της ζωής τους, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτή τη ζωή μαζί του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Παρθένος

Οι Παρθένοι πρόκειται να γνωρίσουν τον άνθρωπο που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι… δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα, έχουν σχεδόν παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρουν τον έρωτα γιατί δεν θέλουν να συμβιβαστούν και κανείς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα πρότυπά τους. Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν βαρεθεί να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες ή να διαλύονται οι ελπίδες τους και να απογοητεύονται από κάποιον που αποδείχτηκε ανάξιος της εμπιστοσύνης και της στοργής τους. Σε κάθε χωρισμό, εκείνοι είναι που στενοχωριούνται περισσότερο, επειδή νιώθουν ότι χαλάρωσαν την άμυνά τους εξ αρχής και έπεσαν στην παγίδα. Κι όμως, το ακατόρθωτο θα συμβεί. Ένα άτομο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή τους, θα ξεκλειδώσει την πόρτα της καρδιά τους και θα προσφέρει στους Παρθένους τη σταθερότητα και τη δέσμευση που ονειρεύονταν πάντα. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα εμπιστοσύνης που έχουν, αυτό το άτομο αναμφίβολα θα μπορέσει να τους κατακτήσει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Αιγόκερως

Advertisement

Ο Αιγόκερως έχει μία αποστολή. Θα πληρώσει τους φόρους του και θα ορκιστεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα δηλώσει ως «άγαμος». Όταν εφαρμόσουν την περίφημη εργατικότητά τους στην ερωτική τους ζωή και χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές γνωριμιών σαν ένα ρομαντικό βιογραφικό, θα αρχίσουν επιτέλους να βλέπουν το ίδιο επίπεδο αποτελεσμάτων που βλέπουν και στην επαγγελματική τους ζωή. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επιλέγουν να διαθέτουν τον χρόνο και την ενέργειά τους. Αν ανεβάσουν τις σχέσεις τους στο επίπεδο των υπόλοιπων προσπαθειών τους, θα αρχίσουν να διαπιστώνουν ότι θα έρθουν αλλαγές που πριν πίστευαν ότι ήταν αδύνατες. Η ζωή που θέλουν είναι μέσα στην «εμβέλεια» τους. Απλά πρέπει να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν μια στοργική σχέση να αξίζει τόσο σοβαρό κυνηγητό όσο ένας αποταμιευτικός λογαριασμός υψηλής απόδοσης ή μία προαγωγή.

Διαβάστε ακόμα:   Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει χρήμα με τη σέσουλα - Ευτυχία για 3 ζώδια

Καρκίνος

Ο Καρκίνος πρόκειται να παρασυρθεί από κάποιον που τον εμπνέει σε ένα νέο συναισθηματικό επίπεδο. Θα εμφανιστεί στη ζωή του κάποιος που είναι σε θέση να προκαλέσει ενθουσιασμό και πεταλούδες στο στομάχι στον ισοπεδωμένο Καρκίνο. Οι Καρκίνοι ίσως ανησυχούν ότι αυτά είναι απλώς τα συνηθισμένα αποτελέσματα ενός παροδικού ενθουσιασμού, αλλά η σύνδεση σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο βαθιά. Θα είναι μία σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της καθημερινότητας, κάτι που τους εμπνέει να κάνουν μια δραστική αλλαγή στη ζωή τους και ένα άλμα πίστης. Αντί να ρωτάει “γιατί τέτοια βιασύνη;”, ο Καρκίνος θα ρωτάει τον εαυτό του, “τι περιμένω; πάμε”.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί…»

Published

on

Advertisement

Παρασκευή 17/5 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του αποκαλύπτει εάν η ημέρα θα είναι τόσο μουντή όσο ο καιρός για τα δώδεκα ζώδια. Για κάποιους είναι ιδανική ημέρα για να λύσουν κάποια προβλήματα, ενώ για άλλους αυτά τώρα ξεκινούν.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Παρόλη την παρουσία του απαιτητικού και περιοριστικού Κρόνου στον τομέα των οικονομικών, η συμβολή του Άρη σας δίνει τις δυνατότητες για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει χαρά μέσα από μια ευχάριστη συγκέντρωση, μια έξυπνη φιλική κουβέντα και φυσικά μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση μπορεί να είναι το στοιχείο της καθημερινότητας, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να είστε όμως σίγουροι ότι η μετριοπάθεια και η ευελιξία σας θα επιβραβευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερότητα, η ζωντάνια και η ανανέωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αναδομήσετε τις σχέσεις σας πάνω σε σταθερές ρεαλιστικές βάσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

ΛΕΩΝ

Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, φροντίστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, γιατί δεν αρκεί η εξυπνάδα και το χιούμορ σας για να αρέσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε με πρακτικό μάτι τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς δεσμούς σας, μιας και δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί αναμφισβήτητα αλλά τελικά θα σας βοηθήσει να πάρετε έξυπνες και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χαθεί μέσα σ’ ένα λαβύρινθο, μην ξεχνάτε όμως ότι όσο δύσκολη και αν παρουσιάζεται είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Την περίοδο αυτή παρουσιάζονται νέοι τρόποι επικοινωνίας και απίστευτες δυνατότητες γνώσης, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος πριν σιγουρευτείτε για τη δική σας διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο φως και ο ο Ερμής από τον Ταύρο σας βοηθά την εβδομάδα αυτή να βρείτε τρόπους να τις καλύψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι πλανητικές όψεις σας θυμίζουν ότι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική και την πρόνοια μαζί σε κάθε τομέα.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.