Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια μπορούν να «δουν» τι σκέφτεσαι και νιώθεις!

Published

on

Advertisement

Το να είναι κάποιος διορατικός με τον εαυτό του και με τους άλλους, σημαίνει ότι μπορεί να «βλέπει» πράγματα που πολύς κόσμος δεν μπορεί να τα δει.

Οι διορατικοί άνθρωποι συνήθως δεν δίνουν τόση σημασία στη φαινομενική αξία των πραγμάτων, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις εύκολα και θα τους έλεγες μάλλον σοφούς, αφού μπορούν να πιάσουν την άκρη του νήματος και να ξετυλίξουν το κουβάρι σε κάθε θέμα, όσο πολύπλοκο κι αν δείχνει.

Advertisement

Όλοι χρειαζόμαστε ένα τέτοιο άτομο για να μας καθοδηγεί στη ζωή σε περιόδους σύγχυσης, όταν «είμαστε στα χαμένα» και χρειαζόμαστε απελπισμένα μια προοπτική. Η οπτική του για τα πράγματα μπορεί να αποδειχτεί ανεκτίμητη και να μας βοηθήσει να βρούμε λύση σε προβλήματα, τα οποία θεωρούσαμε ανεπίλυτα.

Πάντως, η διορατικότητα μπορεί να αποδειχτεί ένα βάρος ή και βάσανο για εκείνους που την έχουν. Αν συνηθίζετε να βλέπετε πράγματα που οι άλλοι αρνούνται να δουν, μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή συγκρούσεις. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις σκέψεις τους, όσο σωστές κι αν είναι. Επειδή φοβούνται τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω τους, που δεν είναι έτοιμοι ν’ ακούσουν την αλήθεια.

Παρακάτω μπορείς να δεις ποια είναι τα 5 πιο χαρισματικά ζώδια, των οποίων η αντίληψη και η διαίσθηση είναι πέραν του συνηθισμένου:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες δεν γνωρίζουν πόσο διορατικοί είναι και όταν πουν κάτι που έχει βάθος και προοπτική, εκπλήσσονται τόσο όσο και οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως η διορατικότητά τους να οφείλεται στο ότι είναι απίστευτα διαισθητικά άτομα και έχουν μια βαθιά κατανόηση τόσο για το πως λειτουργούν οι άνθρωποι όσο και τα άλλα πλάσματα του πλανήτη. Επίσης είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, κάτι που τους βοηθάει να μη βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως είναι, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι βρίσκεται βαθύτερα, πέρα από την επιφάνεια.

Διαβάστε ακόμα:   Ξαφνικός πλούτος από τη Λίτσα Πατέρα: Πάρτε λαχείο τώρα αν είστε Ζυγοί, Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ

Ίσως να είναι η καλοσύνη, η δοτικότητα ή η σωφροσύνη τους που κάνει τους Λέοντες τόσο διορατικούς. Οι ίδιοι δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο ή μοναδικό, απλά φαίνεται να γνωρίζουν με την καρδιά τους τι ρόλο παίζουν οι άνθρωποι γύρω τους.

Έχουν την ικανότητα να βλέπουν ξεκάθαρα και όχι πίσω από θολά παραπετάσματα που συνηθίζουμε να τοποθετούμε. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά βαθυστόχαστοι και λεπτομερείς, ιδιαίτερα με όσα ακούνε. Αυτό που κάποιος άλλος θα απέρριπτε ως άχρηστο, μπορεί για τον Λέοντα να είναι μια ευκαιρία ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν έναν τρόπο να διεισδύουν μέσα από την επιφάνεια και να φτάνουν εκεί που είναι η αλήθεια κάποιου. Είναι σα να έχουν μια χαρισματική αντίληψη. Πολλοί είναι αυτοί που εμπιστεύονται τους Διδύμους και απευθύνονται σ’ αυτούς αν «πέσουν σε τοίχο» και δεν βγάζουν άκρη.

Το σημαντικό με αυτό το αέρινο ζώδιο δεν είναι μόνο η ενσυναίσθησή τους, αλλά και η ικανότητά τους να μεταφέρουν τα νοήματα στους άλλους με τρόπο που να μπορούν να τα κατανοήσουν. Είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί είναι τόσο «καλοί αγωγοί» της γνώσης.

Διαβάστε ακόμα:   Μην πείτε ότι δεν το είπε η Βίκυ Παγιατάκη: Παίξτε ΤΖΟΚΕΡ και δε θα χάσετε Αιγόκεροι και 2 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι καλοί στο να βλέπουν όλα τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχουν μια πολύ σαφή αίσθηση περί ορθού και δικαίου. Γενικότερα, δεν εκλαμβάνουν κάτι ως σωστό, επειδή οι άλλοι λένε ότι είναι σωστό. Προτιμούν να ανακαλύψουν μόνοι τους την εγκυρότητα μιας ιδέας και στη συνέχεια ν’ αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να μεταφερθεί και στους άλλους.

Γενικά, η διορατικότητα των Ζυγών δεν είναι κάτι που το δουλεύουν. Απλώς αποτελεί κομμάτι του εαυτού τους.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για χαρισματικά άτομα, που δεν αφήνουν τις προκαταλήψεις να τους επηρεάσουν, γεγονός που τους προικίζει με μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων. Συχνά χρησιμοποιούν τόσο κοφτερά λόγια, που μπορεί να τρομάξουν ή να απωθήσουν κάποιους. Όμως, αν μπορέσετε να ξεπεράσετε τον τρόπο που ο Υδροχόος παρουσιάζει μια ιδέα ή μια γνώμη, θα εκτιμήσετε πολύ το μυαλό και τον λόγο του.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι αρνούνται αυτά που λέει ο Υδροχόος ως εξωπραγματικά ή ανέφικτα. Τελικά, όμως, τα γεγονότα έρχονται και «κουμπώνουν» με τα λόγια του και τότε καταλαβαίνουμε ότι τα είχε πει σωστά από την αρχή. Πριν καν γίνουν. Γιατί ο Υδροχόος βλέπει πάντα πολύ μπροστά!

πηγη

Advertisement

Ζώδια

«Παχιές αγελάδες» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομικό ντελίριο Δίδυμοι και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης βλέπει θετικές εξελίξεις να έρχονται για ορισμένα ζώδια, τα οποία αναμένεται να περάσουν μερικές στιγμές ηρεμίας στα επόμενα 24ωρα.

Advertisement

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, η γωνία 30ού που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σημαίνει, ότι κυριαρχούν η διπλωματία και η υποκριτική συμπεριφορά, με την Άση Μπήλιου να φέρνει «μαράζωμα» από την πλευρά της

ΚΡΙΟΣ

Όσο και αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συζήτηση και επίλυση, αποφασίστε ένα ταξιδάκι και χαρείτε τη φύση και την αλλαγή παραστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασυνεννοησία και δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις θα πρέπει να αποφευχθούν μόνο με πρακτικούς χειρισμούς και μεθοδικότητα. Βάλτε λίγη τάξη στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ανοιξιάτικο κλίμα που ενεργοποιείται από τον Δία στον Σκορπιό, σας ωθεί σε μια ψυχολογική απελευθέρωση από τις πολλές υποχρεώσεις που εσείς οι ίδιοι βάλατε στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γενικές συνθήκες των επαγγελματικών σας θεμάτων δείχνουν ότι έχετε μπει σε ένα νέο κλίμα εργασιακών δραστηριοτήτων. Σίγουρα αξίζετε κάτι περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος ξετυλίγεται θετικά. Ήρθε η στιγμή να ακολουθήσετε σωστούς νόμους του «δούναι και λαβείν» στην καθημερινή σας ζωή και να αποφύγετε κάθε ρίσκο που θα μπορούσε να σας εκθέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι στο χέρι σας να καθορίσετε υπεύθυνες αρμοδιότητες, αλλά και τους κανόνες του «παιχνιδιού» της ζωής, αν θέλετε να συμπορεύεστε αρμονικά με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μη συμπεριφερθείτε απερίσκεπτα και βιαστικά σε επαγγελματικά, νομικά, κατασκευαστικά ή περιουσιακά, αν υπάρχουν. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το έντονο αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να βάλετε νέους στόχους, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, όπως και να κλείσετε οριστικά χρόνιες τυπικές ή νομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερένταση και τα αλλεπάλληλα γεγονότα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για εσάς, καθώς σας υποχρεώνει να κόψετε οριστικά υποθέσεις που σας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος. Ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/05/24 θα φέρει συναισθηματική και ψυχική ένταση

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας επαγγελματικά και κυρίως δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων σας και την κοινωνική σας καταξίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο μήνα αυτό στον Ταύρο, συμβάλλει πολύ σ’ αυτά που γίνονται, λέγονται και εξελίσσονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Ζώδια: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/05/24 θα φέρει συναισθηματική και ψυχική ένταση

Published

on

Advertisement

Στις 17 Μαΐου του 2024 ο Ερμής από τις 02° 03’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει συναισθηματική και ψυχική ένταση, καθώς στο μυαλό μας θα τριγυρνούν περίεργες και επίμονα αρνητικές σκέψεις που θα φτάνουν στα όρια των εμμονών.

Αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα

Η αλήθεια είναι ότι η ικανότητά μας να “διαβάζουμε” τους άλλους και να αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς κρύβεται “πίσω από τις λέξεις” θα είναι μεγάλη. Αυτό μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να φαίνεται καλό, ωστόσο εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει σε πιο “σκοτεινά μονοπάτια” με την έννοια της ανάγκης του να χειραγωγήσουμε καταστάσεις και ανθρώπους και να κινηθούμε περισσότερο παρασκηνιακά.

Advertisement

Επιπλέον, ο τρόπος που θα επικοινωνούμε θα είναι σκληρός και κάπως επιθετικός ενώ εμείς, εκτός του ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν θα μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και θα θέλουμε να επιβάλλουμε στους άλλους τη δική μας άποψη και τους δικούς μας όρους. Το αποτέλεσμα, φυσικά, σε όλα αυτά θα είναι οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις, οι αντιπαραθέσεις και γενικά οι εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Από την άλλη βέβαια, με τη όψη αυτή, είτε γιατί η δική μας παρόρμηση θα μας ωθήσει να ψάξουμε λίγο παραπάνω, είτε γιατί οι καταστάσεις θα το φέρουν έτσι, θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικές με κουτσομπολιά, συκοφαντίες και δολοπλοκίες που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε που πραγματικά βρίσκονται τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και ποιοι ακριβώς τα έχουν δημιουργήσει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πρέπει να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε σχέση με το ποιους εμπιστευόμαστε και το τι μοιραζόμαστε μαζί τους.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε δυσάρεστες αλήθειες σχετικά με την πραγματική ποιότητα ατόμων από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον καθώς και τον ρόλο που έχουν παίξει σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Επιβάλλεται να προχωρήσετε σε αλλαγές σχετικές, είτε με το αντικείμενο της εργασίας, είτε με το χώρο που εργάζεστε. Ωστόσο, καλό είναι να μην ανοίξετε ακόμα τα χαρτιά σας σε όλους και να προχωρήσετε με σχετική προσοχή.

Advertisement

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας βάλει σε σκέψεις και θα σας αναγκάσει να λάβετε μέτρα. Γενικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνείτε έτσι ώστε να μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα χρειαστεί να κατεβάσετε τους τόνους, να μην είστε εριστικοί και, γενικά, να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους φίλους και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσεκτικοί να είστε στη διαχείριση των οικονομικών ή σε θέματα που έχουν σχέση με κληρονομιές ή δάνεια.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Advertisement

Αποφύγετε να προχωρήστε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Αισθηματικά, η καχυποψία, η ζήλια και η κτητική διάθεση μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/05/24 θα φέρει συναισθηματική και ψυχική ένταση

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φορτωμένο πρόγραμμά σας και οι πιεστικές επαγγελματικές συνθήκες που βιώνετε δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε τη ζήλεια να σας οδηγήσει σε εμμονικές σκέψεις που θα ξυπνήσουν πληγές του παρελθόντος και που στο τέλος θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον κατανόησης για εσάς και το ταίρι σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisement

Οποιαδήποτε απόπειρα χειραγώγησης του/της συντρόφου σας, θα σας παρασύρει σε δύσβατα μονοπάτια από τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε χωρίς στο τέλος να πληγωθείτε. Η συναισθηματική ασφάλεια πρέπει να είναι το ζητούμενο.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αντιμετωπίσετε εργασιακά λάθη και εχθρικό, κατά περιπτώσεις, εργασιακό περιβάλλον που αμφότερα θα χρειαστούν από εσάς λεπτούς χειρισμούς. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από τα πάθη, την ανάγκη να ικανοποιήσετε τα ένστικτά σας ή την νοσταλγία για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αν σε αυτά προστεθεί και μια εσάνς παρασκηνίου, τότε θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν αποκαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά, είτε με μέλη της οικογένειάς σας, είτε με την κατοικία σας, ακόμα και με την έννοια βλαβών και επιδιορθώσεων. Μην παρασυρθείτε σε κόντρες, αντιπαραθέσεις και λοιπές εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μυστικά έχουμε όλοι. Στην προκειμένη όμως, σύμφωνα με το www.myastro.gr εσείς θα πρέπει να προσέχετε που τα εμπιστεύεστε για να μην απογοητευτείτε. Επίσης, μην παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά και στην αμετροέπεια. Να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στα καταπληκτικά πράγματα, που έρχονται για αρκετά ζώδια στις επόμενες ημέρες με όψεις, που έχουν να μας πουν πολλά κι έχουν αρκετά θετικά να μας προσφέρουν.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος ανέφερε εξαρχής, ότι είναι πολλά και αντιφατικά αυτά, που αντιμετωπίζουμε, αλλά δε μας αφήνουν να μελαγχολήσουμε σε καμία περίπτωση, καθώς πολλά είναι τα θετικά πράγματα, που θα δούμε μπροστά μας.

Η ανάλυση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Ένας τομέας, όπου θα βρούμε σημαντικές εξελίξεις, είναι η ιατρική χάρη στην όψη του Ποσειδώνα με τον Κριό και τον Άρη, με φάρμακα που θα σώσουν πολύ κόσμο, ενώ θα μάθουμε σημαντικά πράγματα σύντομα αναφορικά με τα παιδιά και την παιδεία, παρότι ακόμη δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις.

Η όψη στον Ταύρο, επίσης, τις τελευταίες μέρες έχει σώσει καταστάσεις, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα, κάτι που ισχύει και για τα πολιτικά δρώμενα, με πολλά καταπληκτικά πράγματα να μας περιμένουν, με τη Βίκυ Παγιατάκη επίσης να εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξη.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/05/24 θα φέρει συναισθηματική και ψυχική ένταση

Δείτε τις προβλέψεις της:

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.