Connect with us

GNTM

Δημήτρης Σκουλός: Δεν άντεξε και συγκινήθηκε στον αέρα για την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Published

on

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι παντρεμένος με την Τζέλα, με την οποία έχουν 15 χρόνια διαφορά ηλικίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, τη μικρή, Μάιρα, για την οποία ο ίδιος δήλωσε: «Η κόρη μου ξυπνάει πιο πριν από εμένα και έρχεται στο κρεβάτι και χουζουρεύουμε! Δεν είμαι αυστηρός με την κόρη μου. Βούτυρο είμαι!».

Advertisement

Ακόμα, μίλησε για την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά του, ενώ παράλληλα συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε σε μια άτυχη στιγμή που είχαν. «Θα ήθελα 5 παιδιά. Είχαμε μια… Τέλος πάντων, δεν θέλω να το πω. Θέλουμε και άλλα παιδιά. Το Σαββατοκύριακο προσπαθώ να μη βάζω δουλειές και να είμαι όλη μέρα με την κόρη μου…» ανέφερε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

πηγη

Advertisement

GNTM

GNTM Spoiler: Η επιστροφή που δεν περιμέναμε και το κορίτσι που αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασία

Published

on

Advertisement

GNTM: Ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μοντέλων.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ξανά το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση η οποία δεν κατάφερε στην προηγούμενη δοκιμασία να εξασφαλίσει την είσοδό της στο σπίτι του GNTM.

Advertisement

Πολλές οι αποκαλύψεις για το GNTM σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι.

Όπως, το plus size model δεν θα τα καταφέρει.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, το κορίτσι που αποχωρεί από την επόμενη δοκιμασία με τα ερπετά, είναι η Αργυρώ Μαγκλάρη.

Κάτι που έδειξε να στενοχωρεί τη Φαίη Σκορδά η οποία είπε πως άξιζε που ήταν στο παιχνίδι η Αργυρώ αφού είναι πολύ όμορφη.

Πηγή : gossip-tv.gr

Advertisement
Continue Reading

GNTM

GNTM: To ξεκατίνιασμα που προκάλεσε χαμό

Published

on

Advertisement

Για μοντέλα είπαμε πάνε τα κορίτσια του GNTM;

Το GNTM 2, σε περίπτωση που δεν είσαι εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο αρκτικόλεξο το Greece’s Next Top Model 2, επέστρεψε για τα καλά στους δέκτες μας και η σεζόν αναμένεται καυτή, ενδιαφέρουσα και γεμάτη ίντριγκα. Αυτά για εμάς τα κορίτσια. Γιατί εσείς οι άντρες, το μόνο που θέλετε είναι να βλέπετε τις διαγωνιζόμενες με καυτά σορτς και μαγιό, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ό, τι έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, μόνο σέξι δεν μου φαίνεται.

Advertisement

Θα μου πεις όμως, ότι ο χώρος της μόδας είναι σκληρός και ανταγωνιστικός και όλα τα γνωστά. Και ποιος χώρος δεν είναι; Ανταγωνισμό δεν αντιμετωπίζεις μόνο αν κάθεσαι σπίτι σου, που και εκεί κάποια στιγμή μια συντριβή θα τη βιώσεις. Και άντε και να το δεχτώ όλο αυτό. Ομολογώ όμως ότι το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με έκανε να νιώσω λίγο αμήχανα.

Νεαρά κορίτσια, σε 3άδες στήνονταν μπροστά στους κριτές γεμάτες αγωνία περιμένοντας να ακούσουν την ετυμηγορία: Μπαίνεις ή όχι στο σπίτι; Και εκεί ξεκινούσε η κατρακύλα. Αφενός η χαρούμενη έπρεπε να μετριάσει το πανηγύρι γιατί δίπλα της υπήρχε αυτή που απορρίφθηκε –και στη συνέχεια λογικά θα έλεγε ότι αδικήθηκε- αθάνατη Ελλάδα, και αφετέρου όλες αυτές οι μεταξύ τους αγκαλιές και φιλιά ήταν τόσο ψεύτικα, όσο και το χαμόγελο του Τζόκερ-θα έλεγα κάτι άλλο αλλά θα πέσει λογοκρισία-.

Advertisement

Το καλό όμως άρχιζε μετά όπου γινόμασταν μάρτυρες της προσπάθειας των κοριτσιών να πείσουν τους κριτές ότι είναι οι καλύτερες και αξίζουν μια θέση στο σπίτι. «Πιστεύεις ότι είσαι η καλύτερη;». «Ναι το πιστεύω και θα δώσω το 100% του εαυτού μου αν μπω στο σπίτι», απαντούσαν. «Και γιατί εσύ και όχι η διπλανή σου;». «Γιατί είμαι καλύτερη», απαντούσαν ξανά στον κατά τ’ άλλα αγαπημένο και αξιολάτρευτα μπλαζέ Άγγελο Μπράτη.

Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Πρώτον σε τι είναι οι καλύτερες, και δεύτερον, δεν σε ξενερώνει όλος αυτός ο εντελώς γελοίος ανταγωνισμός; Γιατί καλώς ή κακώς, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποθεώνεις τον εαυτό σου σε σχέση με κάποιον άλλον, χωρίς καν να είσαι και τόσο καλός σε αυτό-εν προκειμένω το modeling- μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Και τελοσπάντων, όλη αυτή η αυταπάρνηση και η πάλη και το ξεκατίνιασμα, δεν είναι λίγο αντιερωτικά στο τέλος; Δηλαδή ρε κορίτσια, όλοι οι άνθρωποι έχουν παλέψει για πράγματα στη ζωή τους, και πιο σημαντικά από αυτό. Έτσι δεν έκαναν.

Λυπάμαι, από μένα είναι ΟΧΙ!

Advertisement

Πηγή : ratpack.gr

Advertisement
Continue Reading

GNTM

Δεν είχαν λόγια με την κίνησή της: Η Ειρήνη Καζαριάν εξαγρίωσε (ξανά) το κοινό!

Published

on

Advertisement

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Κούκλες» στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με την ειρήνη Καζαριάν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η δημοσιότητα που είχε πάρει η συμμετοχή της νικήτριας του GNTM στο συγκεκριμένο έργο, είχε εξάψει την περιέργεια του κοινού, με θαυμαστές και δημοσιογράφους να ανυπομονούν για τις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της παράστασης.

Advertisement

Μόνο που η Καζαριάν… δεν τους έκανε τη χάρη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η ίδια επέλεξε να μη μιλήσει σε κανέναν και να αποχωρήσει κρυφά από την πίσω πόρτα του θεάτρου, κίνηση που δεν αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη κατανόηση. Αντί εκείνης, στις κάμερες μίλησαν η μεγάλη της αδερφή και ο 18χρονος αδερφός της.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ό,τι κι αν έλεγε στις κάμερες, σίγουρα κάποιοι θα «την περίμεναν στη γωνία», γεγονός πους μας κάνει να καταλαβαίνουν τον λόγο που η ίδια επέλεξε να φυγαδευτεί παρά να μιλήσει στους δημοσιογράφους…

πηγη: dailymedia.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.