Connect with us

Ζώδια

Ζώδια Σήμερα 04/10: Συμβιβασμοί και υποχωρήσεις τέλος!

Published

on

Advertisement

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Οκτωβρίου

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και ταυτόχρονα μας κάνει πιο δύσπιστους, καχύποπτους, οξυδερκείς και διερευνητικούς. Τίποτα δε θα μας ξεφεύγει και μόνιμα θα ψάχνουμε να διαπιστώσουμε πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινά το ψέμα. Θα επιμείνουμε, θα πιέζουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτα δε θα είναι αυθόρμητο ή στην τύχη, αλλά προσεκτικά μελετημένο, από το τι θα κάνουμε και θα πούμε, μέχρι τις αποφάσεις που θα πάρουμε, οι οποίες θα είναι τελεσίδικες. Όλα αυτά όμως… λίγο πιο μετά, καθώς κάποιες ώρες μετά το πέρασμά του στον Σκορπιό, ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με Ουρανό, οπότε η αναστάτωση που θα προκαλέσει θα είναι μεγάλη. Ξαφνικές ειδήσεις θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα, ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων, απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, αλλά και αποκαλύψεις μυστικών θα μας αφήσουν εμβρόντητους.

Advertisement

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Διαβάστε ακόμα:   «Μοιράζει» χρήμα η Λίτσα Πατέρα: «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Ζυγοί, βλέπετε ότι με το «καλό» δε γίνεται τίποτα, οπότε αρχίζετε να παίρνετε ανάποδες. Μην περιμένετε να σας «σώσουν» οι άλλοι! Ό,τι κάνετε, μόνοι σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εντάσεις στις σχέσεις σας, προβλήματα και ζημιές στο σπίτι σας βγάζουν από τα ρούχα σας. Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και περάστε εσείς στη δράση, για να μη σας ξεπεράσουν οι εξελίξεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες η ζυγαριά θα γέρνει πότε υπέρ σας και πότε εναντίον σας στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή τα νεύρα σας να γίνουν σμπαράλια, αφού μόλις πάτε να χαρείτε, ξαναβρίσκεστε στο προηγούμενο στάδιο. Όχι ότι κι εσείς θα είστε σταθεροί στις επιδιώξεις σας…

πηγη

Advertisement

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και… – Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

Published

on

Advertisement

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις πραγματοποίησε ο Κώστας Λεφάκης. Κυριακή 12/5 σήμερα και την ώρα που ο καιρός βελτιώνεται, πιστεύοντας πως θα αδράξουμε την ημέρα και θα περάσουμε καλά, ορισμένα ζώδια θα τα βρουν λίγο… σκούρα, όμως στο τέλος θα “βρουν το φως”.

Από την άλλη, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον αστρολόγο η εβδομάδα 13-19 Μαΐου θα είναι πολύ τυχερή για τα 12 ζώδια. Στις εβδομαδιαίες του λοιπόν αστρολογικές προβλέψεις ανέφερε τι έρχεται στο κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά και σε ποιους τομείς χαρακτηριστικά θα “πάρει ανάσα”

Advertisement

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Με το δημιουργικό σας μυαλό τώρα βάζετε τις βάσεις για την οικονομική και επαγγελματική σας προώθηση. Καλό θα ήταν όμως να μη ρισκάρετε υπερβολικά σε χώρους που δεν γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι ενεργητικότητα, δυναμισμό και διάθεση για γρήγορη δράση παίρνετε πρωτοβουλίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Οργανωθείτε και ετοιμαστείτε για μια ευνοϊκότερη περίοδο.

Διαβάστε ακόμα:   «Μοιράζει» χρήμα η Λίτσα Πατέρα: «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν χαλιναγωγήσετε τους αρνητικούς κραδασμούς που προκαλεί η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Κριό, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τη θετική τους ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο προσκήνιο κάτω από την επίδραση των άστρων, που σας βοηθούν να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να τις καλύψετε.

ΛΕΩΝ

Η έντονη κοινωνική ζωή σας φορτίζεται από την ακτινοβολία των πλανητών σήμερα. Προσέξτε, όμως, δεν χρειάζεται να γίνετε περισσότερο τολμηροί από όσο χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να μαζέψετε την ενέργεια που σας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Νέες προοπτικές στις σχέσεις σας, προσωπικές, κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές ορίζει η περίοδος αυτή. Δείτε ποιες αλλαγές σας εξυπηρετούν και μεθοδεύστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisement

Μη χάνετε τις ελπίδες σας και μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες άλλων. Προσπαθήστε να δώσετε μία λύση σε ένα πρόβλημα εργασίας αλλά μην υπόσχεστε πολλά.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το συναίσθημα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενο αυτό το διάστημα, καθώς κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σας οδηγήσουν για λίγο σε κάποιο αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα, αλλά και όλη η περίοδος μέχρι το μεσοδιάστημα του Μαΐου, θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και μετακινήσεις, για οικονομικές ή άλλες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευθείτε σήμερα τις πλανητικές διελεύσεις, που βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά και σας εντοπίζουν επίσης τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στον τομέα αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Καθώς η περίοδος αυτή αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, σας υποχρεώνει να φροντίσετε τον φιλικό τομέα, αλλά και την κοινωνική σας προβολή.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Μοιράζει» χρήμα η Λίτσα Πατέρα: «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων ανοίγεται μπροστά μας (13-19/5), σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα, με την αστρολόγο να προειδοποιεί τα ζώδια να μην βιαστούν να κάνουν συμφωνίες και να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις μέχρι την Παρασκευή 17/5, καθώς ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δυσκολεύει τις καταστάσεις.

Advertisement

Ωστόσο, από τις 16/5 η Αφροδίτη συναντά τον Δία, μία αστρολογική όψη που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά.

Πρόκειται για μία σημαντική εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούν τα 12 ζώδια, όπως επεσήμανε η αστρολόγος.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Έρχονται «Μαύρα» χρόνια το 2024 & 2025: Τα 5 ζώδια που θα χάσουν πολλά λεφτά και θα περάσουν άσχημα

Published

on

Advertisement

Στα επόμενα δύο χρόνια, πέντε ζώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με σημαντικές οικονομικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός τους, σύμφωνα με αστρολογικές προβλέψεις. Ας εξετάσουμε τι προβλέπεται για αυτά τα ζώδια και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες ενώ παράλληλα διαχειρίζονται τις προκλήσεις.

Advertisement

Οικονομικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες για 5 Ζώδια το 2024/2025

Τα ζώδια που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες θα βρεθούν σε θέση να αυξήσουν τα εισοδήματά τους μέσω επαγγελματικής προώθησης και ευκαιριών. Ωστόσο, αν δεν διαχειριστούν συνετά τα οικονομικά τους, ιδιαίτερα μέσω της αποφυγής περιττών αγορών, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω της εξάντλησης των αποθεμάτων τους.

Τα 5 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν τις σπατάλες τους:

Παρθένος

Το 2024, οι Παρθένοι θα δυσκολευτούν να τα βγάλουν πέρα καθώς δεν έχουν τα κατάλληλα «εφόδια» για να χειριστούν οικονομικά ζητήματα και δεν έχουν ιδέα πώς να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Παρθένου για το 2024, αυτό το ζώδιο θα πραγματοποιήσει κάποιες παρορμητικές αγορές που θα αφήσουν πολλούς με άδειες τσέπες. Ίσως αυτό αναγκάσει τους Παρθένους να καταφύγουν σε δανεισμό, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν νέα έσοδα, μπορείτε ακόμα να αποκομίσετε κέρδη από μακροπρόθεσμες επενδύσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μία οικονομική κρίση εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, καθώς επιστρέφοντας μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε καθόλου χρήματα.

Πρέπει να μείνετε εκτός αγοράς όταν οι συνθήκες είναι δυσμενείς και να κάνετε καλά τους υπολογισμούς σας πριν επενδύσετε σε μια επιχείρηση αυτή τη στιγμή.

Η διαχείριση των χρημάτων είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη διαχείριση του εαυτού σας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση.

Παρθένοι, αν θέλετε οι επενδύσεις σας να αποδώσουν καλύτερα φέτος, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και στη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης έχει αξιοπρεπή έσοδα το 2024, αλλά οι απρόσεκτες δαπάνες, σας τοποθετούν στην πρώτη δεκάδα των πιο φτωχών ζωδίων.

Έχετε την οικονομική οξυδέρκεια να βγάλετε χρήματα, αλλά σας λείπει η δύναμη να το κάνετε στην πράξη. Οι προσπάθειες των Τοξοτών φέτος θα αποδώσουν καρπούς με θεαματικό τρόπο. Έχετε την τάση να είστε υποκειμενικοί και ο έλεγχος των οικονομικών είναι κακό πράγμα.

Δεν χρειάζεται να ακούτε τις φαινομενικά καλές οικονομικές συμβουλές. Παρατηρείστε προσεκτικά τους ανθρώπους όταν μιλούν. Μια κρίση μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα, εκτός εάν αξιολογήσετε ξανά την κατάσταση.

Όσοι επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως και να αναλάβουν δράση. Το μόνο χειρότερο από το να μπλέξετε με το νόμο είναι να χάσετε το αρχικό σας κεφάλαιο, οπότε Τοξότη, πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους παράνομες δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα:   Όλη η τύχη πάνω τους από Δευτέρα: Ταύροι & 4 ακόμη Ζώδια θα «λουστούν» με λεφτά, λέει ο Κώστας Λεφάκης

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Τοξότης ίσως έχει έσοδα εκεί που δεν το περιμένει, ενώ βρίσκεται σε δύσκολη φάση. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα στα μέσα του 2024, οπότε καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων.

Μάθετε να είστε πιο φειδωλοί με τις δαπάνες σας επειδή πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για οποιοδήποτε απρόβλεπτο που θα μπορούσε να επηρεάσει τα οικονομικά σας.

Advertisement

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξίσου κακός με την Παρθένο όταν πρόκειται για συζητήσεις περί χρημάτων. Τα έξοδα που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο, συμπεριλαμβανομένων των πονοκεφάλων που προκαλούνται από τα οικονομικά, τείνουν να αυξάνονται ραγδαία στις αρχές του έτους.

Ευτυχώς, υπάρχουν καλοί άνθρωποι δίπλα στους Σκορπιούς που μπορούν να τους βοηθήσουν όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο σύντροφός σας σας παρέχει επίσης οικονομική υποστήριξη. Ίσως σας δώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα μπορέσει να σας απαλλάξει από τις ανησυχίες σας για το κοινό σας μέλλον.

Από τα μέσα του χρόνου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ιδέες για γρήγορο κέρδος. Αν αλλάζετε συνεχώς γνώμη, δεν θα πλουτίσετε ποτέ.

Εάν είστε επιχειρηματίας, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο κύριο προϊόν σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Η επίμονη εστίαση μέχρι την επίτευξη της επιτυχίας είναι το κλειδί για να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη σε οποιοδήποτε κλάδο.

Φροντίστε να διαθέτετε κάθε μήνα κάποια χρήματα για “μαύρες ημέρες” και σκεφτείτε να επενδύσετε τυχόν επιπλέον χρήματα χωρίς καθυστέρηση.

Μην επενδύσετε σε κάτι ριψοκίνδυνο αυτή τη στιγμή. Ενημερωθείτε καλά για τον τομέα σας. Σταματήστε να ονειροπολείτε και αποδεχθείτε το γεγονός ότι αυτό που νομίζετε ότι είναι τόσο φανταστικό αλλά τόσο απίθανο να υλοποιηθεί ποτέ, στην πραγματικότητα είναι αρκετά καλό.

Αιγόκερως

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Αιγόκερου για το 2024, ο Ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του, οπότε ίσως θελήσετε να περιορίσετε λίγο τις δαπάνες σας.

Εάν δανείσετε χρήματα φέτος, μπορεί να έχετε προβλήματα να τα πάρετε πίσω. Το να δανείζετε χρήματα σε άτομα που δεν έχουν σαφή επιχειρηματικά σχέδια ή δεν είναι αξιόπιστα είναι πάντα μια κακή ιδέα.

Η κακή διαχείριση των χρημάτων θα σας φέρει στην κορυφή των πιο φτωχών ζωδίων το 2024, εάν ψωνίζετε απερίσκεπτα και καταλήξετε να μην έχετε καθόλου αποταμίευση.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των Αιγόκερων είναι η υπερβολική τους αυτοπεποίθηση. Ανεξάρτητα από το κόστος, αναζητούν πάντα έναν τρόπο να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους.

Η εργασία είναι η κινητήρια δύναμη του Αιγόκερου. Μόλις αφοσιωθούν σε κάτι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φαίνεται ότι οι δεξιότητές τους στη διαχείριση χρημάτων δεν είναι τόσο καλές, αλλά είναι πρόθυμοι να καταβάλλουν προσπάθεια για να κερδίσουν χρήματα. Επειδή ένας Αιγόκερως είναι υπομονετικός και λογικός, δεν σημαίνει ότι είναι καλός με τα χρήματα.

Διαβάστε ακόμα:   Έρχονται «Μαύρα» χρόνια το 2024 & 2025: Τα 5 ζώδια που θα χάσουν πολλά λεφτά και θα περάσουν άσχημα

Καρκίνος

Σε μια χρονιά γεμάτη οικονομική αστάθεια, ο Καρκίνος νιώθει σαν να κάνει βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ. Κάποιες στιγμές βρίσκεται στα ψηλά και κάποιες στιγμές στα χαμηλά.

Ο Καρκίνος έχει ένα υγιές εισόδημα, αλλά θα το ξοδέψει όλο σε επιπόλαιες αγορές. Ενώ κάποια πράγματα μπορεί να σας βάλουν σε οικονομικό αδιέξοδο, υπάρχει ακόμα χρόνος να ανατρέψετε την κατάσταση πριν τελειώσει η χρονιά.

Ανεξάρτητα από το πόσο λιτοί είναι, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να διαθέσουν πολλά χρήματα για την φροντίδα του εαυτού τους και για τους αγαπημένους του.

Επιπλέον, ο Καρκίνος ένα γενναιόδωρο ζώδιο που δίνει συχνά χρήματα για να βοηθήσει τους άλλους. Έτσι, συχνά συμπάσχει με τους κατατρεγμένους και αγαπά να βοηθά όσους έχουν ανάγκη. Ωστόσο, πριν σκεφτείτε να βοηθήσετε τους άλλους και να προχωρήσετε σε μία καλή πράξη, κάντε έναν απολογισμό της δικής σας κατάστασης.

Προτιμάτε την ασφάλεια ενός οικείου περιβάλλοντος και ευδοκιμείτε σε αυτό. Γι’ αυτό φοβάστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας για να αναζητήσετε οικονομική ανεξαρτησία. Δεν αγχώνεστε πολύ για τη δημιουργία μιας επιχείρησης, εάν έχετε χρήματα για να βγάλετε τον μήνα. Ωστόσο, εάν δεν αλλάξετε τη νοοτροπία σας και συνεχίσετε να ξοδεύετε χωρίς σκέψη, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα στο μέλλον.

Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα

Advertisement

Το πιο άτυχο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως, τον οποίο συχνά χαρακτηρίζει η απαισιοδοξία, αλλά και η καντεμιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για το σθένος, την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους, αλλά στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους, συχνά παραβλέπουν άλλες βασικές πτυχές της ζωής τους.

Αυτή η αμείλικτη προσήλωση στους στόχους τους, τείνει να τους κάνει να φαίνονται κάπως άτυχοι στις διαπροσωπικές τους συνδέσεις.

Γιατί ο Αιγόκερως είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Επιπλέον, οι Αιγόκεροι έχουν μια τάση προς την απαισιοδοξία και συχνά προσελκύουν όλον τον αρνητισμό που μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον. Η πρόβλεψη του χειρότερου γίνεται ο αμυντικός μηχανισμός τους, ώστε σε μια ενδεχόμενη αποτυχία να είναι προετοιμασμένοι.

Εκτός αυτού συνηθίζουν στη γκρίνια και το μόνο που συζητούν είναι το πώς η καντεμιά τους κυνηγάει.

Δεν αποκλείεται να ακούσετε έναν Αιγόκερο να μιλά για τις επαναλαμβανόμενες αναποδιές που του συμβαίνουν, ενώ παράλληλα δεν θα δει ποτέ το ποτήρι μισογεμάτο, θα παραπονεθεί για όλα και για όλους και συχνά νιώθει αδικημένος.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.