Connect with us

Ζώδια

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 25/09 έως και 01/10;

Published

on

Advertisement

Αστρικές επιρροές από 25/09 έως και 01/10

– Ο αστρικός Ερμής που σε παραπέμπει σε περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 24η μοίρα της Παρθένου, έως την 4η μοίρα του Ζυγού, αν έχεις γεννηθεί από τις 16/9 έως τις 26/9. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 14/3 έως τις 24/3, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 16/12 έως τις 26/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 14/6 έως 24/6.

Advertisement

– Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται «δροσερές» εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 19η έως την 27η μοίρα της Παρθένου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από 12/9 έως 20/9 αλλά και αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 10/3 έως τις 18/3. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις γεννηθεί από 11/12 έως 19/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 10/ έως 18/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

– Ο αστρικός Άρης που «σε τρέχει», είτε για καλό, είτε για κακό, θα κινηθεί από την 1η έως την 4η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 23/8, έως τις 26/8. Αν πάλι είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από 19/2 έως 22/2, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»!Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 22/11 έως τις 25/11 ή ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 21/5 έως τις 24/5, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

– Ο αστρικός Δίας «πατάει» στις 24 του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 12ης Φεβρουαρίου και 17ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Διαβάστε ακόμα:   «Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

– Ο αστρικός Κρόνος που συνήθως φέρνει μπλοκαρίσματα και απογοητεύσεις, βρίσκεται στις 20 του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 13/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 12/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 14/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 10/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

– Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 12η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Auτή είναι η πιο τυχερή ημέρα του μήνα – Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Δία
Advertisement

– Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται ανάδρομος κι αυτός στην 27η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

 αστρικός Ποσειδώνας που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, εξακολουθεί να κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 23η μοίρα του Υδροχόου. Αλλά αν έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν, σε καθαρά «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα. Απειλεί λοιπόν να σε εξαπατήσει αν είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου.

– Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας οπισθοχωρεί προς τις 9 των Ιχθύων, (ανάδρομος κι αυτός), σου φέρνει νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 1ης Μαρτίου, Παρθένος της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου ή Τοξότης της 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

Advertisement

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

astrology.gr

Advertisement

Ζώδια

Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί…»

Published

on

Advertisement

Παρασκευή 17/5 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του αποκαλύπτει εάν η ημέρα θα είναι τόσο μουντή όσο ο καιρός για τα δώδεκα ζώδια. Για κάποιους είναι ιδανική ημέρα για να λύσουν κάποια προβλήματα, ενώ για άλλους αυτά τώρα ξεκινούν.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Παρόλη την παρουσία του απαιτητικού και περιοριστικού Κρόνου στον τομέα των οικονομικών, η συμβολή του Άρη σας δίνει τις δυνατότητες για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει χαρά μέσα από μια ευχάριστη συγκέντρωση, μια έξυπνη φιλική κουβέντα και φυσικά μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση μπορεί να είναι το στοιχείο της καθημερινότητας, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να είστε όμως σίγουροι ότι η μετριοπάθεια και η ευελιξία σας θα επιβραβευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερότητα, η ζωντάνια και η ανανέωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αναδομήσετε τις σχέσεις σας πάνω σε σταθερές ρεαλιστικές βάσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί...»

ΛΕΩΝ

Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, φροντίστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, γιατί δεν αρκεί η εξυπνάδα και το χιούμορ σας για να αρέσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε με πρακτικό μάτι τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς δεσμούς σας, μιας και δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί αναμφισβήτητα αλλά τελικά θα σας βοηθήσει να πάρετε έξυπνες και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χαθεί μέσα σ’ ένα λαβύρινθο, μην ξεχνάτε όμως ότι όσο δύσκολη και αν παρουσιάζεται είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Την περίοδο αυτή παρουσιάζονται νέοι τρόποι επικοινωνίας και απίστευτες δυνατότητες γνώσης, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος πριν σιγουρευτείτε για τη δική σας διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο φως και ο ο Ερμής από τον Ταύρο σας βοηθά την εβδομάδα αυτή να βρείτε τρόπους να τις καλύψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι πλανητικές όψεις σας θυμίζουν ότι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική και την πρόνοια μαζί σε κάθε τομέα.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας το για ποια ζώδια ξημερώνουν αρκετές ημέρες με απόλυτη ευτυχία, ίσως και… κάτι παραπάνω από αυτή σε όλους τους τομείς, με τις συνθήκες να είναι πολύ ευνοϊκές.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι μια σειρά από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα μας περιμένει, όμως παράλληλα η τέχνη και τα ιατρικά ζητήματα φαίνεται πως θα μας πάνε πάρα πολύ καλά, με πολλά να συμβαίνουν χωρίς να σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε καταστάσεις, κάτι που επισημαίνει και η Βίκυ Παγιατάκη.

Η ανάλυση για το τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο από τη Λίτσα Πατέρα

Η ίδια τονίζει, πάντως, ότι έρχεται ένα πολύ καλό τετραήμερο με τον Ήλιο να συναντά τον Δία, μπαίνοντας το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους, κάτι που σημαίνει πως καινούργια πράγματα έρχονται στο προσκήνιο και σε όλα τα «μέτωπα», φέρνοντας πάμπολλες θετικές εξελίξεις.

Παράλληλα, βέβαια, πρέπει να προσέχουμε τον Άρη που μας παρακινεί σε πράγματα και πρέπει να δείξουμε προσοχή σε θέματα που αφορούν, είτε την οικογένεια είτε την επικοινωνία μας.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 άτυχα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί...»

Δείτε τις προβλέψεις της :

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Όλα τα χρήματα πάνω τους: Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Published

on

Advertisement

Τέσσερα ζώδια θα δουν επαγγελματική επιτυχία και οικονομική ευημερία μέσα στον Μάιο χάρη στις όψεις που σχηματίζουν κάποιοι πλανήτες στον Ταύρο. Έτσι αυτά τα ζώδια όχι μόνο θα ευνοηθούν οικονομικά αλλα και θα δουν και τους κόπους τους στην εργασία να ανταμείβονται.

Advertisement

Ζώδια: Οι τυχεροί στα οικονομικά

Ενώ συζητάμε συχνά για την προσωπικότητα και τον έρωτα όταν μιλάμε για ζώδια, η αστρολογία μπορεί επίσης να μας δώσει πληροφορίες για την οικονομική μας κατάσταση. Κάθε οίκος στην αστρολογία συνδέεται με συγκεκριμένα θέματα, και μερικοί οίκοι αναφέρονται ως οι «οίκοι των χρημάτων» καθώς μπορούν να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τον τρόπο που συγκεντρώνουμε και ξοδεύουμε τα χρήματά μας – ειδικά αν έχουμε ήδη ευνοϊκές τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη μας σε αυτούς τους οίκους.

Υπάρχει άφθονη και δυναμική ενέργεια για τον μήνα Μάιο, καθώς η περίοδος του Ταύρου συνεχίζεται για το μεγαλύτερο διάστημα αυτού του χρονικού διαστήματος. Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στον Ταύρο τις επόμενες εβδομάδες, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για συνδέσεις, αφθονία και οικονομική ανάπτυξη. Η 18η Μαΐου είναι μια ημερομηνία που πρέπει να επιδείξουμε προσοχή, καθώς εκείνη την ημέρα συμβαίνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, παρέχοντας μια πιο ισχυρή ώθηση στους στους συσχετισμούς του Δία με την αφθονία και τον πλούτο.

Ενώ η τύχη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα οποιουδήποτε, μερικά ζώδια ευθυγραμμίζονται τον Μάιο για να λάβουν απροσδόκητο πλούτο. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Κριός

Καρκίνος

Ζυγός

Διαβάστε ακόμα:   Όλα τα χρήματα πάνω τους: Τα 4 ζώδια που θα έχουν απροσδόκητα έσοδα μέχρι το τέλος Μαΐου

Αιγόκερως

Ζώδια: Αναλυτικότερα οι οικονομικές προβλέψεις

Κριός

Αυτό είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς στον οικονομικό τομέα, Κριέ. Ο Ταύρος κυβερνά τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος και των αξιών, καθιστώντας τον Μάιο μια περίοδο που η προσοχή βρίσκεται στα χρήματά σας και τον προϋπολογισμό σας. Με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία να διαπερνούν όλοι αυτόν τον οίκο, υπάρχουν ευκαιρίες να έχετε νέα έσοδα και να τροποποιήσετε τον προϋπολογισμό σας. Όταν συμβεί η «σύνοδος Ήλιου-Δία» στις 18 Μαΐου, να είστε σε εγρήγορση για μια μεγάλη θετική αλλαγή στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να επιλέξετε αυτή τη στιγμή να αρπάξετε μια ευκαιρία που θα σας φέρει περισσότερα χρήματα. Με τον Δία να εμπλέκεται, φροντίστε να είστε εξίσου αφοσιωμένοι στην αποταμίευση και τις επενδύσεις, καθώς εξίσου εύκολα θα μπορούσατε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας αν δεν είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Καρκίνε, υπάρχουν ισχυρές οικονομικές δυνατότητες για εσάς αυτόν τον μήνα, αλλά μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε γι’ αυτές. Ο Ταύρος κυβερνά τον 11ο οίκο σας της φιλίας και των διασυνδέσεων, αλλά είναι επίσης ο τομέας όπου γεννιούνται και καρποφορούν τα όνειρα και οι στόχοι μας για το μέλλον. Ο 11ος οίκος ονομάζεται μερικές φορές ο «Οίκος των Αμοιβών» λόγω της πιθανότητας να έρθουν χρήματα ή οικονομική στήριξη. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο εάν έχετε καταβάλλει προσπάθεια και έχετε επιδείξει αποφασιστικότητα για τα όνειρα και τους στόχους σας. Αν κάθεστε απλά περιμένοντας να σας πέσουν χρήματα από τον ουρανό, θα περιμένετε για πολύ. Η σύνοδος στις 18 Μαΐου μπορεί να πυροδοτήσει ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, οπότε να είστε προσεκτικοί εκείνο το διάστημα.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:   «Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

Ζυγός

Με την περίοδο του Ταύρου να βρίσκεται σε εξέλιξη, πιθανότατα να έχετε νιώσει μια κάποια βαρύτητα, Ζυγέ. Ενώ ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που επίσης κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως και εσείς, είναι επίσης το ζώδιο που κυβερνά τον 8ο οίκο σας της οικειότητας και των κοινών πόρων. Ο 8ος οίκος δεν είναι πάντα ξεκάθαρος όσον αφορά τα οικονομικά, κυρίως επειδή αυτός ο οίκος ασχολείται με χρήματα που ανήκουν σε άλλους ανθρώπους. Είναι πιθανό ο σύντροφος σας ή ο συνεργάτης/συνέταιρός σας να αποκτήσει απροσδόκητα χρήματα, ή θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από μια κληρονομιά που δεν γνωρίζατε προηγουμένως. Ωστόσο, δεν υπάρχει πολύς έλεγχος στον τρόπο που συμβαίνει όλο αυτό, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την αποδοχή μεγάλων χρηματικών ποσών εάν δεν γνωρίζετε ποιες υποχρεώσεις τα συνοδεύουν.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, μάλλον το σχεδιάζατε αυτό εδώ και καιρό, και αυτά τα οικονομικά σας σχέδια ενδέχεται να αποδώσουν καρπούς αυτόν τον μήνα. Ο Ταύρος κυβερνά τον 5ο οίκο σας της δημιουργικότητας και της απόλαυσης και συνδέεται στενά με την επιτυχία και τη φήμη. Ενώ ο Ταύρος δεν είναι το ζώδιο που αναζητά περισσότερο την προσοχή, φημίζεται ότι είναι προσγειωμένοι στη γη, για την προσήλωση και την ικανότητά τους να καταρτίζουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Οι σπόροι που έχετε φυτέψει όσον αφορά τα οικονομικά σας ή την επιτυχία σας, ιδιαίτερα σε δημιουργικές μορφές, θα εμφανιστούν απροσδόκητα αυτές τις λίγες εβδομάδες. Να είστε σε εγρήγορση για πιο ξεκάθαρα σημάδια κατά τη διάρκεια της συνόδου Ήλιου-Δία στις 18 Μαΐου. Ενώ μπορεί να μην γνωρίζετε πλήρως πώς θα εκδηλωθούν αυτά τα πράγματα, να ξέρετε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.