Connect with us

MasterChef

Σωτήρης Κοντιζάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενός έτους γιο του

Published

on

Advertisement

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR «MasterChef». Μάλιστα, ο ένας εκ των τριών κριτών, κατάφερε σε χρόνο – ρεκόρ να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Αν και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου, προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένεια του. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, ο δημοφιλής σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον ενός έτους γιο του.

Advertisement

Πατέρας και γιος βρίσκονται στο Ζάππειο Μέγαρο όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ και από ότι φαίνεται ο γιος του έχει έναν… σημαντικό ρόλο. «Ο προσωπικός μου μίνι υποβολέας. Φοβερός επαγγελματίας. Με ευφράδεια λόγου (μαμά μπαμπά) και πολύ αυτόνομος (ακόμα θηλάζει) #tasteofathens» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πηγή : fthis.gr

Advertisement

MasterChef

Απίστευτα ποσά. Τόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ παίρνουν οι κριτές του MasterChef για 4 μήνες ριάλιτι

Published

on

Advertisement

Μπορεί το MasterChef να μην αποτελεί θέμα συζήτησης την τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο -καθώς θα επιστρέψει σε μερικούς μήνες από σήμερα- οι συζητήσεις περί οικονομικών, όμως, έχουν αρχίσει για τα καλά.

Στον νέο κύκλο, δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά, μιας και οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής παραμένουν στα πόστα τους, με τη μεταξύ τους χημεία να έχει ικανοποιήσει απόλυτα το Star.

Advertisement

Αυτό που αλλάζει είναι σίγουρα το οικονομικό, καθώς οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βλέπουν την αμοιβή τους να αυξάνεται με κάθε νέα σεζόν.

Με πόσα χρήματα, όμως, αμείβονται;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», φέτος οι τέσσερις γνωστοί σεφ θα λάβουν από 60.000 ευρώ έως 80.000 ευρώ έκαστος για τους τέσσερις μήνες τηλεοπτικής παρουσίας. Όπως φαίνεται, δηλαδή, ο καθένας κάνει διαφορετική συμφωνία με την παραγωγή.

Αν σκεφτούμε, πάντως, τα νούμερα τηλεθέασης, το κανάλι δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα με τα εν λόγω ποσά…

Advertisement
Continue Reading

MasterChef

Ο «Κρατς» άλλαξε… [εικόνες]

Published

on

Advertisement

Την αναγνωρισιμότητά του απολαμβάνει ο Χρήστος Μπάρκας μετά την έξοδό του από το σπίτι του MasterChef.

Αποτελώντας τον δημοφιλέστερο παίκτη του τελευταίου κύκλου, ο αγαπημένος όλων «Κρατς» πλησιάζει τους 60.000 followers, με τους περισσότερους εξ’ αυτών να είναι γυναίκες.

Ο ίδιος, φρόντισε να τους χαρίσει δύο διαφορετικές λήψεις στις οποίες απεικονίζεται με νέο look στα μαλλιά, ημίγυμvoς και ξαπλωμένος στο γκαζόν να παίζει με τον σκύλο του, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Advertisement

Τι ανέβασε αυτή τη φορά και για ποιο λόγο έκανε το γυναικείο κοινό να… παραληρεί;

Δείτε τις χαρακτηριστικές λήψεις παρακάτω:

πηγη: menshouse.gr

Advertisement
Continue Reading

MasterChef

MasterChef: Έκπληξη! Τέταρτος κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής!

Published

on

Advertisement

Αποκλειστικό “βόμβα” σας έχω και σήμερα από το Vanda’s blog όσον αφορά το MasterChef! Αυτός είναι ο τέταρτος κριτής που και μπορείτε να δείτε εδώ το πρόσωπό του…

Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έκανε θραύση αφού έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας με… κάποιες όμως αλλαγές!

Advertisement

Όπως πληροφορήθηκα και σας αποκαλύπτω πρώτη στο Vanda’s blog, εκτός από την παρουσία των ήδη αγαπημένων κριτών θα υπάρξει κι άλλη μια φέτος και ακούσει στο όνομα… Βασίλης Μουρατίδης!

Είναι από την Θεσσαλονίκη και φημίζεται για το φαγητό που φτιάχνουν τα…χεράκια του!

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Μουρατίδης δεν ονειρευόταν να γίνει σεφ. Οι συγκυρίες το έφεραν να σπουδάσει μαγειρική σ’ ένα Ι.Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου κατάγεται: “Βρέθηκα στον χώρο της μαγειρικής εντελώς τυχαία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κάτι που με άφηνε αδιάφορο, αλλά ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα την αγαπήσω τόσο πολύ και θα εξελιχθεί σαν κομμάτι της ζωής μου. Στη σχολή, απλώθηκε μπροστά μου ένας κόσμος μαγικός και τόσο δημιουργικός, ώστε παθιάστηκα και ταυτίστηκα αμέσως… ”

Αλλά, κακά τα ψέμματα, από τη στοιχειώδη σχολή μαγειρικής μέχρι να γίνεις executive chef σε μια κουζίνα υψηλής γαστρονομίας μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια κι ενώ διανύεις ακόμα τα 30s σου, προϋποθέτει σκληρή δουλειά, αφοσίωση και θητεία σε αξιόλογες κουζίνες. Ο Βασίλης Μουρατίδης τα έχει στο ενεργητικό του και τα τρία. Δεν έχασε χρόνο σε κοινές κουζίνες. Δούλεψε από την αρχή της καρριέρας του σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως sous chef στο καλό Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship. Η πορεία αυτή δείχνει έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει τη δουλειά του και σκοπεύει ψηλά.

Advertisement

Η ευκαιρία να γίνει περισσότερο γνωστός του δόθηκε πριν από χρόνια, όταν αποχώρησε απρόοπτα από το Danai ο εξαιρετικός chef Hervé Pronzato, που ήταν αιτία να βραβεύεται επί χρόνια το Squirrel με Χρυσό Σκούφο. Η απαιτητική, υψηλού επιπέδου κουζίνα, βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη. Πριν προλάβουν ορισμένοι να εκφράσουν επιφυλάξεις, ήρθε μια ακόμη βράβευση με τον Χρυσό Σκούφο 2015: ο νέος executive chef τα είχε καταφέρει. Έχοντας δουλέψει επί χρόνια πλάι στον Pronzato, συνέχισε με το ίδιο επίπεδο κουζίνας, κράτησε βασικές αρχές και ιδέες, αλλά έβαλε και τη σφραγίδα του.

Πηγή: youweekly.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.